VYCITKY, PRECO???
VYCITKY, PRECO???
ahoj vsetci neviem ako mam dalej pokracovat ide o to ze mam 2,5 rocny vztah asi pred 1,5 som ho poviedla (nespala so s nim iba sme sa bozkavali) moj priatel mi to odpustil ale nie dostatocne, este aj dnes mi to vycita a ja uz dalej nemozem vkuse pocuvat ze preco. Uz som mu aj vravela nech s tym prestane ano prestane na tyzden, a potom zas to iste ako mu to mam vysvetlit nech ma takto netrapi????
Preco hned vsetko riesit rozchodom? mal si uz nejaky dlhsi vztah? asi nie, co? lebo inak by si vedel ze to nieje take jednoduche ze povies svojej polovicke ze je koniec.misokgb napísal:Ked si neda povedat a tebe to prekaza. Rozchod.
Jedine riesenie je, ze sa s nim vazne o tom porozpravas, nie len tak ze prestan s tym...
Ked si neda povedat treba zakrocit a vazne sa porozpravat ale ked si neda povedatSmarton napísal:Preco hned vsetko riesit rozchodom? mal si uz nejaky dlhsi vztah? asi nie, co? lebo inak by si vedel ze to nieje take jednoduche ze povies svojej polovicke ze je koniec.
Jedine riesenie je, ze sa s nim vazne o tom porozpravas, nie len tak ze prestan s tym...
-
chlapec10
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no jo, skratka si nieco urobila....Valkíra napísal:nechem sa na neho vykaslat iba chcem nech s tym prestane tak vela od neho chcem???
Nechcem byt kruty, ale ty si ho podviedla.... takze za to musis pykat.
Ano, neni to prijemne, ale mohol sa s tebou aj kvoli tomu rozist. Takze myslim ze mas mensie zlo.
Ale ked to xces nejak vyrisiesat, pokecaj s nim, spytaj sa ho ako by mu bolo keby bol v tvojej kozi, ze ty to neni prijemne...
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
midnight_man
Guru
all
rozchodom to urcite nevyriesite,,,!!!
ty musis pochopit ze ak je v uzkych tak je to mozno jedine co ma,, ked je clovek na konci,,tak vytiahne na toho druheho aj to co nechce,,No a on musi pochopit ze ti to vadi a ze to uz je fakt minulost,, musis mu to vysvetlit hadam nieje ttaky somar aby to nepochopill..a este mozno jedna rada,,nedavaj mu dovod aby to na teba vytahoval...
Re: all
Prave ze on to nevie pochopitmidnight_man napísal:rozchodom to urcite nevyriesite,,,!!!![]()
ty musis pochopit ze ak je v uzkych tak je to mozno jedine co ma,, ked je clovek na konci,,tak vytiahne na toho druheho aj to co nechce,,No a on musi pochopit ze ti to vadi a ze to uz je fakt minulost,, musis mu to vysvetlit hadam nieje ttaky somar aby to nepochopill..a este mozno jedna rada,,nedavaj mu dovod aby to na teba vytahoval...
ja tiez neviem ODPUSTAT a ked ti to aj po roku a pol vyhadzuje na oci a ty na to nemas kontru tak nikdy neprestane a pomaly vam ten vztah zhasne ako mne po troch rokoch proste niektore veci sa daju odpustit ale nie zabudnut. a kedze som aj dost egoista tak vzdy ked sa da pouzivam tieto veci na obranu lebo su dost ucinne
. neverim tomu ze prestane