no ja studujem v Zvolene presne ten odbor 2 rocnik...ekologia a ochrana biodiverzity, a je to fain.....budes tam ma botaniku, zoologiu, dendrologiu, geologiu,, klimatologiu a pod ...v pohodicke skola, aj ludia.

ak mas rada prirodu, prechadzky a zaujimaju ta veci okolo seba.

napada ma nieje uz neskoro? zbadala som to neskoro tu tvoju temu ..skoda..
otazka pre teba je odkial si a ako daleko bdues cestovat...ja to mam 300 km.

..
no a uplatnenie ekologov to je uz na kazdom co skonci, podla mna v dnesnej dobe je to dost dolezita vec ,starostlivost o zivotne prostredie..
nemas sice zaruku ze hned dostanes miesto ako lekari, alebo pravnici...
ale ked ta to bavi je to dolezitejsie,...myslim si ako studovat nieco co ta nezaujima..
PS: po precitani vsetkych prispevkov som zostala rozculena z nazorov ludi ze " aj blba ekologia sa musi studovat" a ze " aj ochrancovia lesov musia mat vysoke skoly?" a este " ze ekologia je lepsie studovat v BA ako v ZV"
tak akoze sorry, ale v zivote mi nikto nepovedal ze aj ekologia sa musi studovat?,.. to asi povedia lduia co sa tomu prd rozumeju !!! ja nepodcenujem ine studijne odbory, tak nech nepodcenuju ten moj
Stojim si za tym, ekolgiu netreba podcenovat . Som hrda ze to studujem, a keby som si mala este raz vybrat Nemenim!
len dufam ze kazdy ma svoju hlavu a je malo takych obmedzencov co vypustia nieso take z ust...to je vsetko co som chcela