to ci sa cyhovaraju sa zistit neda ak im veris a ja verim takze ak sa vyhovara nezistim ale tak myslim ze baba by ak sa vyhovara mala mat aj svedomie nie ? podla mna jeto vzajomne kazdy sa vyhovara niekto viac niekto menej nejde o pohlavie
JaJeNiektoIny napísal:
A čo mám povedať ja... Najradšej by som s ňou bol 24 hodín denne... Ale to je fakt, že sa musí aj trochu učiť. Len keby si láska chodila menej na hojka a viacej by si sa namiesto toho učila... A potom by si mohla byť aj viacej so mnou
(Fakt najčastejšia výhovorka pred maturitami.)
Len davaj pozor,aby si ju tou svojou laskou nezadusil...ked sa nevyhovara teraz,len zacne...kazdy sa niekedy vyhovara...aj ja...aj vy tu vsetci....
libusik napísal:Len davaj pozor,aby si ju tou svojou laskou nezadusil...ked sa nevyhovara teraz,len zacne...kazdy sa niekedy vyhovara...aj ja...aj vy tu vsetci....
Vy sa ale poseriete teraz, mne jedna baba zadelila že
"Teraz nemôžem ísť von pretože musím čakať na mamu, vonku má pršať a keď nebudem doma nemá kto zatvoriť okno a v kuchyni mám morča ktoré môže prechladnúť"
a raz mi jedna holka povedala že nemôže ísť von, že musí ísť za otcom lebo mal nehodu a spadol z bicykla. Kam tieto holky na toto preboha chodia omg
jonatan83 napísal:Vy sa ale poseriete teraz, mne jedna baba zadelila že
"Teraz nemôžem ísť von pretože musím čakať na mamu, vonku má pršať a keď nebudem doma nemá kto zatvoriť okno a v kuchyni mám morča ktoré môže prechladnúť"
a raz mi jedna holka povedala že nemôže ísť von, že musí ísť za otcom lebo mal nehodu a spadol z bicykla. Kam tieto holky na toto preboha chodia omg
Tak ta prva vyhovorka vyhrala na celej ciare. To chce oskara