Výroba repro
zdar, nechcem zakladat novu temu tak pisem sem, chcem si spravit nejake 2.0 repro k PC, uz trochu kvalitnejsie, takze repro 1x vyskac TENTO: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... SubKtg=514 alebo pripadne TENTO: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... SubKtg=514
a 1x stredobas tento: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... SubKtg=512
kedze pisu pri tom stredobase Vas 54l, teoreticky by bednicka mohla byt 30x30x70(cm)
samozreme by som potreboval nejaku vyhybku (z tej mam strach, chcel by som kupit uz nejaku hotovu) pre ten stredobass a aj pre vyskac? z coho by mala byt bednicka(mam moznost vyrabat LEN z drevotriesky )? aky velky bassreflex? kde presne by mal byt? kde presne by mali byt repra? DIK MOC za odpoved
PS: mam rad basy (ale nechcem subac zatial) a samozrejme aj ciste stredovysky
a 1x stredobas tento: http://www.monacor.sk/catalogue-product ... SubKtg=512
kedze pisu pri tom stredobase Vas 54l, teoreticky by bednicka mohla byt 30x30x70(cm)
samozreme by som potreboval nejaku vyhybku (z tej mam strach, chcel by som kupit uz nejaku hotovu) pre ten stredobass a aj pre vyskac? z coho by mala byt bednicka(mam moznost vyrabat LEN z drevotriesky )? aky velky bassreflex? kde presne by mal byt? kde presne by mali byt repra? DIK MOC za odpoved
PS: mam rad basy (ale nechcem subac zatial) a samozrejme aj ciste stredovysky
-
Martinekk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Výroba repro
No, SH200 som v ruke len držal, ale nepočul hrať. DT254 by sa k nemu mohlo hodiť. Vas nieje doporučený objem, pozor na to. Podľa TS parametrov basáku sa odsimuluje ako bude hrať v akej bedni, tá bedňa sa postaví, a potom meracím mikrofónom zmeria výškáč aj stredobas v tejto bedni, charky sa hodia do simulačného softu a potom nastáva tá najlepšia sranda, a to je zladiť to. Po odsimulovaní sa navrhnutá vexla psotaví, znova zmeria, a prípadné odchýlky korigujú úpravami vexle. Pre viac info skús fóra www.repromania.net aleo www.audioweb.cz tam vedia poradiť.
nieviete cim to moze byt, ze jeden vysput z basaka na repro ide uplne slabo, skoro nejde? repraky su isto dobre, lebo ked ich vymenim, tak idu.. ale ten jeden vystup sa dako pokazil, da sa to dako opravit?
-
Martinekk
Light Professional
A to si akože máme zo sklenenej gule pozrieť čo máš za repro? Ukáž fotky a podrobne napíš svoj problém...
Genius - spravil som par foto, ale ked neviem co chces presne vidiet.. akurat si pozri model na fotke
nic tam zhorene nevydim
nic tam zhorene nevydim
-
Martinekk
Light Professional
No, klasická čína. Robené tak, že keď sa pokazí tak zahodíš a kúpiš si nové. To nieje Tesla...
Keď hrá jeden výstup potichu tak bude dakde zalomený kábel, vadný väzobný elyt a podobne... Proste šmejd ťažkého kalibru. Takže asi tak nejak.
Keď hrá jeden výstup potichu tak bude dakde zalomený kábel, vadný väzobný elyt a podobne... Proste šmejd ťažkého kalibru. Takže asi tak nejak.
tak diky za info.. no ale tak vydrzali hrat vyse 4roky bez problemov (teraz uz ich mam 6ty rok), prezili par chat, oblievania, padania, celkom toho prezili na to, ze to je smejd
-
lollo
Professional
teoreticky by si mohol premerat kable ci ich mas cele, resp ci nemas niekde prelomeny kontakt alebo nieco v nutri zaoxidovane o com velmi tazko pochybujem ale stat sa to moze
cawte narazil som na vase forum zohnal som si zosilovac a v papieroch mi pise ze Output power 20w+20w 8 ohm a v dalsom bode je Power conzumption 45w napajam na to vsetky repro co mi pridu pod ruku tak co mi k tomu poviete ?
že si debil. . . Jak môže niekto napájať hoci čo !
ale hraje to je zaklad
Otazka je ako dlho...
uz asi 4 roky ho pouzivam a ide to
Co pouzivas 4 roky?-vsak si pisal,ze tam pripajas hocico 
dlhu dobu som mal taky jeden sen,ze si spravim vlastné, kvalitne repraky. Ale ked som si spocital kolko by ma stal material a cas, tak mi vyslo ze ked si take kupim tak ma to vyjde iba o nieco viac a mam tam zaruku ze to bude hrat dobre /dany typ si mozes vypocut este pred kupou/
cawes potreboval bi som pomoc spravil som si repro na PC a nehrá mi silno asi potrebujem zosilovac a ja potrebujem pomoc ako ho spraviť za napady dakujem

-
lollo
Professional
a to si zdvihol vsetky hlasitosti?camaro-ss napísal:cawes potreboval bi som pomoc spravil som si repro na PC a nehrá mi silno asi potrebujem zosilovac a ja potrebujem pomoc ako ho spraviť za napady dakujem![]()