Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vystupenie z EU
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
recesia
Amateur
Amateur

Stav: Odhlásený
Založený: 24.07.2006

PríspevokZaslal: 28 Júl 2006, 21:44    Predmet: Odpovedať s citátom  

pre frikso:

Cisto neosobne - student, ktory uz moze pit vodku v USA:)
Cisto neosobne - preco?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Frikso
Guru
Guru

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 07.03.2006

PríspevokZaslal: 28 Júl 2006, 21:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

recesia: Taketo znepokojenia mozes pocut z 3 typov ludi.
1. stary fotrovia, ktory si mysleli, ze ihned po vstupe do EU sa budu mat kralovsky
2. mladí studenti, ktorí to práve studuju na univerzite a prichadzaju problemu na chut a su z toho nadsení
3. Politický znalci, ktorí zaspali dobu, ked sa s tym este dalo nieco robit a marne poukazuju na problem.

Pytal som sa preto, aby som si ta mohol zaradit a myslim, ze ta druha kategoria ti sekne. Wink
*Iba pre informaciu, som student, ktory este nemoze pivko v USA
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
recesia
Amateur
Amateur

Založený: 24.07.2006

PríspevokZaslal: 28 Júl 2006, 22:13    Predmet: Odpovedať s citátom  

frikso:

ja mozno zapadam do druhej (no nie som nadseny!) ale ako publicista tak trochu aj do tretej kategorie. Neviem vsak, ci som zaspal dobu, ale v case vstupu do EU som mal naozaj ine (pro-EU) nazory. Co je pri europeistickej propagande na skolach uplne beznym javom... Mozno o par rokov z toho vzniknu fory na sposob byvaleho "sovietskeho brata", ktory sa nasim rodicom potacal v ucebniciach
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
jojcek
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.06.2006

PríspevokZaslal: 29 Júl 2006, 17:06    Predmet: no asi proti Odpovedať s citátom  

Confused ja neviem . keby sme boli krajina ako Rusko alebo Ukrajina .. ukrajina je na sracky a rusko taktiez , rusko je v pohode az po ural potom kaslu na to ja osobne mam rodinu v moskve a biju sa o ropu a zem plyn vsetci mame zasobu ropy uz len na 40 rokov a zcen sa velka vojna kvoly ciernemu zlatu cize keby sme mali ropu zem. plyn tak nech sa paci za par rockov by sa z nas stala velmi bohata krajina , ale mi taku moznost nemame preto sa drzme radsej Eu kde aspon ako take peniaze dostaneme vo fondoch alebo v projektoch .. Rolling Eyes
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Vesper
Professional
Professional

Založený: 17.04.2006

PríspevokZaslal: 29 Júl 2006, 21:21    Predmet: Odpovedať s citátom  

no podla mna EU je pre slovensko z hladiska ekonomickeho jednoznacne vyhodou pretoze ako uz bolo pisane my nie sme krajina ktora by si mohla dovolit chciet vystupit lebo si vystacime aj sami... a ked sa na to pozriem aj takym ludskym pohladom tak mi to tiez vyhovuje pretoze je podla mna dobre patrit do nejakeho vacsieho spolocenstva, dalej ze krajiny EU sa snazia otvarat si k sebe cestu co je napriklad pre studentov alebo ludi ktori maju zaujem o pracu v zahranici pozitivna vec
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Založený: 12.12.2005

PríspevokZaslal: 29 Júl 2006, 23:05    Predmet: Odpovedať s citátom  

vam uz hrabe ludia ? najprv rychlo do EU a ked sme tam a nemame hned vysoke platy tak uz to je nevyhoda hlavne ked musime plnit ich "kazanie" ... uz to tu tusim niekto pisal ... a navrhujem
Návrat hore
jin
Guru of LVP
Guru of LVP

Založený: 25.06.2005

PríspevokZaslal: 30 Júl 2006, 11:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Z EU by teraz nevystupil ani najvacsi blb! To je predsa jasne. Si predstavte pre nas tie dosledky!
Návrat hore
elko520
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 12.03.2006

PríspevokZaslal: 04 Aug 2006, 13:56    Predmet: Odpovedať s citátom  

mna najviac se.e to, ze ked prijmeme Euro, tak nam z bankoviek zmiznu nasi "Otcovia Slovenskeho naroda"......Hlinka, Stur, Stefanik.... a nahradia ich nejake tupe mosty ktore vacsina z nas nikdy na vlastne oci neuvidi.....
Návrat hore
nadl
Light Star
Light Star

