|
|
|
| Autor |
Správa |
-=wolf=- Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.01.2006 Príspevky: 1438 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 10:39 Predmet: vypalenie videa |
|
|
nevedel som kam to dat tak som to dal sem...dufam ze to bude dobre...takze
Stiahol som si film ... je to AVI format cize to je DivX a chcem sa spytat ze ked si to chcem prehrat na mojom stolovom prehravaci ci to mam vypalit v Nere ako DVD Video alebo ako Vytvorit datove DVD lebo neviem ci ked to tam ako Datove DVD tak ci to DVD prehravac prehra...vopred dakujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 16 Dec 2006, 10:51 Predmet: |
|
|
v pripade ze tvoj prehravac podporuje prehravanie niektoreho video formatu ako napr. avi, mpeg4 atd. moze byt dvd urobene aj ako datove, a pripade ze nie odporucam, format video dvd avsak aj tu to zavysi od podpory media v prehravaci  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

|
Zaslal: 16 Dec 2006, 11:08 Predmet: |
|
|
| moj DVD prehravac podporuje DivX lebo je to na nom napisane v predu kde mam napisane co podporuje...tak to mam teda vypalit ako Datove DVD? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mystique VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.03.2005 Príspevky: 2100
Zaslal: 16 Dec 2006, 11:14 Predmet: |
|
|
| KARNEL32 napísal: |
| moj DVD prehravac podporuje DivX lebo je to na nom napisane v predu kde mam napisane co podporuje...tak to mam teda vypalit ako Datove DVD? |
skus a uvidis sam, malo by to prehrat pokial bude na dvd video format divx  |
|
| Návrat hore |
|
 |
-=wolf=- Professional

|
Zaslal: 16 Dec 2006, 11:40 Predmet: |
|
|
| mystique napísal: |
skus a uvidis sam, malo by to prehrat pokial bude na dvd video format divx  |
zistil som ze ked dam vyplit DVD Video tak sa mi tam neda vypalit AVI format a tak som to skusil cez Datove DVD a prehrava...dik  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 9392 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 16 Dec 2006, 18:05 Predmet: |
|
|
| KARNEL32 napísal: |
zistil som ze ked dam vyplit DVD Video tak sa mi tam neda vypalit AVI format a tak som to skusil cez Datove DVD a prehrava...dik  |
ked das vypalit ako DVD video tak musis mat to video aj vo formate DVD.. cize VOB IFO BUP... to preto ti neslo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|