|
|
|
| Autor |
Správa |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2847
Zaslal: 21 Feb 2008, 23:20 Predmet: Vypinanie v Ubuntu |
|
|
| Zdravim. Doma mam Ubuntu 7.10 a tento problem ma trapi uz dlhsie. Jednoducho pokial kliknem na tlacidlo pre vypnutie, tak mi v 90% vytuhne system, teda system nie, len graficke rozhranie. Liekom na toto mi potom ostava len Ctrl Alt BackSpace a odtial potom vypnut pccko. Ze mi to robi doma, by som sa ani necudoval po mojich pokusoch. Ale mne to robi aj prakticky v cistej instalacii v praci. Jedine tam v praci islo par programov, prehravac a pod. Robi to len mne, ci je to daka chyba mimo mna? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 21 Feb 2008, 23:29 Predmet: Re: Vypinanie v Ubuntu |
|
|
Robi to aj mne, problem som nevyriesil...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Zaslal: 22 Feb 2008, 9:10 Predmet: |
|
|
| Hmmm, takze je to mimo mojej rezie. Som hladal aj na https://launchpad.net/ubuntu/+bugs , ale zial sa mi zatial nic nepodarilo najst. Ak to dam dako zrozumitelne dokopy, tak to tam snad napisem. Hladal som aj daky log k tomu, ale tiez som nic nenasiel. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 639
Zaslal: 22 Feb 2008, 18:01 Predmet: |
|
|
Čo to môže byť? Dalo by sa vyskúšať Kubuntu, alternate Ubuntu alebo Debian alebo inú verziu, lebo ja som si stiahol z netu Kubuntu hneď ako to vydali a installer v tom, čo som si objednal od shipit bol o niečo iný, neviem ako je to možné.
Skúste iné distro, čo už? Fedoru8, Mandrivu2008 alebo OpenSuse 10.3. alebo iné ditro založnené na Debiane, taký je ten Mint, že vraj používa repozitáre ubuntu že je to skoro to isté ako ubuntu, no neviem nikdy som neskúšal ale aspoň je deb. |
|
| Návrat hore |
|
 |
galleon Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.07.2007 Príspevky: 288 Bydlisko: Kosice Karma: 
|
Zaslal: 22 Feb 2008, 18:58 Predmet: |
|
|
aj mne to robilo ale len na u/k/buntu 7.04
neskor som zistil ze problem bol v mojej gk ATI
v u/k/buntu mi vsetko ide OK
mozno sa vas problem da vyriesit takto :]
| Kód: |
| http://wiki.ubuntu.cz/Grafické_karty_ATI?highlight=%28ati%29 |
je to celkom dole > Systém zamrzne po odhlášení/vypínání PC < |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Zaslal: 22 Feb 2008, 21:51 Predmet: |
|
|
To galleon: Diki, mam sice nvidiu, ale niektore nastavenia by tam mohli byt rovnake. Vsak ja ked pridem domov, tak sa v tom povrtam.
To cesar: Inu distribuciu kvoli takejto veci? To nie, ine distribucie skusam z inych dovodov, zo zvedavosti Fedoru, mandriva, to ma nelaka. Debian 64bit s nahodenym Gnome bolo pekelne pomale, neviem cim to bolo sposobene, ale este sa k nemu vratim len co budem mat trocha casu nazvys.
| Cesar napísal: |
shutdown -h now  |
Trebars aj tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Cesar Star

Stav:  Založený: 04.05.2006 Príspevky: 639
Zaslal: 23 Feb 2008, 19:35 Predmet: |
|
|
shutdown -h now  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|