Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vzajomna tolerancia vo vztahu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
wolodo
Light Professional
Light Professional

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 10.06.2006

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 21:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

1.tak ked pises ze prestanes jedine koli sebe.... tak aj ona je sucast teba ked ju tak milujes, nie?......
2.stare zname ze je to ako bozkavat popolnik(fajciara)......
3.myslim ze to bude stale urcita paka medzi vami ked jej to jednoducho vadi tak sa toho nezbavy.... mozno sa koli tomu nebudete skriepit par tyzdnov(mesiacov) ale v nej to navrie a raz to zo seba vypusti....
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
P3Bo
King
King

Založený: 30.08.2006

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 21:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi-chau napísal:
Zhovarali a riesili sme to velakrat, ale vzdy to konci tym ze povie: "Ale ked mne to tak strasne vadi/smrdi"
A co chces aby povedala ? Viem ze to mozno pripada trosku rozmaznane ze chce stale presadit svoj nazor ale nevie sa nad to povzniest , s tym nic nenarobis obidvaja ste tvrdohlavy...jednoducho sam vies ze fajcenie skodi mas genialnu prilezitost od zivota aby si prestal a ty zalozis tento topic aby si si dokzal ze mas pravdu a ze tvoja priatelka si chce na ukor tvojej slobody docielit svoj nazor. Sam prestat fajcit nechces. Ty si sa nas fakticky spytal ako ju prinutit aby jej to nevadilo. Zamysli sa nad tym co pises lebo myslim ze by si mal byt este vdacny ze vobec mas dvovod prestat este v tak skorom veku aby ti to neznicilo zivot. Vela ludi chce prestat a nemoze najst dvovod a ked ty mas tu moznost pravidelne pred ocami tak ju chces presvedcit o svojej pravde.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 21:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

uprimnaDUSA... hm... Nedokazes to viac obmedzit a ona to nedokaze tolerovat. Rozpravali ste sa o tom vela krat, ale ani raz ste k nicomu vobec nedospeli. Ma to pre Vas zmysel? Ak je ten vztah ozaj krasny dokazu ho zlomit cigarety?
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:04    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Ty si sa nas fakticky spytal ako ju prinutit aby jej to nevadilo. Zamysli sa nad tym co pises lebo myslim ze by si mal byt este vdacny ze vobec mas dvovod prestat este v tak skorom veku aby ti to neznicilo zivot.
Pytam sa ako ju prinutit aby mi tolerovala aspon to fajcenie, pretoze ja jej tolerujem vela veci a mozno aj ona mne, take co si neuvedomujem ale proste ma to stve mam pocit ze keby to odo mna nechcela skor by som prestal. Ono zas nie je taky super dovod prestat koli niekomu inemu, nic nie je nekonecne a ak by to raz nedajboze medzi nami skoncilo... som si isty ze by som zacal znova, tak aky to ma vyznam?
.I.LoVe.lOvE. napísal:
uprimnaDUSA... hm... Nedokazes to viac obmedzit a ona to nedokaze tolerovat. Rozpravali ste sa o tom vela krat, ale ani raz ste k nicomu vobec nedospeli. Ma to pre Vas zmysel? Ak je ten vztah ozaj krasny dokazu ho zlomit cigarety?
myslim ze nedokazu, ale nebyt tohto pravidelneho konfliktu bol by krajsi
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

Tak ju potes aspon na tu kratku chvilu co ste spolu. Inac fakt mi pripada ze na tu prvu otazku si neodpovedal pravdivo s tym ze ju mas radsej ako cigy. Uz len ten tvoj posledny prispevok ma nuti sa nad tym zamysliet. Jednoducho ked ju mas rad prestan ked si myslis ze ta obmedzuje najdi si inu ktora ti to tolerovat bude. Lebo tu hadku podla mna vyriesis iba tak ze facit prestanes si nemozem pomoct ( a podla mna ti chce len dobre tvoja priatelka ) Smile .
mi-chau napísal:
Pytam sa ako ju prinutit aby mi tolerovala aspon to fajcenie...
tak som to myslel .
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:16    Predmet: Odpovedať s citátom  

Hm, az teraz som si uvedomil, ze aj Tvoj avatar je fajciar Smile .

