VYCITKY, PRECO???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ETieNne
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ETieNne »

Nedá mi nepovedať jednu vec...

Muž kým začne konať, najprv o všetkom premýšľa, zvažuje, proste rozmýšla či to má urobiť, alebo nie, prečo áno, prečo nie... (Preto to ženy nemajú rady, lebo sa im to zdá dlho, a preto chcú "rozhodných" chlapov)

Žena keď to tak v tej chvíli cíti emocionálne, je presvedčená, že je to trvalý pocit, resp. že to tak je, alebo proste v tej chvíli nad tým nepremýšľa, proste to urobí... a až potom začne premýšľať :
"Mala som to urobiť, nemala som to urobiť?"
"Bolo to správne?" "Nebolo to správne?"
"Prečo áno, prečo nie?"

Mňa by najmä zaujímalo :
Či si mu odvtedy ako Ti odpustil dala pocítiť, že to naozaj ľutuješ?
Či si sa aj Ty zmenila?, aby mohol vedieť, že to už nespravíš.
Proste či to vie... ???
valkir
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa valkir »

zelovoc napísal:pocuvajte valkirovci, nemate vy problem v komunikacii, kedze vlastne problemy riesite cez internetove forum? co tak si otvorit flasu vina a sa normalne porozpravat niekde v sukromi? lebo takto som to esce nevidel.
Nie to je v pohode vieš koľko lahví vína už takto pošlo ale takto je to celkom fajn , ak počuješ názory x-y iných ludí.
Etiene - :o :o :o no, to jak keby z mojich úst toto vyšlo.
Kwetinka
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Kwetinka »

nevysvetlis mu to...a bude to vycitat stale..aj keby si sa na hlavu postavila...chlapi su uz raz taki..a vies preco to robi??lebo ti to zrejme on n nkdy nespravil..a lutuje, ze ti veril, tysi ho sklamala aon chudacik posluchal vzdy a vsade..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Kwetinka napísal:nevysvetlis mu to...a bude to vycitat stale..aj keby si sa na hlavu postavila...chlapi su uz raz taki..a vies preco to robi??lebo ti to zrejme on n nkdy nespravil..a lutuje, ze ti veril, tysi ho sklamala aon chudacik posluchal vzdy a vsade..
Hovorí sa tomu vernosť :roll:
Untitled
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Untitled »

Valkira: Fascinujes ma riesit nieco take na fore kde si to moze precitat aj tvoj partner a chodi tu dost casto to si sa ho to mohla rovno spytat. Tym padom aj tie veci co ti ludia poradia tak hned bude vediet odkial to mas.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

Valkíra napísal:ano aj to som skusala vravela som ze tyzden nic a potom zas fakt nviem co mam robit ale velmi ma tym trapi uz sa preto naplakala dost a uz viac nechcem je vam take tazke odpustat???
Ahoj...viies mne sa stalo to iste ale ja som bola ta podvedena.. a moj chalan ma podviedol po 1 a pol s dvoma babami.. odpustila som ale aj teraz mu to hocikedy pripomeniem..chcem zabudnut a nejde to.. kazdy jej tu radite aby mu povedala nech sa uvedomi.. ale viete ako to boli ked niekoho milujete strasne moc.. ste s nim tak dlho a on tooto spravi.. asi to neviete.. boli to strasne moc..ale tak skus ho chapat ze to nevie pochopit preco.. nechape ci spravil daco zle ci ti nedaval dost lasky.. ci sa o teba nestaratl...nmevie si vysvetlit preco sa to muselo stat.. a to si neviem uz ani ja po vyse ako pol roku vysvetlit... :( takze pochop ze tento vztah uz asi nema zmysel.. a ak ma.. tak iba s tym ze mu budes dodavat lasky raz tolko.. :cry: inak to nema zmysel..
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Súhlasím s Lúšťou, je ťažké sa zmieriť s tým, že Ťa milovaná osoba podviedla. :?

Jedine tak, že by si pred neho padla na kolená a každý deň ho prosila o odpustenie a ako napísala Lúšťa, že mu budeš dávať dvakrát toľko lásky, aby zabudol a znovu Ti začal veriť. Aby videl, že to myslíš vážne.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

ETieNne napísal:Nedá mi nepovedať jednu vec...

Muž kým začne konať, najprv o všetkom premýšľa, zvažuje, proste rozmýšla či to má urobiť, alebo nie, prečo áno, prečo nie... (Preto to ženy nemajú rady, lebo sa im to zdá dlho, a preto chcú "rozhodných" chlapov)

Žena keď to tak v tej chvíli cíti emocionálne, je presvedčená, že je to trvalý pocit, resp. že to tak je, alebo proste v tej chvíli nad tým nepremýšľa, proste to urobí... a až potom začne premýšľať :
"Mala som to urobiť, nemala som to urobiť?"
"Bolo to správne?" "Nebolo to správne?"
"Prečo áno, prečo nie?"