Založený: 06.09.2005

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 16:02    Predmet: Re: Vystupenie z EU Odpovedať s citátom  

recesia napísal:
Zaujimali by ma argumety za alebo proti vystupeniu z Europskej unie - kde ja osobne zastavam postoj postupneho "stiahnutia sa". V tejo otazke som dost nekompromisny - jednoducho mi EU pripomina niekdajsi ideal velkej "Reich".
To ťa len teraz napadlo, že ti to pripomína velký Raich, najväčšia pohroma je ešte leň pred dverami volá sa EURO Exclamation Neviem či vóbec budeme môcť vystupiť z EU, aby to nebolo tak ako z Waršavskej zmluvou :!:Dokonca môžeš čerpať eurofondy ale za akú cenu: Rozdané SLOVENSKÉ ELEKTRÁRNE atd........ to sa počíta na stoviek miliard, prečo by ti nemali dať par milionov veď majú z čoho. Nuž Slovensko zostalo po Dzuridovi a kekonomovi Miklošovi vyrabované. Vláda týchto ganstrov je horšie ako potopa. No a do kedy ti bude žid dávať eurá? To ťa nenapadlo? Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore
Ali N
Medium Star
Medium Star

Založený: 30.12.2004

PríspevokZaslal: 22 Aug 2006, 20:46    Predmet: Re: Vystupenie z EU Odpovedať s citátom  

nadl napísal:
Dokonca môžeš čerpať eurofondy ale za akú cenu: Rozdané SLOVENSKÉ ELEKTRÁRNE
Mohol by si mi vysvetliť, čo ma privatizácia SE spoločné s našim členstvom v EU?
Návrat hore
nadl
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 13:37    Predmet: Re: Vystupenie z EU Odpovedať s citátom  

Ali N napísal:
Mohol by si mi vysvetliť, čo ma privatizácia SE spoločné s našim členstvom v EU?
Od koho dostávala Dzurindova rablobanda príkazy. myslíš ze z Marsu Very Happy
Návrat hore
jojcek
Medium Star
Medium Star

Založený: 15.06.2006

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 13:49    Predmet: Odpovedať s citátom  

ZOSTANME V EU !!! ano nie sme celkom slobodny a musi pocuvat prikazy Eu ale ked sa pozrem na rakusanov ako sa hrabu aj ked to tiez nemaju lahke dilanice maju a tie co stavajus tavaju pomalicky slovaci naopak sa hrabu dalej a dalej , mame euro fond !! ktory nam dodava financie (ak ti schvalia projekt samozrejme ) a chby slovakov je to ze sa im nechce zleniveli sme to je velka pravda a financie co isla na SVK do fondu sa nevycerpali ba sa ich vlea neminulo cize moze sa nam lepsie zit sme v unii v spolocenstve kde mozme cakat od inych pomoc aj ked to plati ze fifty -fifty ale co uz sme len mala krajina ktora je v strednej vrstve a nasou ulohou nie je rozkazovat a vladnut ale podriadit sa robit a bude sa zit O.K
Wink
Návrat hore
nadl
Light Star
Light Star

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 18:18    Predmet: RECESIA Odpovedať s citátom  

recesia napísal:
pre frikso:

Cisto neosobne - student, ktory uz moze pit vodku v USA:)
Cisto neosobne - preco?
Nuž keď ti tak chutí vodka tak si dopraj koľko ti hrdlo ráči! Podľa môjho názoru recesia môže vzniknúť len tam, kde si neroskradne riaditeľ a jeho námetníci závod, podnik a výrobne a taktiž družstvá. Dokedy môžeš nakupovať vyrobky? Len potil pokial nepremeníš korunu na HO........O , dúfam že to ťa presvedčí. Spolkova Republika Nemecko ktorá zatvara materské firmy a prepúšta pracovníkov tam rozhodne musí byť recesia preto, lebo nemusí vyplácať pracovníkom cca.3000 Euro, keď filialke na Slovensku vyplácaju 600 Euro, ver mi ze nemec by za takú almužnu ani len ráno z postele nestával.
Návrat hore
tomi456
Novice
Novice

Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 23 Aug 2006, 19:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja si myslim zeby sme z EU vystupit nemali lebo mam dava eurofondy a hranice budu volne a keby do EU vstupili Rusi boli by sme chraneny lebo Rusi su vojnova velmoc a ropa by bola lacnejsia lebo Rusi by nam dodavali lacnejsiu ropu ako Irak
Návrat hore
bax
Medium Star
Medium Star

Založený: 07.04.2006

PríspevokZaslal: 26 Aug 2006, 19:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

aj keď moc politiku súčasnú politiku EÚ neuznávam, tak ako myšlienka sa mi páči....avšak vystúpenie z EÚ za súčastných okolností by bolo samovraždou pre slovensko...neznamená to však, že si môžme od EÚ nechať skákať po hlave...mali by sme presadzovať svoje myšlienky a názory a nie len na všetko kývať hlavou...skôr by som bol za vystúpenie z NATO...ktoré s koncom studenej vojny stratilo význam a zmenilo sa na zločineckú organizáciu podporujúcu terorizmus...
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Politika Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Ďalšia
Strana 3 z 7

Prejdi na: