Vyzarovanie zla
-
Začiatok Konca
Professional
Písal si, že máš problémy.. a sú len tvoje a v tvojej hlave.. tak predsa máš nejakého kamaráta/tku, ktorej povieš všetko.. predsa nie je vždy ľahké, aby človek čelil problémom sám.. a viac ľudí, viac rozumu..
takže by Ti to aj niekto pomohol vyriešiť.. tým pádom by si nebol taký smutný a strnulý, viac by si sa uvoľnil a tešil zo života.. tak to skús..
potom napíš..

no pozor, nemozes zrovnavat osobne problemy s tym co chce, no ak uz tuto "schopnost" ma a iste koli nej viac je ubrany o nieco, tak preco by to nemohol pouzit aj vo svoj prospech? ostatne ja si myslim ze preziva polo-emotivny zivot alebo nieco take, moze viest relativne slusny zivot ale dusevny nepokoj robi svoje tak ci takreznick napísal:qwerty-xyz: Myslim ze ty CHCES aby sa ta ludia bali, CHCES vyzarovat zlo pretoze to pouzivas ako ochranu voci okoliu. Vsetko je to v tvojej hlave...
...ale to samozrejme vsetko vies a si s tym spokojny.
-
reznick
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
...S tym suhlasimSheep napísal:no pozor, nemozes zrovnavat osobne problemy s tym co chce, no ak uz tuto "schopnost" ma a iste koli nej viac je ubrany o nieco, tak preco by to nemohol pouzit aj vo svoj prospech? ostatne ja si myslim ze preziva polo-emotivny zivot alebo nieco take, moze viest relativne slusny zivot ale dusevny nepokoj robi svoje tak ci tak
Ja neporovnavam jeho osobne problemy s tym ze tu schopnost ma, ja si myslim ze ta schopnost je jeho prirodzena obrana voci tym problemom. Zaujimave je to ze som nemal z jeho prispevku pocit ze mu ta vlastnost vadi Preto si myslim ze ak tu nieco riesit tak su to jeho "vazne" osobne problemy. "Vyzarovanie zla" to je len taka bublina...
...to je len moj dojem a mozem sa mylit
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Skutočnosť je taká, aká sa v psychike zrkadlí... teda akýkoľvek subjektívny pocit musia podporovať vnemy, čiže ak máš pocit, že u ľudí naokolo vyvolávaš strach, neznamená to, že to rovnako 'cítia' aj oni...
Navyše to môže byť len tvoje pomenovanie situácie, prečo ich "odpudzuješ" resp. vyvolávaš v nich strach/úzkosť a pod.
K podobným prípadom potom patrí aj zveličenie, čiže pri pevnej predstave o takomto 'stave' je pochopiteľné, že tým môžeš vysvetľovať mnoho iných (zrejme aj zdanlivo nesúvisiacich) záležitostí...
Termín "zlo" by som príliš nepoužíval...
A čo sa týka "osobných" problémov, tak tie sú vždy jedinečné a prejavy, správanie sú determinované mnohými vecami/udalosťami, o ktorých my vedieť nemôžeme...
Jedným z riešení by preto mohla byť zmena pohľadu na túto situáciu... teda nie ty odpudzuješ okolie, ale ono teba do takej miery, že sa ti zdá, že to vychádza z tvojho vnútra (rovnaké náboje sa navzájom odpudzujú, prečo by ten tvoj nemohol byť kladný?)...
Navyše to môže byť len tvoje pomenovanie situácie, prečo ich "odpudzuješ" resp. vyvolávaš v nich strach/úzkosť a pod.
K podobným prípadom potom patrí aj zveličenie, čiže pri pevnej predstave o takomto 'stave' je pochopiteľné, že tým môžeš vysvetľovať mnoho iných (zrejme aj zdanlivo nesúvisiacich) záležitostí...
Termín "zlo" by som príliš nepoužíval...
A čo sa týka "osobných" problémov, tak tie sú vždy jedinečné a prejavy, správanie sú determinované mnohými vecami/udalosťami, o ktorých my vedieť nemôžeme...
Jedným z riešení by preto mohla byť zmena pohľadu na túto situáciu... teda nie ty odpudzuješ okolie, ale ono teba do takej miery, že sa ti zdá, že to vychádza z tvojho vnútra (rovnaké náboje sa navzájom odpudzujú, prečo by ten tvoj nemohol byť kladný?)...
-
qwerty-xyz
si to asi najspravnejsie vystiholSheep napísal:no pozor, nemozes zrovnavat osobne problemy s tym co chce, no ak uz tuto "schopnost" ma a iste koli nej viac je ubrany o nieco, tak preco by to nemohol pouzit aj vo svoj prospech? ostatne ja si myslim ze preziva polo-emotivny zivot alebo nieco take, moze viest relativne slusny zivot ale dusevny nepokoj robi svoje tak ci tak
-
pesinko2468
Expert
neviem ci by si nemohol mat nieco spolocne s tymto :
(nechcem ta vystrasit
)
http://www.forum.mysteria.sk./viewtopic.php?f=10&t=101
(nechcem ta vystrasit
http://www.forum.mysteria.sk./viewtopic.php?f=10&t=101
Podla mna posobis dojmom takym, ze ludia ked ta prvykrat uvidia
tak si pomyslia, ze ty mozes byt kludne aj vrah.. je to asi preto,
lebo casto si zamraceny, mas casto kruhy pod ocami alebo cervene oci co moze sposobit uplne hocico ako napr. alergia.. proste nevyzaruje steba
energia stastneho cloveka, kt. by nevedel ublizit ani muche..
bratu viem ocom hovorim.. ja to tak mam podobne..
ako som nastupil do 1. rocnika strednej skoly tak vraj ( to mi teraz uz hovori kazdy spoluziak ) som bol pre kazdeho ako nejaky clovek ktory bude kazdeho bit v triede
a vyzeral som ako keby som mal vsetkych pozabijat.. vraj sa ma bali..
lenze ja taky niesom.. ja by som nedokazal nikoho udriet aj keby ma vytocil proste ja to nedokazem..
teraz ako zistili aky som v skutocnosti tak ma povazuju medzi najspravnejsich ziakov v triede ( nemyslim ucenim.. ) .. stale nevedia pochopit, ze clovek kt. vypada ako keby bolo
v nom najväcsie zlo, je v skutocnosti uplne iny clovek.. stale mi vravia, ze kebyze ma nepoznaju tak by sa mi na ulici radsej vyhybali..
tak si pomyslia, ze ty mozes byt kludne aj vrah.. je to asi preto,
lebo casto si zamraceny, mas casto kruhy pod ocami alebo cervene oci co moze sposobit uplne hocico ako napr. alergia.. proste nevyzaruje steba
energia stastneho cloveka, kt. by nevedel ublizit ani muche..
bratu viem ocom hovorim.. ja to tak mam podobne..
ako som nastupil do 1. rocnika strednej skoly tak vraj ( to mi teraz uz hovori kazdy spoluziak ) som bol pre kazdeho ako nejaky clovek ktory bude kazdeho bit v triede
a vyzeral som ako keby som mal vsetkych pozabijat.. vraj sa ma bali..
lenze ja taky niesom.. ja by som nedokazal nikoho udriet aj keby ma vytocil proste ja to nedokazem..
teraz ako zistili aky som v skutocnosti tak ma povazuju medzi najspravnejsich ziakov v triede ( nemyslim ucenim.. ) .. stale nevedia pochopit, ze clovek kt. vypada ako keby bolo
v nom najväcsie zlo, je v skutocnosti uplne iny clovek.. stale mi vravia, ze kebyze ma nepoznaju tak by sa mi na ulici radsej vyhybali..