Mňa by najmä zaujímalo :
Či si mu odvtedy ako Ti odpustil dala pocítiť, že to naozaj ľutuješ?
Či si sa aj Ty zmenila?, aby mohol vedieť, že to už nespravíš.
Proste či to vie... ???
tak v tomto s tebou suhlasim aj ked som ja tiez baba :smt048
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hrozna situacia, podla mna najst stratenu doveru je jedna z tych veci, o ktore sa mozete snazit ako sa len da, robit preto vsetko a aj napriek tomu sanca, ze sa to podari je velmi mala :? . Dovera medzi partnermi je jedna zo zakladnych casti vztahu, a ked sa porusia zaklady domu, moze este chvilku drzat no casom sa bude nicit az spadne.

Podvednea osoba musi velmi lubit a velmi chciet udrzat vztah, ten co podviedol sa musi naopak velmi snazit to odcinit. Ale ak ten podvedeny napriek vsetkej snahe oboch stran bude proste vo vnutri citit, ze uz to nebude ako predtym, je to stratene...
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

ETieNne napísal:Súhlasím s Lúšťou, je ťažké sa zmieriť s tým, že Ťa milovaná osoba podviedla. :?

Jedine tak, že by si pred neho padla na kolená a každý deň ho prosila o odpustenie a ako napísala Lúšťa, že mu budeš dávať dvakrát toľko lásky, aby zabudol a znovu Ti začal veriť. Aby videl, že to myslíš vážne.
presne tak.. som v tej istej situacii a viem ake to je..a uplne jej chlapca chapem.. kto to zazil vie.. boli to a neda sa len tak nato zabudnut... neda a nikdy sa nezabudne..lebo ak niekto miluje strasne mo dokaze tu lasku zdvojnasobit ale ak ma len rad nejde to.. :(
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Vigor napísal:Hrozna situacia, podla mna najst stratenu doveru je jedna z tych veci, o ktore sa mozete snazit ako sa len da, robit preto vsetko a aj napriek tomu sanca, ze sa to podari je velmi mala :? . Dovera medzi partnermi je jedna zo zakladnych casti vztahu, a ked sa porusia zaklady domu, moze este chvilku drzat no casom sa bude nicit az spadne.

Podvednea osoba musi velmi lubit a velmi chciet udrzat vztah, ten co podviedol sa musi naopak velmi snazit to odcinit. Ale ak ten podvedeny napriek vsetkej snahe oboch stran bude proste vo vnutri citit, ze uz to nebude ako predtym, je to stratene...
presne tak .... ja som podvedena a nech sa snazim ako chcem ten vztah nieje to co pocas 1 a pol roka.. nieje a nebude.. to sa uz neda... ak sa strati dovera tak sa straca laska. a aj ked laska aspon trocha ostane.. ten vztah to uz nemoze dalej znasat ,,tu bolest v srdci :cry:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

Te-wei napísal:No ty môžeš ďakovať Bohu,že máš takého priatela.
Mne by si to z trucu spravila len 1x!!!
ved ja aj dakujem! strasne ho milujem a neviem si predstavit co by bolo keby ho stratim! viem ze to bola blbost bozkavat sa s nimi, aj ked sme boli rozideny! uz nikdy mu to neurobim...predsa mi to odpustil tak uz nebudem pokusat stastie
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

vy ste spolu nechodili? :shock:
skerka
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skerka »

Lúšťa napísal:vy ste spolu nechodili? :shock:
nie...takze asi tolko
Knock
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Knock »

Treba mu povedat, ze ked ti raz povedal, ze ti to odpusta, tak to na teba nemoze vytahovat vzdy, ked sa mu to hodi. A ked to nepomoze, ako uz bolo spomenute, ROZCHOD. Lahke povedat, tazke spravit, ale ked to bude takto dalej pokracovat, tak raz to aj tak nevydrzis.
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

hmm

skerka napísal:nie...takze asi tolko
tak ten tvoj chlapec ti nema co vycittat... mne sa stalo to iste..a moj chalan mi to nikdy nevycitall..vies pokial ste sa rozisli alebo daco take.. tak sa mohlo stat ze si sa bozkavala s inym.. na tom nieje nic zle.. city ostavaju citmy.. bozky bozkami
schw33k
Guru
Guru

Re: hmm

Príspevok od používateľa schw33k »

Lúšťa :

ale však oni neboli rozídení...
imho , je možné , že tvoj chalan Ťa má dosť na háku , keď mu to je jedno :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Re: hmm

schw33k napísal:Lúšťa :

ale však oni neboli rozídení...
imho , je možné , že tvoj chalan Ťa má dosť na háku , keď mu to je jedno :wink:
ale sak ona pise ze spolu NECHODILI...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

s kým zas , zjavne sa teraz nechápeme ...

ja som napísal , že valkírovci spolu chodili keď sa bozkávala s druhým , nie ?

neviem ako to teraz ty myslíš
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Pokiaľ sa to nezahojí, tak to bude vyťahovať stále. Takže musíš urobiť maximum preto, aby si mu to zahojila. :?
Napísať odpoveď