vyber plastov na bike

O športe...
yoplin
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

Jacoolbo: aky chces ten dynomite? (rozmer, drot/kevlar) kolko stoji v oslanoch? pripadne ten ignitor, ked dynomite nemaju?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

YOPLIN:no rozhodol som sa pre wormdrive a nepochopil si ma ! u nas v oslanoch maju michelin nie ignitor . toi ze u nas nemaju dynomite som myslel na slovensku
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Jacoolbo: teraz sme sa nepochopili. ja som myslel ze chces ten wormdrive preto, lebo nevies zohnat dynomite. preto som sa ta pytal aky chces, lebo ti ho viem zohnat.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Jacoolbo napísal:ale inde som videl niekto napisal ze maxxisi su dobre ale rychlo sa deru
cim maksia zmes, tym rychlejsie pojdu dole
btw, cim viac mas na vyber, tym si nerozhodnejsi, tym istym som prechadzal aj ja - najlepsie je nabehnut do shopu a vybrat si tam, na mieste, dezen, sirku a beries, nerozmyslas nad inymi, co si chcel kupit a si spokojny s tym, co si kupil, na ostatne zabudnes ;)
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

Zdravim.Podla mna boli vzdy najlepsie plaste rubeny. No na nazov si dako nespomeniem. Tie kevlarove modrej farby. Boli to 1,95 s takym strednym dezenom. Mal som ich aj na pretekoch na jahodnej asi pred dvoma rokmi, neviem isto a celkom dobre sa s nimi jazdil - narodna cyklisticka sutaz. a ked si na to pamatas, tak na druhy den bol slovensky pohar XC a tam som si vyskusal kevlarove mischeliny a po pretekoch y nich skoro nic neostalo. Tie larseny su v pohode, ale deyen ide rychlo dolu a na mokrych konaroch s nimi dost smyka. :)
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

BAD BOY napísal:Zdravim.Podla mna boli vzdy najlepsie plaste rubeny. No na nazov si dako nespomeniem. Tie kevlarove modrej farby. Boli to 1,95 s takym strednym dezenom. Mal som ich aj na pretekoch na jahodnej asi pred dvoma rokmi, neviem isto a celkom dobre sa s nimi jazdil - narodna cyklisticka sutaz. a ked si na to pamatas, tak na druhy den bol slovensky pohar XC a tam som si vyskusal kevlarove mischeliny a po pretekoch y nich skoro nic neostalo. Tie larseny su v pohode, ale deyen ide rychlo dolu a na mokrych konaroch s nimi dost smyka. :)
myslim ze sa volal trilobit. a podla mojho nazoru ten dezen stoji za prd (pokial teda myslime rovnaky typ). je dobry tak akurat na suchu cestu, v terene by som mu neveril.
co sa tyka tych michelinov, tak som pocul ze su dost defektove. ale zalezi to zase od typu. inak vsetko zavisi od stylu jazdy.
BAD BOY
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa BAD BOY »

No na suchu cestu su dobre tie maxisi, v pohode stacia. Ale kazdy dezen sa velmi rychlo nici na rozdiel od ostatnych. A s tymi mischelinmi mas pravdu, defekt sa da lahko chytit a to hlavne v lese na konaroch, pricom som sa dost divil, lebo tie plaste su na XC.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

YOPLIN: ahaaaaaa takze tak no rozhodol som sa pre ne skor pre to ze jazdim castejsie iba cestu a aj pre to ze dynomite som nemohol zohnat . a kevlar dlhie vydrzi ??
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

kevlar vs. drot - to s dranim nema nic spolocne, patka je bud kevlarova, alebo drotena (po obvode v tej casti, ktora bude v rafiku mas bud drot - neposkladas plast, alebo kevlar-pruznejsi, da sa poskladat, lahsi)
ale moj nazor je taky, ze nad kevlarom nemusis ani rozmyslat, na tvoje ucely bude plne postacovat aj drot, nakolko je lacnejsi a na tych par gramoch podla mna nezakladas (rozdiel v tvojom pripade aj zanedbatelny)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

no ok tak teda dik vdaka vam som sa rozhodol =) a pomohli ste mi welke fakt welke dik
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

