|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13644 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 5:17 Predmet: |
|
|
| marian152 napísal: |
| ja mam vecsinu premudrene citaty, len na kacicku som nevedel ziadny mudry citat, ale nakonec som vymyslel...- Ka-cicka |
No a ake citaty mas ku akemu stavu??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 170 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 13:40 Predmet: |
|
|
Jeden raz mal:
| Kód: |
| Moje sracie ústrojenstvo má veľké problémy. Srací server je preťažený!!! Antivírus (prášky a tabletky) na tom maká. |
A preco tam je "maká" a nie "makajú"??
Pretože "maká" ten antivírus. A nie "prášky a tabletky" |
|
| Návrat hore |
|
 |
konyk87 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.10.2007 Príspevky: 574
Zaslal: 28 Jan 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh ubuntu stare africke slovo, ktore znamena "neviem si nekonfigurovat debian"
//obrázky pridávajte do príloh sleep repeat
chrrr; chrrrr;
until slnko.naobzore = true; |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 476 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 28 Jan 2008, 22:13 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh svata pravda Podľa novej vyhlášky o cestnej premávke ženy môžu pridávať plyn len na sporáku
mam teraz ja  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomek00 Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 777 Bydlisko: Sásová, štvrť v BB :) Karma: 
|
Zaslal: 04 Feb 2008, 22:10 Predmet: |
|
|
Neberte drogy... preboha ludia, neberte ludom drogy
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 476 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 18:28 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh IDE SA PIT!Po siedmom dni stvoril Boh pivo - od tej doby o ňom nikto nepočul a nikto ho nevidel |
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.01.2008 Príspevky: 170 Bydlisko: Nesud ludi podla karmy :D Karma: 
|
Zaslal: 09 Feb 2008, 20:36 Predmet: |
|
|
hm brusko ma vola do chladničky  :  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1609 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 10 Feb 2008, 0:12 Predmet: |
|
|
nehorazny status ma spoluziacka (dostala to od chalana s nickom petki, pre info)
hlava v prilbe: na pripravu potrebujeme jeden velky penis, minimalne petkiho velkosti. petkiho penis je obzvlast vhodny, je to totiz prvotriedna kvalita, vhodny na honenie, fajcenie aj klasicke sexovania. Ten nasledne oboma rukami pevne uchopime (vzhladom k velkosti by sa zisli aj tri ruky, takze pozvanie kamaratky je vitane) a zacneme jemne ale razatne s pohybmi v smere dlzky. Po dopredu dohodnutej dobe (pozn. - plna automatizovatelnost, moznost nastavit rezimy - quick, normal, fast a posledny, najviac ziadany zajtra_nedam_nohy_k_sebe_jaka_som_rozsukana_) vyplujeme zuvacku, nasadime chranice zubov (tlak je vazne silny, pozor nato!!) a penis si vlozime do ust. Poslednych par pohybov dokoncime ustami. Po tejto cinnosti pocitime prilev blahodarnej (a v pripade vaginalneho pouzitia aj zivotodarnej) tekutiny lahodnej chuti, ktoru viacerymi (kedze jednym sa to neda, tolko jej je) hltmi spolykame. Potom petkimu podakujeme ze nam tento uzasny zazitok doprial, oblecieme sa, zaplatime a odideme |
|
| Návrat hore |
|
 |
calligen2 Expert

|
Zaslal: 11 Feb 2008, 20:16 Predmet: |
|
|
Spím do pi*e !!! Je dosť možné, že si niekto počas mojho spánku sadol za moj počitač.. Každy takyto pripad mi nahlaste... Zeby som ruky nohy dolamal tomu co mi saha na masinu...
A zdrzte sa neslusnych vyrazov, jasne ??? Do pičeeee !!! Je dosť možne že tu bude sedit aj moja mater... Thakže kľud !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Hannibal Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.04.2007 Príspevky: 152 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2008, 11:58 Predmet: |
|
|
tento status mam na ten pohar s pivom - Beer:) Radšej s parkinsonom trocha vyliať, ako s alzheimerom zabudnúť vypiť  |
|
| Návrat hore |
|
 |
slavo120 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.08.2006 Príspevky: 1042
Zaslal: 18 Feb 2008, 20:41 Predmet: |
|
|
Kamarat ma "Ak sa ma bojíš, volaj 158. Ak ťa bolí, že nie som s tebou, volaj 155. Ak ťa oblieva horúčava, keď na mňa myslíš, volaj 150. Ak ti veľmi chýbam, volaj len mne!" celkom fanny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
marian152 Light Star

Stav:  Založený: 14.01.2008 Príspevky: 215
Zaslal: 24 Feb 2008, 1:48 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| No a ake citaty mas ku akemu stavu??? |
tie su neni vobec vtipne |
|
| Návrat hore |
|
 |
ezechiel88 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.01.2006 Príspevky: 497 Bydlisko: Santove sane Karma: 
|
Zaslal: 24 Feb 2008, 8:55 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh Varím Chvilku sstrepenia horíme
Niesom tu Momentalne sa tu nenachadzam.. bud mam hlavu v ladnicke alebo zadok na trone ja sa vratim dufam
Have a nice day Pozri von ! Slnko sviici, vtaciki pi*uju vevericka si honi na smreku, kapor v spajzi a zajac pod stolom  |
|
| Návrat hore |
|
 |
DejmiJohn Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2008 Príspevky: 109 Bydlisko: Učko DCA Karma: 
|
Zaslal: 26 Feb 2008, 22:01 Predmet: |
|
|
ja mam tento :
VŠECI MAME ŠKOLY DOST NEMA ŽIADNU BUDUCNOSŤ ŠKOLA NECH SA PEKNE SCHOVA MY SME BANDA PRAZDNINOVA !!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
Racius Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.01.2006 Príspevky: 887 Bydlisko: Prievidza SR Karma: 
|
Zaslal: 29 Feb 2008, 20:33 Predmet: |
|
|
//obrázky pridávajte do príloh Konzumácia Nadišiel čas kŕmenia
//obrázky pridávajte do príloh Announcement !!! Ťahák nebude
//obrázky pridávajte do príloh Buvám Som na nabíjačke
//obrázky pridávajte do príloh Kalibrujem neuróny Neplač, je to tak, nečakáme na zázrak
Ludia u mňa na ICQ sa na tom strašne rehotali  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|