Áááá väčšinou také že nemé čas, mala vybitý telefón, volala si s otcom, má doma problémy, niečo jej nevychádza... Baby sa velmi lúbia vykrúcať. Som si všimol že oni sú tak naštelované že vykrúcať sa, vyhovárať sa, nevedia byť priame.
A niekedy je najhoršie to keď zneužíva na výhovorky deti. Napríklad že mal som raz už aj takú, a ona že nemôže ísť somnou do mesta lebo musí utekať kúiť deťom a že ju doma deti čakajú... Ale keď behá v meste s iným chlapíkom tak ju už odrazu deti doma nečakajú?
MayDaySK napísal:Áááá väčšinou také že nemé čas, mala vybitý telefón, volala si s otcom, má doma problémy, niečo jej nevychádza... Baby sa velmi lúbia vykrúcať. Som si všimol že oni sú tak naštelované že vykrúcať sa, vyhovárať sa, nevedia byť priame.
presne, nevedia byt priame,.. to je uplne vystihnute,...
poharvody napísal:ale ked ja sa fakt musim aj ucit:)
mi-chau napísal: ja budem fakt vrazdit!!
turtlak69 napísal:jco mnou to robi fakt to iste
A čo mám povedať ja... Najradšej by som s ňou bol 24 hodín denne... Ale to je fakt, že sa musí aj trochu učiť. Len keby si láska chodila menej na hojka a viacej by si sa namiesto toho učila... A potom by si mohla byť aj viacej so mnou
to ci sa cyhovaraju sa zistit neda ak im veris a ja verim takze ak sa vyhovara nezistim ale tak myslim ze baba by ak sa vyhovara mala mat aj svedomie nie ? podla mna jeto vzajomne kazdy sa vyhovara niekto viac niekto menej nejde o pohlavie
JaJeNiektoIny napísal:
A čo mám povedať ja... Najradšej by som s ňou bol 24 hodín denne... Ale to je fakt, že sa musí aj trochu učiť. Len keby si láska chodila menej na hojka a viacej by si sa namiesto toho učila... A potom by si mohla byť aj viacej so mnou
(Fakt najčastejšia výhovorka pred maturitami.)
Len davaj pozor,aby si ju tou svojou laskou nezadusil...ked sa nevyhovara teraz,len zacne...kazdy sa niekedy vyhovara...aj ja...aj vy tu vsetci....