VYSKA

O športe...
Fiju
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Fiju »

ja mam 18, vyska 187, ale este par navyse by som nebol proti :D
Steven666
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Steven666 »

ja mám výšku 193cm a 110 kg. :oops:
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

marcus-16: urcite patrim aj ja medzi nich :)
ved niekde som pocul, ze mala vrtka dobre.. ehm.. vari :)

aa k teme ze aj ja hram futbal a to s mojov vyskov a v podstae aj takou slabsou konstrukciou tela neni bohvieco.. uz som sa zranil asi 5 krat.. a to nohy,ale hlavne klucne kosti,te som mal uz zlomene obe,ale nie naraz,to tak po roku a vzdypred prazninami :(
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

no vidíš.. ja mám 16(v júli 17) a mám cca 182 cm... a hrávam volejbal.. :D (nahrávača..ten kto sa rozumie vie, že cez mňa chodia tie najväčšie smešiarske hovädá a to niekedy fakt nieje sranda.. :lol: ) minule proti mne na zápase naschvál postavili asi 210 cm hovädo.. a to mi vždy len ofúklo prsty.. :lol: :D ešte by som trochu chcel povyrásť.. :P
Roso7
Novice
Novice

vyska

Príspevok od používateľa Roso7 »

Cafte ja mam tez problem s vyskou a dost vazny mam 14 rokov a meriam 150 cm hravam futbal za ziakov som bol este good lebo mam good nahravky a som dobry technik len teraz som uz v doraste a mame tam riadne kroby hrajem za dedinu kde sa sstretnem aj s 18 rocnymi korbami a ta vyska mi chyba vzdy ma odstavia telom a ked ide vysoka lopta tak ... no vete .. alebo mohol som ist aj k PP ale ze kebyze som vyssii ...
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no moj oco tiez vyrastol az na VS..taze myslim ze sa nemate coho bat..chalani rastu dlhsie do 23 r myslim ..tusim ze u bab sa to zastavuje uz v 18 tke ..no mne uz nic nepomoze:D 162 cm..ale su aj nizsi samozrejme.:P
Napísať odpoveď