VYCITKY, PRECO???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zelovoc
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

tak asi si nieje tebou isty, mozno si az tak neveri. ale odpustat treba, to je to najlahsie co mozte spravit. a ked uz ma nejaky problem tak nech si zakusne do jazyka. ja som odpustil x-krat a nikdy som to nelutoval. stava sa. aj mne sa moze stat. dajte si par dni pauzu, ziaden kontakt a uvidite ze vam na sebe ete zalezi a mozno si aj uvedomi ze to nema cenu pilit konar pod sebou.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Valkira, raz som so "švagrom" išiel po pálenku pešo do vedľajšej dediny. Odišiel som vtedy na chvíľku od svojej priateľky. A ako sme tak s kamarátmi kráčali už späť, hovorím, joj, už sa teším keď budem s Luckou. A on mi vtedy povedal:,, Znaš bratu, dakedy mušiš isc het od ženy i jak nemušiš, žeby by ci prišlo do rozuma jak ci chyby a jak ju maš rad." //to je jej brat.
Pre západniarov preložím:,, Vieš bratku, niekedy musíš od dievčaťa odísť aj vtedy keď nemusíš, aby si mal čas uvedomiť si ako ti chýba a ako ju máš rád."
A čo tým chcem povedať tebe? Asi ste spolu príliš veľa, takže máte priestor na hádky. Skúste sa menej stretávať. Budete si vzácnejší.

//to že sme šli po pálenku malo dôvod, švagor mal narodeniny, tak sme šli po fľašku ktorú som zabudol doma.
hornblower
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hornblower »

Vychodňare najmudrejši ľudze na švece.
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
Ono sa moc zle radí ak človek počuje jednostrannú verziu, ale aby som to upresnil: Spomínané výčitky neplynú z toho, čo sa stalo ale skôr z toho, že mi po všetkom tom dokáže priateľka klamať rovno do očí a to bez mihnutia oka, hocikedy a v hocičom. pre mňa NEPOCHOPITELNÉ !!!
Ba dokonca mi bude vyčítať prečo jej neverím, veď už ma rok nepodviedla !!!! no klobúk dole .A pri tom jej už 2,5 roka tlačím do hlavy, že to čo najviac neznesiem je klamstvo.
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

kokso...jak to zu citam nachadzam v tom presne to iste co sa stalo mne a mojmu priatelovi...len my sme boli vtedy rozideni a ja som sa bozkavala s kamosom..a stalo sa to 2x a zakazdym sme boli rozideni...a priatel mi odpustil...dokazal to!zaco mu velmi dakujem a velmi ho milujem..a preco som sa s nimi bozkavala?? nie ze stereotyp ale z trucu! aby som mu nervy urobila!a 1x som mu to nechcela povedat dozvedel sa to z mojich sms a 2x som mu to chcela povedat no bala som sa a aj tak sa to vzdy dozvedel! a tuto chybu uz nikdy nezopakujem! sak mam jeho tak naco sa bozkavat s inymi? uz nikdy to neurobim lebo uz mu nechcem nikdy nicim ublizit...ved ma miluje a ja jeho tiez!
a k teme: v klude sa o tom porozpravajte a hlavne na seba nekricte a nehadajte sa...verte tomu ze sa da porozpravat aj bez toho! a poviem vam uzmierovanie je na tom najlepsie :smt050
schw33k
Guru
Guru

Re: VYCITKY, PRECO???

Príspevok od používateľa schw33k »

Valkíra napísal:ahoj vsetci neviem ako mam dalej pokracovat ide o to ze mam 2,5 rocny vztah asi pred 1,5 som ho poviedla (nespala so s nim iba sme sa bozkavali)
Podľa mňa má strach, že mu to spravíš aj do budúcna , inými slovami neverí Ti
Valkíra napísal:ano aj to som skusala vravela som ze tyzden nic a potom zas fakt nviem co mam robit ale velmi ma tym trapi uz sa preto naplakala dost a uz viac nechcem je vam take tazke odpustat???
predtým ako ti ten druhý strčil jazyk do hrdla ťa to nenapadlo ?
Shark NX napísal:Zeny su poklad ktory si treba vazit (cest vynimkam :wink: )
presne tak , ženy sú poklad , ale nie žumpy , ktoré sa ocuciavajú s druhými ...

