Vysoká škola..

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

bolek napísal:Otázne je, kde bývaš, podľa toho býva zväčša pridelený intrák. A ak aj prváci dostanú všetci, tak ak nebývaš veľmi ďaleko, tak potom už nedostaneš, tak si treba zvážiť, či budeš vládať utiahnuť privát atď. Inak v NR sú vraj celkom lacné intráky. So školou ti neporadím, spolužiaci študujú bio na UKF, aj u mňa to bola poistka. Jediné čo viem, že sa nesťažujú a sú spokojní. :)
jackb napísal:preco by boli v NR prolemy s intrakmi? ved vsetci prvaci ich dostanu... z uvedenych moznosti ti radim NR.
BB je sama o sebe dost na shit, a v ZV na tomto odbore posobi moj znamy ako doktorant a hovori ze toto je najlepsie studovat v BA...
kravina. Naše inteligentné tety na študijnom vyberú náhodne (ale fakt že náhodne) nejaké žiadosti ktoré zamietnu. Prečo som ho ja v prváku nedostal keď ho dostáva každý? Napriek tomu že to mám nad 100km, že mám mamu invalidnú dôchodkyňu (čo sa tam tiež zvažuje) a že mám brata tiež študenta( aj za to sú nejaké body)? A prečo ho dostala baba čo býva dve ulice odomňa ? Spoliehať sa na to že ti niekto zabezpečí bývanie sa nemôžeš, no nechcem ťa odradiť.
joki
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa joki »

Neviete niekto kde nájdem zoznam všetkých VS, ktoré vyhlásili 2.kolo prijímacich pohovorov, diky
Eritrea
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eritrea »

no ja studujem v Zvolene presne ten odbor 2 rocnik...ekologia a ochrana biodiverzity, a je to fain.....budes tam ma botaniku, zoologiu, dendrologiu, geologiu,, klimatologiu a pod ...v pohodicke skola, aj ludia.:) ak mas rada prirodu, prechadzky a zaujimaju ta veci okolo seba.:P
napada ma nieje uz neskoro? zbadala som to neskoro tu tvoju temu ..skoda..

otazka pre teba je odkial si a ako daleko bdues cestovat...ja to mam 300 km.:D..

no a uplatnenie ekologov to je uz na kazdom co skonci, podla mna v dnesnej dobe je to dost dolezita vec ,starostlivost o zivotne prostredie..
nemas sice zaruku ze hned dostanes miesto ako lekari, alebo pravnici...
ale ked ta to bavi je to dolezitejsie,...myslim si ako studovat nieco co ta nezaujima..

PS: po precitani vsetkych prispevkov som zostala rozculena z nazorov ludi ze " aj blba ekologia sa musi studovat" a ze " aj ochrancovia lesov musia mat vysoke skoly?" a este " ze ekologia je lepsie studovat v BA ako v ZV"
tak akoze sorry, ale v zivote mi nikto nepovedal ze aj ekologia sa musi studovat?,.. to asi povedia lduia co sa tomu prd rozumeju !!! ja nepodcenujem ine studijne odbory, tak nech nepodcenuju ten moj
Stojim si za tym, ekolgiu netreba podcenovat . Som hrda ze to studujem, a keby som si mala este raz vybrat Nemenim!
len dufam ze kazdy ma svoju hlavu a je malo takych obmedzencov co vypustia nieso take z ust...to je vsetko co som chcela
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

Idem si dať prihlášku na Technickú univerzitu do KE.
Môžem si dať 3 študijné odbory.
Rozmýšľam nad týmito:
:arrow: Hospodárska informatika
:arrow: Informatika
:arrow: Počítačové modelovanie
:arrow: Telekomunikácie

Jeden z nich musím vyhodiť, ale neveim poriadne aký je medzi nimi rozdiel. Hlavne medzi prvými tromi. Mohli by ste mi to niekto vysvetliť?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Čo som počul tak hospodárska informatika je praticky o aplikovaní konkrétnych informatických znalostí v ekonómii a vedení týmu bežných informatikov. Ale potvrdiť ti to musí niekto z TUKE.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

nikto ďalší?
fero_zezina
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa fero_zezina »

Prosim Vas, moze mi niekto objektivne zhodnotit:
*FEI TUKE ( Elektornika)
*EF UNIZA ( Elektronika)

Nejake postrehy , "narocnost studia(aj ked to je relativne)" -> teoria/prax
pristup profakov, askolske aktivity, internat a pod :D

Dik moc :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

fero_zezina napísal:Zdravicko, ruti sa niekto na FEI UNIZA? :D, sa uz mrte tesim na internat, no a to ucenie, trocah driny a potu to treba:D
na UNIZE nie je ziadna FEI, tak bud mas na mysli EF alebo FRI - ja som z FRI. Intraky su vpoho, len nesmies zaspat v prvaku na vavrinoch :)
Napísať odpoveď