bobormako napísal:no by som pomlčal o kombách... mám teac už dva roky a ide ako hodinky
skor odíde dvd mechanika ako kombo
Hovorim ze TEAC bola kedysi dobra znacka a zalezi tu na vela faktoroch. neviem co tu hadzes comba a dvd romky (najvacsie smejdy) ked dsa hovori o DVD RW a nie o znacke TEAC vo vseobecnosti.
maslo napísal:Hovorim ze TEAC bola kedysi dobra znacka a zalezi tu na vela faktoroch. neviem co tu hadzes comba a dvd romky (najvacsie smejdy) ked dsa hovori o DVD RW a nie o znacke TEAC vo vseobecnosti.
hej hej, najvacsie smejdy ano.....
btw teac je aj teraz dobra znacka...
finish
maslo napísal:teraz si si nevedomky sam vyvratioil svoj nazor
TEAC boli kedysi lepsie, pretoze mali vsetky vyrobky svoje as vacsinu casti si vyrabali sami.
Dnes su preto nespolahlive lebo do DVD RW davaju LITE ONY
Teac bol dovtedy dobrý pokím sa mi vňom nerozletelo CD Win 98 odvtedy only LG
ShanDo napísal:btw asi pred dvoma dnami sa Benq a Liteon dohodli ze Liteon prevezme vyrobu nad Benq mechanikami.
upresnenie:
správa z 10.4.2006:
BenQ se stane druhým největším akcionářem Lite-On IT, výměnou za převzetí celého obchodního modelu, technologií, patentů, zákazníků i výroby LiteOnem.
Teac som mal kedysi CD-ROM, vtedy to bola dobra znacka, ale teraz by som od nich nic nekupil. Perfektna napalovacka je NEC 4551 - skvela znacka, nizka cena, podpora labelflash. V blizkej buducnosti sa ju chystam kupit
brm napísal:co tak miesto LG GSA-4167B radsej LG GSA-4166B.. resp. GSA-H10N/L GSA-H20N/L (N = bez lightscribe / L = lightscribe)
mne sa zapacili recenzie.. tak uvazujem H20L abo H10L.. prakticke skusenosti s tymito typmi LG?
ja mam tu LG pomalsie sa rozbieha ale cita a napaluje perfetkne napaloval som kamosovy film na DVD+R 8x co je cca 11000kb a mne to slo 25000kb cca takze to bolo turbo mechanika pri praci neni taka až hlučná že by sa to nedalo vydržat ja mam GSA-H10N a nemam problem
misokgb napísal:
Bral by som osvedcenu LG. Vypalis - pokazi sa - vyreklamujes, proste klasika
To hovori uplne za vsetko o kvalite :D:D
Jednu taku mam doma, z nudze cnost, ale inak nechcem ani jednu z popisanych. Treba kupit mechaniku od vyrobcu, co aj VYRABA tie mechaniky, nie lepi si logo...