No ale suhlasim s Tebou v tom, ze ano, ak to skonci tak by si aj tak zrejme opat zacal fajcit. Tak ale zase mohol by si to skusit brat aj z toho pohladu, ze fajcenie Ti naozaj kazi zdravie, hlavne z dlhodobeho hladiska, vid. tu niekde uz spominana rakovina pluc. A poznam vela ludi, starsich, ktori boli silni fajciari a az v neskorsom veku im zcalo dochadzat, ako im to velmi skodi a prestali. Tak vyuzi sancu a zacni s tym skor. Sam hovoris, ze ak skoncit tak jedine kvoli sebe. Tak sakra skonci kvoli sebe a plus, budes mat momentalne aj dalsiu motivaciu naviac, Tvoju priatellu, co by Ti v tom malo pomoct.

Pozri, nechci mi nahovorit, ze ked si zakladal temu a hned si tvrdil, ze Ty jednoducho fajcit neprestanes , tak si cakal ze Ti tu niekto napise ako Tvojej priatelke dohovorit aby Ti to tolerovala. Jej postoj k tomu podla mna asi ani nezmenis, tak kasli nato a zacni pracovat na tom, co zmenit mozes, a to si tu Ty chlape. Sice pises, ze nie, ja neprestanem fajcit lebo nechcem a pod...tak ale ja tu vidim dve moznosti, bud sa budete kvoli tomu aj nadalej hadat, alebo s tym proste prestanes, kvoli sebe, svojmu zdraviu a v neposlednom rade aj kvoli nej.
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Tak ju potes aspon na tu kratku chvilu co ste spolu.
uz som spominal ze som prestal na dva meisace nie?
P3Bo napísal:
Inac fakt mi pripada ze na tu prvu otazku si neodpovedal pravdivo s tym ze ju mas radsej ako cigy. Uz len ten tvoj posledny prispevok ma nuti sa nad tym zamysliet. Jednoducho ked ju mas rad prestan ked si myslis ze ta obmedzuje najdi si inu ktora ti to tolerovat bude.
ja som to nemyslel tak ze ma obmedzuje, keby mi dala ultimatum bud alebo tak by ma obmedzovala, lenze nedala (bohuzial alebo vdakabohu?) mozno je chyba prave v tom. Velmi ju lubim ale cem aby mi tolerovala tento jediny vrtoch. A mozno by som mal naozaj prestat, aj ked som si isty ze to nas vztah vaznejsie neohrozuje, zatial. len sa stale pytam ci to nieje sprostost prestat fajcit koli inej osobe, ci to je ta spravna motivacia, vzhladom na fakt ze mam slabu volu a viac krat mi to nevyslo...

//Vigor, asi na tom nieco bude, uz vidim motivaciu tam kde som ju nevidel. porozmyslam nad tym, vdaka
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:23    Predmet: Odpovedať s citátom  

Mam z teba taky dojem ze aj keby si vedel ako zomries (ak to bude rakovina pluc) tak neprestanes ... neviem ci to je slaba vola alebo vlastna hlupost. Ja som sa uz vyjadril k vsetkemu a dal som ti radu ..bud ber alebo nechaj tak a potom sa preklinaj(mozno ti to vyjde osobne si myslim ze si boss ak ju presvedcis o tom co si ma mysliet ) . Vsetci tu fakticky ti radia to iste co ja a Vigor to pekne zlucil do jedneho prispevku ... my ti nechceme zle ale ty nasu radu nechces prijat a aj tak si robis po svojom tak nezakladaj takuto temu lebo vies jak to dopadne (nic v zlom) . Good luck
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Mam z teba taky dojem ze aj keby si vedel ako zomries (ak to bude rakovina pluc) tak neprestanes ... neviem ci to je slaba vola alebo vlastna hlupost.
nerozoberajme moju smrt, pomaly mam pocit ze si zaujaty voci vsetkym fajciarom
P3Bo napísal:
...ale ty nasu radu nechces prijat a aj tak si robis po svojom tak nezakladaj takuto temu lebo vies jak to dopadne (nic v zlom) . Good luck
ja som uz v prvom prispevku pisal ze nechcem prestat fajcit. mozno som len tu motivaciu potreboval najst...
Návrat hore
Vigor
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ak som Ta k dacomu nakopol, budem len rad. