|
 |
 |
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
vyhladanie majitela telefonneho cisla
| Autor |
Správa |
|
Light Expert
 vyhladanie majitela telefonneho cisla
Caute,
existuje daky sposob,ako zistit,kto vlastni urcite telefonne cislo?
nasiel som toto,
http://www.mobilmania.sk/Operatori/Ar.asp?ARI=6277
ak mam priezvisko a miesto, vyhladaju mi za poplatok cislo danej osoby,ale da sa to teda aj opacne? mam cislo a chcem vediet(samozrejme ak ta osoba nema utajene cislo,o com silne pochybujem) na koho meno je ta karta...
dik za odpovede
|
| 16 Feb 2009, 20:37 |
|
 |
|
Guru wannabe
Ak mas znamych u operatora pojde to. Kedysi davno mi to otec vybavil, teda. Mal som vysoke ucty za pausal a zaujimalo ho kam volal, tak si to zistil. 
|
| 16 Feb 2009, 20:45 |
|
 |
|
Light Expert
ak nemam znamych? nie ze by to bolo zivotne dolezite,ale potesilo by ma to 
|
| 16 Feb 2009, 20:49 |
|
 |
|
Star
yazoo píše: Ak mas znamych u operatora pojde to. Kedysi davno mi to otec vybavil, teda. Mal som vysoke ucty za pausal a zaujimalo ho kam volal, tak si to zistil.  Ak si mal ty vysoké účty za telefón, tak ten výpis kam si volal sa dá dostať od operátora, ale stojí to niečo (100-200 skk, fakt neviem)...
K tomu známych nepotrebuješ 
|
| 16 Feb 2009, 21:46 |
|
 |
|
Medium Star
alebo daj do googlu telefonne cislo a nieco o nom najde ked daval napriklad nieco do bazaru a tak alebo na nejakej stranke na seba kontakt
|
| 16 Feb 2009, 22:10 |
|
 |
|
Star
 Re: vyhladanie majitela telefonneho cisla
konopes píše: ak mam priezvisko a miesto, vyhladaju mi za poplatok cislo danej osoby.. uz je to neaktualne - zadarmo si ho najdes na telefonny.zoznam.sk
|
| 16 Feb 2009, 22:25 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Príspevkov: 6 ] |
|
| Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť |
|
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
|
|
 |
|