BAD BOY napísal:No na suchu cestu su dobre tie maxisi, v pohode stacia. Ale kazdy dezen sa velmi rychlo nici na rozdiel od ostatnych. A s tymi mischelinmi mas pravdu, defekt sa da lahko chytit a to hlavne v lese na konaroch, pricom som sa dost divil, lebo tie plaste su na XC.
musis ale brat do uvahy to, ze co sa tyka xc je maximalne odlahcene. mam xc bike a nekupujem maxxis fly weight duse. su sice o 50gramov lahsie, ale tenke su ako papier. mne na tych 100gramov tolko nezalezi. radsej kupim obycajnu rubenu s tym ze som mal tento rok 1 defekt. to iste sa tyka aj plastov. nie som profik a to ze moj bike ma o kilo viac ma absolutne netrapi. beriem radsej tazsiu istotu :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

na mtbikeri som nasiel plaste Specialized Resolution 2. co myslite je to nejaka znacka ? :) alebo sa mi to neoplati a mam stale rozmyslat nad maxiismi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Jacoolbo: Specialized je velmi dobra znacka, znama vsak skor svojimi bicyklami a doplnkami. S plastami nemam skusenost, ale nebal by som sa ich kupit.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

tak uz mam zajednane maxxisi =))) iba za 600 sk obidva =))
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

JA potrebujem poradit nejake lacne plaste na horsky bicykel.Vyuzitie na kludne vozenie po rovinke zvacsa tak 80-100km vkuse + pol hodiny pauza a podobne jazdim.Mohli by vydrzat aj trosku strku lebo dnesne cesty su nevyspytatelne.Prosim poradte.dik.

Pocul som ze si mam brat co najuzsie aby som mal co najnizsi odpor
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Dieg0: skus pozriet michelin transworld city su to 1,5" s dlhou zivotnostou. zevraj az 6000km.
a este ked jazdis vacsinou po ceste dlhe trate, nebolo by lepsie kupit iny typ bicykla?
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

No ja vam chcem iba oznamit ze uz mam maxxis highroller 2.35 a som zatial spokojny :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

hojko napísal:V tom sme sa rozhodli odbocit, zacal som spomalovat a zatocil som, no vzalo mi zadne koleso na dazdi do smyku a uz som sa videl gulat sa po betone, nohu som mal pritom v kosikoch na pedaloch, takze dat nohy pri pade by som asi nevsimol, ale podarilo sa mi vsetko ustat.
to sa ti stane (na cestnom biku) aj bez toho či je dážd a ceš odbočiť.. stačí ked ideš rýchlejšie cca tých 40 a zabrdís iba zadnou.. zadné koleso ti potiahne a už šmykuješ.. sa mi raz stalo pff idem s kopca ešte som sa oprel do pedálou a zrazu auto predo mnou začlo brzdiť až zastavilo.. no auto to ubrzdí skorej ako ja na biku.. som pargol zadnú brzdu iba (ešte som nebol poriadne zvyknutý na cesťák) ma úplne otočilo a zastal som len pod kufrom.. tak bacha na to
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

triple: to sa ti stane aj na inom biku ako cestnom. jasne ze ked zablokujes zadne koleso, tak ide automaticky do smyku. dost by ma zaujimalo, preco pouzivas zadnu brzdu? ked treba co najrychlejsie zastavit, tak pouzijem prednu a pripadne aj zadnu. ale samostatne zadnu pouzivam len v tedy, ked idem po zadnom a uz sa idem prevalit na chrbat :D
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

yoplin napísal:triple: to sa ti stane aj na inom biku ako cestnom. jasne ze ked zablokujes zadne koleso, tak ide automaticky do smyku. dost by ma zaujimalo, preco pouzivas zadnu brzdu? ked treba co najrychlejsie zastavit, tak pouzijem prednu a pripadne aj zadnu. ale samostatne zadnu pouzivam len v tedy, ked idem po zadnom a uz sa idem prevalit na chrbat :D
tak na horskom kde máš plášte širšie sa to dá ustáť trochu kdežto cesťák ich má tenušké... jasné že ted nepužívam len zadnú.. ale tak v rýchlosti neodporúčam brzdiť prednou.. :lol: naprv zadnou a pribrzdievam prednou (je to trošken OT)
Napísať odpoveď