|
|
|
| Autor |
Správa |
projector Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.10.2005 Príspevky: 57 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 17:40 Predmet: Vypnutie netu |
|
|
please poradte mi, mam novo-zavedeny net od amitelu ale ked ho chcem jednoducho vypnut tak mi vypise tuto hlasku:
"Momentálne nie je možné vypnúť pripojenie. Pripojenie pravdepodobne používa niektoré protokoly, ktoré nepodporujú PnP, alebo mohli byť iniciované iným používateľom alebo systémovým kontom"
...jovo mi ho nastavili alebo kde je problem???
dik za kazdu radu...
...........................
|
|
| Návrat hore |
|
 |
psyxopat Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.09.2008 Príspevky: 187 Bydlisko: music is life :) Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 17:47 Predmet: |
|
|
| skusal si to klasicky zatrhnut? pripojenia k sieti----► zakazat... ?
|
|
| Návrat hore |
|
 |
projector Light Expert

|
Zaslal: 29 Sep 2008, 17:55 Predmet: |
|
|
| nic take som sice nenasiel ale aj tak, pri predoslom nete mi to islo v pohode az kym mi nezaviedli novy a zrejme naprd pretoze to jednoducho nejde a malo by nie nahodou???a hlavne jednoduchym kliknutim a "disable" a nie zeby som ho musel zakazdym zakazovat....
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Sorta15 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.10.2005 Príspevky: 120 Bydlisko: Poprad Karma: 
|
Zaslal: 29 Sep 2008, 18:22 Predmet: |
|
|
Zdravim, ja mam tiež net od Amitelu ale tak všetko funguje som dosť spokojný s Aminetom proste ked dam vypnut vypne mi pripojenie a net nejde:) nvm sprav screenshot ako to davas vypinat a ti poviem
|
|
| Návrat hore |
|
 |
projector Light Expert

|
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|