Teac som mal kedysi CD-ROM, vtedy to bola dobra znacka, ale teraz by som od nich nic nekupil. Perfektna napalovacka je NEC 4551 - skvela znacka, nizka cena, podpora labelflash. V blizkej buducnosti sa ju chystam kupit
brm napísal:co tak miesto LG GSA-4167B radsej LG GSA-4166B.. resp. GSA-H10N/L GSA-H20N/L (N = bez lightscribe / L = lightscribe)
mne sa zapacili recenzie.. tak uvazujem H20L abo H10L.. prakticke skusenosti s tymito typmi LG?
ja mam tu LG pomalsie sa rozbieha ale cita a napaluje perfetkne napaloval som kamosovy film na DVD+R 8x co je cca 11000kb a mne to slo 25000kb cca takze to bolo turbo mechanika pri praci neni taka až hlučná že by sa to nedalo vydržat ja mam GSA-H10N a nemam problem
misokgb napísal:
Bral by som osvedcenu LG. Vypalis - pokazi sa - vyreklamujes, proste klasika
To hovori uplne za vsetko o kvalite :D:D
Jednu taku mam doma, z nudze cnost, ale inak nechcem ani jednu z popisanych. Treba kupit mechaniku od vyrobcu, co aj VYRABA tie mechaniky, nie lepi si logo...
z tých 4och len LG. Nie je tam ani Pioneer, už tuším ani nevyrába optické mechaniky, ani teac, ani plextor. Legendy zanikli, tak ostalo len LG a Samsung. Asus je slabý, NEC má fajn monitory, ale optické mechaniky sú zlé, aj keď lepšie ako pred rokmi a Benq...proste nie.