Vyhrážanie

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Pinhead napísal:Muffi,

spory sa niekedy nedajú riešiť len rečami..... Niekedy sa musí do riešenia problémov či názorových nezrovnalostí zapojiť aj hrubá fyzická sila.... Humanisti a liberáli to neradi počujú, ale tak to je...... Takže tak..... Prečo si preboha písal do diskusie svoje názory, keď ich nedokážeš obhájiť a navyše pod nickom, ktorý zrejme bežne používaš (na základe toho Ťa aj zrejme odhalili)..... Polícia Ti MOŽNO pomôže, až keď sa niečo zomelie..... Takže v tom zatiaľ ostávaš sám..... A môžeš buď utekať alebo sa problému postaviť.... A rozhodnutie je len a len na Tebe.
Ja som humanista a liberál a takúto vec by som vyriešil určite hrubou fyzickou silou. :wink: I keď máš pravdu, že humanisti sa snažia riešiť spory nenásilnými metódami, ale keď to nejde inak. :twisted:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Lub0$ »

ja by som na tvojom mieste vobec ani na taketo emaily, ci spravy neodpisoval...uz len s psychologickeho hladiska, cim viac ti bude vypisovat tym sa budes viac bat. Nema to cenu, neodpisuj mu vobec a nechaj to tak.
Jake
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Jake »

Jj, ich skor bavi len ten pocit ze ta zastrasuju... zmlatia ta a co ? pojdes na policiu a mozu z toho mat len pruser... zas taky sprosti niesu, ide im o to aby si dokazali kto je vacsi chlap, a aby si prejavoval patricnu "uctu" ich velkym egam... nic viac... ignoruj to, ignoruj ich, a uz vobec na to nemysli, proste na to zabudni, a je zbytocne stresovat sa vyrazmi "co ak?" lebo sa to vobec stat nemusi, a ak sa to stane, teraz to nevyriesis iba tam... a ci utecies alebo sa pokusis s tymi bravcovymi hlavami porozpravat je uz na tebe...
Muffi
Addict
Addict

Re: Vyhrážanie

Príspevok od používateľa Muffi »

No trochu aktualizácia témy. Nakoniec som dal na Lub0sovu radu a na ďalšiu poštu, čo mi ten týpek posielal, som nereagoval. Dostal som od neho poštu ešte 3x, potom s tým prestal. Bývam na intráku a domov chodím iba sem-tam na víkendy. Preto bola dosť malá šanca, že ho stretnem. No dnes som pricestoval domov, vystúpil som z vlaku, vošiel do staničnej budovy a rovno on sedel na lavičke :D Najprv sa mi premietol v hlave taký bláznivý scenár, že tam čaká na mňa, ale mal batožinu takže to asi nebolo pre to :D Pozrel na mňa keď som prechádzal okolo. Obaja sme automaticky odvrátili hlavy iným smerom, akože sa nevidíme. Z mojej strany ma to neprekvapilo ale od neho som to teda nečakal. Takže z prvého stretu s ním od toho vyhrážania som vyviazol celý, len teraz sakra neviem, či sa len bál začínať si na železničnej stanici alebo sa už na to vysral :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Muffi: Keby si bol chlap, tak mu jednu trafis na nos v momente, ked sa otocil. Do toho by si mu povedal: "Co sa robis, ze ma nevidis frajer?", a pokojne by si siel prec :D
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

heheh :) hm zaujimave ale tak vyviazol si cely a ked odvratil hlavu tak asi nejako sa mu nechcelo keby bol taky ako vravis tak ti naseka tam...imho chcel asi iba zastrasit resp povyhrazat.. nic viac, jedine ze ta niekde najde sameho a budu viaceri sam ta malo kedy bude bit, aspon ja tomu neverim
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Muffi napísal:Obaja sme automaticky odvrátili hlavy iným smerom, akože sa nevidíme.
to znamena, že ten človek sekal frajera len na internete.. a keby si vtedy k nemu fakt došiel a len zvyšil hlas a niečo mu povedal, tak by sa tam asi zosypal od strachu
lollo napísal:heheh :) hm zaujimave ale tak vyviazol si cely a ked odvratil hlavu tak asi nejako sa mu nechcelo keby bol taky ako vravis tak ti naseka tam...imho chcel asi iba zastrasit resp povyhrazat.. nic viac, jedine ze ta niekde najde sameho a budu viaceri sam ta malo kedy bude bit, aspon ja tomu neverim
podla mna mu neubliži ani keby velmi chcel
plusminus
King
King

Príspevok od používateľa plusminus »

na nete su len pravnici a kulturisti :D
dobre si obisiel, nic z toho nebude, inak by si aspon koment neodpustil...
Adry
Light Professional
Light Professional

Re:

Príspevok od používateľa Adry »

Lub0$ napísal:ja by som na tvojom mieste vobec ani na taketo emaily, ci spravy neodpisoval...uz len s psychologickeho hladiska, cim viac ti bude vypisovat tym sa budes viac bat. Nema to cenu, neodpisuj mu vobec a nechaj to tak.
presne tak... najviac ho bude zrazat k zemi jeho neistota, a to je pekne hnustne :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Muffi napísal:No trochu aktualizácia témy. Nakoniec som dal na Lub0sovu radu a na ďalšiu poštu, čo mi ten týpek posielal, som nereagoval. Dostal som od neho poštu ešte 3x, potom s tým prestal. Bývam na intráku a domov chodím iba sem-tam na víkendy. Preto bola dosť malá šanca, že ho stretnem. No dnes som pricestoval domov, vystúpil som z vlaku, vošiel do staničnej budovy a rovno on sedel na lavičke :D Najprv sa mi premietol v hlave taký bláznivý scenár, že tam čaká na mňa, ale mal batožinu takže to asi nebolo pre to :D Pozrel na mňa keď som prechádzal okolo. Obaja sme automaticky odvrátili hlavy iným smerom, akože sa nevidíme. Z mojej strany ma to neprekvapilo ale od neho som to teda nečakal. Takže z prvého stretu s ním od toho vyhrážania som vyviazol celý, len teraz sakra neviem, či sa len bál začínať si na železničnej stanici alebo sa už na to vysral :?
- vyzera to tak, ze nema na to g*le Ti nieco urobit, tie vyhrazky boli iba silne reci.. Ale mozno par tyzdnov by som bol na Tvojom mieste ostrazitejsi a daval si pozor.
Kedysi davno som mal podobny problem, ked si ma zmylila jedna banda s niekym sktorym som nemal vobec nic spolocne, ale oni boli presvedceno o svojej pravde, a vyriesil som to tym, ze som si kupil teleskop, ale hlavne som domov chodil nenapadne zadnou branou o ktorej nevedeli ze sa da pouzit- proste na par tyzdnov sa im vyhybal a ono ich to prestalo bavit a uz mi dali pokoj.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

A nebol tam nahodou s mamou? :smt047
Muffi
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Muffi »

Frikso - nie, bol tam sám :-) No podľa toho, čo som počul tak odcestoval niekam do zahraničia za fuškou (by som na neho nepovedal, že dokáže normálne pracovať :-D ), takže sa asi táto aféra minimálne na pár mesiacov končí, našťastie pre mňa bez ujmy :blee:
Napísať odpoveď