sry za hrubosť , ale stať sa to mne , tak milému hlavo otrhnem a Teba opľujem :D
tiny
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa tiny »

povedz mu, že keď ti už nedokáže veriť tak sa musíte rozísť
(zahrám sa na Béďa hi) povedz nu to s veľkým snútkom a nešťastným výrazom v tváry. že to už takto ďalej nevládzeš. Kludne plač a aj odíď od neho a vydrž bez neho, ech príde po teba - chceš predsa dosiahnúť aby prestal
keď nepomôže láska treba zapojiť rozum
-jo chybu si spravila - no sme ludia
ak ti nedokáže stále odpustiť a nechať to zapadnúť prachom časom sa rozídete
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

skerka napísal:kokso...jak to zu citam nachadzam v tom presne to iste co sa stalo mne a mojmu priatelovi...len my sme boli vtedy rozideni a ja som sa bozkavala s kamosom..a stalo sa to 2x a zakazdym sme boli rozideni...a priatel mi odpustil...dokazal to!zaco mu velmi dakujem a velmi ho milujem..a preco som sa s nimi bozkavala?? nie ze stereotyp ale z trucu! aby som mu nervy urobila!a 1x som mu to nechcela povedat dozvedel sa to z mojich sms a 2x som mu to chcela povedat no bala som sa a aj tak sa to vzdy dozvedel! a tuto chybu uz nikdy nezopakujem! sak mam jeho tak naco sa bozkavat s inymi? uz nikdy to neurobim lebo uz mu nechcem nikdy nicim ublizit...ved ma miluje a ja jeho tiez!
a k teme: v klude sa o tom porozpravajte a hlavne na seba nekricte a nehadajte sa...verte tomu ze sa da porozpravat aj bez toho! a poviem vam uzmierovanie je na tom najlepsie :smt050
No ty môžeš ďakovať Bohu,že máš takého priatela.
Mne by si to z trucu spravila len 1x!!!
valkir
Light Expert
Light Expert

tiny napísal:povedz mu, že keď ti už nedokáže veriť tak sa musíte rozísť
(zahrám sa na Béďa hi) povedz nu to s veľkým snútkom a nešťastným výrazom v tváry. že to už takto ďalej nevládzeš. Kludne plač a aj odíď od neho a vydrž bez neho, ech príde po teba - chceš predsa dosiahnúť aby prestal
keď nepomôže láska treba zapojiť rozum

jo chybu si spravila - no sme ludia
ak ti nedokáže stále odpustiť a nechať to zapadnúť prachom časom sa rozídete
No ty si kámo dobrý teda - to ti poviem .
Moje výčitky vyplývajú z toho, že mi vie dosť klamať a ja to nenávidím. No a niekto jej tu poradí vyriešiť to klamstvom a slizkou pretvárkou, fúúú . - no dobre.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

pocuvajte valkirovci, nemate vy problem v komunikacii, kedze vlastne problemy riesite cez internetove forum? co tak si otvorit flasu vina a sa normalne porozpravat niekde v sukromi? lebo takto som to esce nevidel.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ked ti mam napsisat prvdu ani sa necudujem ze ti to vyhadzuje na oci..ty si ho predsa PODVIEDLA a nieje nic horside ako podviest cloveka ktoreho vraj milujes..lebo ten kto miluje nepodvadza ..to je proste pravidlo..len nie kazdi ho dodrziava,,,,,ale je to kazdeho osobna vec..ale podla mna je uplne normal ze ti to vyhadzuje na oci...etc
tiny
Amateur
Amateur

valkir napísal:No ty si kámo dobrý teda - to ti poviem .
Moje výčitky vyplývajú z toho, že mi vie dosť klamať a ja to nenávidím. No a niekto jej tu poradí vyriešiť to klamstvom a slizkou pretvárkou, fúúú . - no dobre.
netušila som ža si tu aj ty :D tak sa konečne už uvedom že ju to fakt mrzí - znelo to tak. Raz by si už mohol prestať jej to neustále vyhadzovať na oči. apropo nepísala o iných výčitkách iba o tej jednej. Takže ti klame stále, - tak prečo si s ňou?
tiny
Amateur
Amateur

