moosha napísal:Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.
okej mne je to jedno, chcel som len pomôcť...ja tiež sledujem "problematiku" lockerz takže tu nie si jediný odborník
moosha napísal:Reportovat som sa podujal ja, tak isto ako napisat vsetko ostatne. Hned ako skonci tato vlna rozdavania cien, samozrejme ze to poreportujem. Myslim si, ze za ten cas co tam som tak viem posudit co dolezite je a co nie.
Toto nieje bohvieaky sposob..Das ludom raz vyzabavat sa, budu to robit nafurt..Nech sa naucia co je podstatne a co nie..Ale to, ze niekto caka 2hod vecer, podla mna k teme nema nic..Nech si caka, ale nech to tam nepise..Cize hned by som reportoval ked vidim, nech sa zbytocne nechytaju na prispevky dalsi nespamuju tam tiez..Podla mna teda nema byt rozdiel medzi normalnym dnom a redeemom..To niekto si uz nedokaze vyklikat cenu bez toho aby sa pochvalil/zanadaval si niekde na fore?
Neviem mne príde tiež divné že tam dávate screeny z mailu alebo čo si práve idete kúpiť. Keby ste postovali fotky ako máte tie výrobky doma na posteli alebo kde, tak to je iné...
Hey ale nestarám sa. Bol som sa tam raz na niečo opýtať, bolo o mňa postarané a viac tam nepotrebujem ísť. Len ma zarazilo že neprešiel ani týždeň a bolo tam cez 15 strán...
lekoklatik napísal:Neviem mne príde tiež divné že tam dávate screeny z mailu alebo čo si práve idete kúpiť. Keby ste postovali fotky ako máte tie výrobky doma na posteli alebo kde, tak to je iné...
Hey ale nestarám sa. Bol som sa tam raz na niečo opýtať, bolo o mňa postarané a viac tam nepotrebujem ísť. Len ma zarazilo že neprešiel ani týždeň a bolo tam cez 15 strán...
..z toho približne 10 strán (cca 150 príspevkov) bolo dnes ráno zmazaných
Kedze tu x ludi pisalo ako to bude reportovat ale nespravili ani kok*t tak to pomaly reportujem ja a maze sa to, uvidime ako dlho tam ten poriadok vydrzi.
A moosha, ak chces aby ta ludia povazovali za "topic majstera" ci ako si sa to tam nazval, neser si do vlastneho hniezda.
//autoeditácia príspevku ( 25 Nov 2009, 14:32 )
Hotovo, zmizlo sice aj par prispevkov ktore som nereportol a mali ako-taku vypovednu hodnotu ale to je uplne jedno, kedze odteraz ked niekdo polozi novu otazku, moosha ju proste aj s odpovedou prida do FAQU a cela problematika okolo nej sa zmaze. Tak by sa nam malo darit udrziavat topic cisty a napriek tomu nabity dostatkom informacii.
moosha napísal:Neviem co tak riesite vcerajsi spam, napisal som do prispevku ze dnes/zajtra to poreportujem a vymaze sa to... ale no budis.
Ano, ked si dospamujes sam, tak potom sa zrazu moze vsetko pomazat..ni?
Sam pises, ze je to spam, tak tam nema co dalsi pribudat..Vlastne tam nema byt skoro ziadny..
Naco reportovat 30min naraz dva dni po, ked sa da spamova diskusia reportnut pri zaciatku a tym sa prestane tvorit nadvaznost a spam ubudne? Kus logiky..Adminom sa tiez nechce kvoli jednej teme mazat nespocetne x spamov..
Po troch dnoch som si pozrel co noveho u lockerz v teme a taky spam tam davno nebol..
Co tam naspamoval davidqo9295, to snad svet nevidel..A dalej to tam pokracuje..
Asi s tym nezmozem nic, lebo tri strany nahlasit su tri strany..
Filipito napísal:prosim odomknite temu lockerz, kedze nerozumiem novym pravidlam a chcel by som sa nieco spytat dakujem
a preco sa nespytas priamo ich? snad 1000 krat su tam spomenute kontakty na nich
navyse tvorca toho topicu sa stale prezentoval ako najvacsi expert, tak kludne mozes svoje otazky adresovat priamo jemu
nerozumiem niektorym slovickam , tak a co im mam napisat ze co znamena toto a toto slovicko v spojeni s tym a tym ?
zakladatel topicu donho skoro vobec neprispieval cize neviem ci sa v tom pohybuje