|
|
|
| Autor |
Správa |
Serb Novice

Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 29 Aug 2006, 12:16 Predmet: Vysoka skola |
|
|
Caute, idem do 4 rocnika na gymnaziu 4 rozmyslam nad Ekonomickou univerzitou v BA medzi katedrou medzinar. ochodu a katedrou managementu...len neviem aky je roziel v uplatneni.. mohol by mi niekto plz pomoct? ma to buducnost?
E este som rozmyslal aj nad City University... niektori mi hovorili ze je to nekvalitna skola a niektori ze je dost kvalitna..tak je naviem.. nevedel by mi niekto poradit kto tam chodi?
diki moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6600 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 12:29 Predmet: |
|
|
| O City University siria bludy len ti, kt. na to nemaju alebo zavidia. Osobne by som si na tvojom mieste, ak mas peniazky zvolil City University a tam isiel po titule MBa.. Je to jeden z najsilnejsich ekonomickych a manazerskych titulov na svete, kt. je uznany v celom svete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 992 Bydlisko: Bratislava; Vek: 17 Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 12:38 Predmet: |
|
|
| p4ra napísal: |
| O City University siria bludy len ti, kt. na to nemaju alebo zavidia. Osobne by som si na tvojom mieste, ak mas peniazky zvolil City University a tam isiel po titule MBa.. Je to jeden z najsilnejsich ekonomickych a manazerskych titulov na svete, kt. je uznany v celom svete. |
tak tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2948 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 29 Aug 2006, 14:01 Predmet: Re: Vysoka skola |
|
|
| Serb napísal: |
Caute, idem do 4 rocnika na gymnaziu 4 rozmyslam nad Ekonomickou univerzitou v BA medzi katedrou medzinar. ochodu a katedrou managementu...len neviem aky je roziel v uplatneni.. mohol by mi niekto plz pomoct? ma to buducnost?
E este som rozmyslal aj nad City University... niektori mi hovorili ze je to nekvalitna skola a niektori ze je dost kvalitna..tak je naviem.. nevedel by mi niekto poradit kto tam chodi?
diki moc |
doporucujem |
|
| Návrat hore |
|
 |
Serb Novice

Stav:  Založený: 29.08.2006 Príspevky: 6
Zaslal: 30 Aug 2006, 11:52 Predmet: diki |
|
|
nooo...inak ja si myslim to iste, len by som to chcel pocut od nejakych absolventov... ci sa ujali aj v realnom zivote..... a ta ekonomicka univerzita? tam nikto nechodi?
Diki moc |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retsko Medium Professional

Stav:  Založený: 08.09.2005 Príspevky: 1016 Bydlisko: SVK-Vychod Karma: 
|
Zaslal: 31 Aug 2006, 12:18 Predmet: |
|
|
| Myslim ze co sa tyka medzinar. obchodu alebo manazmentu, je to jedno, v oboch podla mna nebudes mat problem uplatnit sa... Ja by som si asi vybral ten medzinar. obchod, to sa mi zda lepsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|