Vlastne sa chcem spytat, co vsetko potrebujem vediet a mat aby som mohol vymenit BIOS. Navod potom uz neni problem najst si myslim, len co mi treba vediet aby mi vsetko slo. Ide o, si myslim, velmi staru dosku, tagze
Vymena BIOSu
Vymena BIOSu
Zdravim, hladal som tu trochu nieco o tom no vela som nenasiel 
Vlastne sa chcem spytat, co vsetko potrebujem vediet a mat aby som mohol vymenit BIOS. Navod potom uz neni problem najst si myslim, len co mi treba vediet aby mi vsetko slo. Ide o, si myslim, velmi staru dosku, tagze
No v podstate o tom neviem nic
Tak prosim nejake clanky, alebo temy ak som nenasiel. Dakujem velmi silno...
Re: Vymena BIOSu
ide o to, aka stara doska. Ja mam asi 6 rocnu a da sa BIOS updatnut cez WIN. Cize ja nainstalim soft od maticnej dosky, on si sam skontroluje aky mam BIOS (verziu) a nasledne zisti, ci je na nete novsia, ak ano, spyta sa, ci chcem updatnutBX napísal:Zdravim, hladal som tu trochu nieco o tom no vela som nenasiel
Vlastne sa chcem spytat, co vsetko potrebujem vediet a mat aby som mohol vymenit BIOS. Navod potom uz neni problem najst si myslim, len co mi treba vediet aby mi vsetko slo. Ide o, si myslim, velmi staru dosku, tagzeNo v podstate o tom neviem nic
Tak prosim nejake clanky, alebo temy ak som nenasiel. Dakujem velmi silno...
no:
1.) Aka stara doska? No podla toho co som videl na zaciatku copyright je z 86-eho
Je to este stara AT doska, tagze povedzme ze treba a idnstalll disketu.
2.) Everest viem pouzivat neboj a neviem ci to nieje nahodou warez co si sem dal
3.) Ten PC nieje zapojeny do internet siete tagze automatic update vypadava
4.) Ak treba nejako preflashovat, co vsetko mam zistit aby som si stiahol BIOS ktory mi bude fungovat?
1.) Aka stara doska? No podla toho co som videl na zaciatku copyright je z 86-eho
2.) Everest viem pouzivat neboj a neviem ci to nieje nahodou warez co si sem dal
3.) Ten PC nieje zapojeny do internet siete tagze automatic update vypadava
4.) Ak treba nejako preflashovat, co vsetko mam zistit aby som si stiahol BIOS ktory mi bude fungovat?
mas manual k doske?? ak ano, mas tam stranku vyrobcu a na nej skus pohladat svoju dosku. Tam by mal byt nejaky support, no neviem, ci bude bios na velmi staru dosku..BX napísal:aha tagze si len nejakym sposobom (v reci laika) najdem verziu kde bude napisany rovnaky vyrobca a nejake vyssie cisla a malo by fungovat? Alebo je aj nejake obmedzenie na to ci je AT/ATX doska?
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
support uz asi nie ale urcite najde novsiu verziu lebo na kazdu dosku vyjde aspom jeden update takze najdes urcite aj novsiu verziu..brm napísal:Pochybujem, že výrobcovia poskytujú support na 20ročné základné dosky..
potrebujes vediet typ dosky aaktualnu verziu biosu
dalej to uz ide spravit viacerimi sposobmi cez win,USB,CD,disketu,Lan...
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ujo google odpovie neboj ..ked sa najdu fotky z II.WW na nete a rozne LP a neviem co vsetko , z casov ako ty hovoris ked nebol net tak jeden driver nebude az taky problem ale aj motyka vistreli ..brm napísal:Otázne je, že kde.. ale nechcem Vám narúšať Váš optimizmus.. neviem, či pamätáte časy bez Internetu..