Vypinate si mobil?
-
Sniper-SVK
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
erytrocyt
VIP
Nie v noci mi napr. môže zavolať mama z práce, aby som poňu prišiel ak by jej náhodou v robote prišlo zle, alebo kamarát mi zavolá ak má problém aby som mu pomohol. Či babka, keď sa jej príliš zdvihne tlak, s ktorým má problémy aby som ju odviezol do nemocnice.boarderpp napísal:ludia ste trapny musim byt vzdy na prijme???? to kto tak hlasoval ha???? povedze te mi kto vam vola v noci ha? vy ste tazky podnikatelia ktorym by mohol ujist miliardovy obchod?????? nechapem vas,....na noc si vypinam lebo to skodi,...
Ak niečomu nerozumieš, radšej takto povyšovačne nepíš,dobre?
eritrocit napísal:Nie v noci mi napr. môže zavolať mama z práce, aby som poňu prišiel ak by jej náhodou v robote prišlo zle, alebo kamarát mi zavolá ak má problém aby som mu pomohol. Či babka, keď sa jej príliš zdvihne tlak, s ktorým má problémy aby som ju odviezol do nemocnice.
Ak niečomu nerozumieš, radšej takto povyšovačne nepíš,dobre?
jjjjjjo karle aka je pravdepodobnost ze sa toto stane????????????? boze,....ano mama jak male decko ti zavola aby si ponu prisiel lebo jej prislo zle
-
Vigor
King
boarderpp Tu nejde o to, aka je pravdepodobnost, ze sa to stane, ide o to, ze sa to stat moze. Stat sa moze hocico, to som sa naucil v zivote davno. Nikdy, ale naozaj nikdy nemozes vediet kedy Ta bude niekto potrebovat. Mozno sa to niekomu nikdy v zivote nestane a ked bude umierat, tak si bude moct povedat, mal som cely zivot zapnuty telefon zbytocne. A zase niekto iny bude umierat s tym, ze ano, ked ma kamarat potreboval, dozvedel som sa to vcas a pomohol som mu. To, do ktorej skupiny sa neskor zaradis teraz vediet nemozes.
A mohol by si pisat ako normalny clovek a nie ako niekto par poschodi nad zvyskom sveta.
Cize k teme, ja si tiez telefon nechavam zapnuty cely cas. Nahoda je blbec.
A mohol by si pisat ako normalny clovek a nie ako niekto par poschodi nad zvyskom sveta.
presne 6 v podkorovyVigor napísal:boarderpp Tu nejde o to, aka je pravdepodobnost, ze sa to stane, ide o to, ze sa to stat moze. Stat sa moze hocico, to som sa naucil v zivote davno. Nikdy, ale naozaj nikdy nemozes vediet kedy Ta bude niekto potrebovat. Mozno sa to niekomu nikdy v zivote nestane a ked bude umierat, tak si bude moct povedat, mal som cely zivot zapnuty telefon zbytocne. A zase niekto iny bude umierat s tym, ze ano, ked ma kamarat potreboval, dozvedel som sa to vcas a pomohol som mu. To, do ktorej skupiny sa neskor zaradis teraz vediet nemozes.
-
Vigor
King
Tak to je riziko, s ktorym budem zit. Ako dlho, to zistim neskor. A ja neobetujem tu moznu, velmi malu ale predsa sancu pomoct dakomu kto ma bude potrebovat strachu, co sa mi stane alebo nestane za 50 rokov. Ak mam z niecoho hrozny strach, je to to, ze by som dakomu na kom mi zalezi mohol pomoct a nespravil by som to, lebo by som o tom nevedel vcas. Kamaratke sa nieco podobne stalo...ked si predstavim mna v takej situacii...no radsej nato ani nemysliet.
Kazdy mame proste iny pristup a nazor, to beriem, len vsetko sa da vyjadrit bez urazania zastancov opacneho nazoru. Ja to beriem takto.
Kazdy mame proste iny pristup a nazor, to beriem, len vsetko sa da vyjadrit bez urazania zastancov opacneho nazoru. Ja to beriem takto.
-
erytrocyt
VIP
Vieš, podľa toho ako píšeš a čo píšeš z teba nadobôdam dojem, že si vlastne nanič. Tebe nemá kto zavolať, pretože ak by aj zavolal, ťažko mu nejako pomôžeš, či poradíš. Takže preto píšeš tak ako píšeš. Môj pohľad, no ofence !!!boarderpp napísal:presne 6 v podkorovyje pravda ze sa moze daco take stat lenze asi si si este necital clanky o mobiloch co, skus spat 50rokov s telefonom mozno dvoma a ked budes mat nador tak sa necuduj svetu lebo to sposobuju MT ani vypnuty by nemal byt v izbe,...
Už som si babku dvakrát viezol do nemocnice, kamarátka sa v noci nemala ako dostať domov, tak som po ňu prišiel a odviezol som ju. Kamarátku zbil ožratý priateľ, jej brat a otec boli v nočnej tak zavolala mne, šiel som aj s ďalším kamarátom po ňu/už spolu nie su,udrel ju prvý aj posledný krát/. Mamke v práci prišlo zle, tak som po ňu prišiel. Kamarát o štvrtej ráno dokončil diskotéku, pokazilo sa mu auto, aparatúru som mu pomohol odviesť ja.
Nebudem tu menovať všetko, kde kade som v noci na základe telefonátu bol, no keď tebe v noci nikto netelefonuje, tak podľa seba nesúď ostatných...
OMFG; necitaj tolko noveho casu ; aj ked su to noviny pre ludi na tvojej urovniboarderpp napísal:presne 6 v podkorovyje pravda ze sa moze daco take stat lenze asi si si este necital clanky o mobiloch co, skus spat 50rokov s telefonom mozno dvoma a ked budes mat nador tak sa necuduj svetu lebo to sposobuju MT ani vypnuty by nemal byt v izbe,...
-
kill_billka
Novice
boze
ked si ho vypnem... tak ráno ece tak pol hodiny chodia SMS... (neprijaté hovory) 
-
last_knight
Light Professional