Vyzarovanie zla
-
RomanB
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Podla man to je chemia , ja si tiez dodnes nemozem vysvetlit preco mi kazdy pes chce osulozit nohu (nie je to nic prijemne)
Mna ludia vnimaju ako roztrziteho , popleteneho tipka s dlhymi vlasmi a tiez ma to stve , lebo ma kolko krat vobec neberu vazne ...
Ak je to tak ako hovoris , jedine skutkami presvedcis okolie o inom , a v urcitych situaciach by to mohlo byt viac na uzitok ako na skodu
Mna ludia vnimaju ako roztrziteho , popleteneho tipka s dlhymi vlasmi a tiez ma to stve , lebo ma kolko krat vobec neberu vazne ...
Ak je to tak ako hovoris , jedine skutkami presvedcis okolie o inom , a v urcitych situaciach by to mohlo byt viac na uzitok ako na skodu
trosku OT, ale nechapem preco si mnoho ludi mysli, ze navsteva psychologa je nieco strasne a pod uroven. ja osobne by som z tym problem nemal. a pred maturitami som aj nad tym rozmyslal. ale nebol cas to riesit... psycholog by mohol pomoct. za pokus by to stat urcite mohloclupka napísal:ja by som ti poradila navstivit psychologa , ten by ti mozno pomohol myslim to v dobrom ....