valkir napísal:No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
Ono sa moc zle radí ak človek počuje jednostrannú verziu, ale aby som to upresnil: Spomínané výčitky neplynú z toho, čo sa stalo ale skôr z toho, že mi po všetkom tom dokáže priateľka klamať rovno do očí a to bez mihnutia oka, hocikedy a v hocičom. pre mňa NEPOCHOPITELNÉ !!!
Ba dokonca mi bude vyčítať prečo jej neverím, veď už ma rok nepodviedla !!!! no klobúk dole .A pri tom jej už 2,5 roka tlačím do hlavy, že to čo najviac neznesiem je klamstvo.
prepáč valkir toto mi ušlo nabudúce najprv celé dočítam a až potom budem reagovať
Mr.Jack
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mr.Jack »

valkir napísal:No,,, že vraj sa mám aj ja k tomu vyjadriť, hoci veľmi nechcem.
..tento problém mám aj ja a neviem ako to mám riešiť...... :cry: mám ju velmi rád... ale aj tak uvažujem že sa snou idem rozínsť... :cry:
maryinka
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: VYCITKY, PRECO???

Príspevok od používateľa maryinka »

Valkíra napísal:ahoj vsetci neviem ako mam dalej pokracovat ide o to ze mam 2,5 rocny vztah asi pred 1,5 som ho poviedla (nespala so s nim iba sme sa bozkavali) moj priatel mi to odpustil ale nie dostatocne, este aj dnes mi to vycita a ja uz dalej nemozem vkuse pocuvat ze preco. Uz som mu aj vravela nech s tym prestane ano prestane na tyzden, a potom zas to iste ako mu to mam vysvetlit nech ma takto netrapi????
viem, že to,čo teraz napíšem je naozaj kruté,ale mojej známej to pomohlo..partner ju podviedol,tiež sa s tou inou iba bozkával..ona mu to odpustila, ale dlhooo mu to znova a znova vyhadzovala na oči..raz sa stalo, že bola na dámskej jazde a trocha sa opila..a stalo sa to..bozkávala sa s cudzím chlapcom..priznala sa tomu svojmu..odpustil jej..ona prestala do neho drapkat,kedze su si kvit..viem,ze je to blbe,ale mozno by to pomohlo aj vam :!: :!: :!:
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nedá mi nepovedať jednu vec...

Muž kým začne konať, najprv o všetkom premýšľa, zvažuje, proste rozmýšla či to má urobiť, alebo nie, prečo áno, prečo nie... (Preto to ženy nemajú rady, lebo sa im to zdá dlho, a preto chcú "rozhodných" chlapov)

Žena keď to tak v tej chvíli cíti emocionálne, je presvedčená, že je to trvalý pocit, resp. že to tak je, alebo proste v tej chvíli nad tým nepremýšľa, proste to urobí... a až potom začne premýšľať :
"Mala som to urobiť, nemala som to urobiť?"
"Bolo to správne?" "Nebolo to správne?"
"Prečo áno, prečo nie?"

Mňa by najmä zaujímalo :
Či si mu odvtedy ako Ti odpustil dala pocítiť, že to naozaj ľutuješ?
Či si sa aj Ty zmenila?, aby mohol vedieť, že to už nespravíš.
Proste či to vie... ???
valkir
Light Expert
Light Expert

zelovoc napísal:pocuvajte valkirovci, nemate vy problem v komunikacii, kedze vlastne problemy riesite cez internetove forum? co tak si otvorit flasu vina a sa normalne porozpravat niekde v sukromi? lebo takto som to esce nevidel.
Nie to je v pohode vieš koľko lahví vína už takto pošlo ale takto je to celkom fajn , ak počuješ názory x-y iných ludí.
Etiene - :o :o :o no, to jak keby z mojich úst toto vyšlo.
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

nevysvetlis mu to...a bude to vycitat stale..aj keby si sa na hlavu postavila...chlapi su uz raz taki..a vies preco to robi??lebo ti to zrejme on n nkdy nespravil..a lutuje, ze ti veril, tysi ho sklamala aon chudacik posluchal vzdy a vsade..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Kwetinka napísal:nevysvetlis mu to...a bude to vycitat stale..aj keby si sa na hlavu postavila...chlapi su uz raz taki..a vies preco to robi??lebo ti to zrejme on n nkdy nespravil..a lutuje, ze ti veril, tysi ho sklamala aon chudacik posluchal vzdy a vsade..
Hovorí sa tomu vernosť :roll:
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

Valkira: Fascinujes ma riesit nieco take na fore kde si to moze precitat aj tvoj partner a chodi tu dost casto to si sa ho to mohla rovno spytat. Tym padom aj tie veci co ti ludia poradia tak hned bude vediet odkial to mas.
Napísať odpoveď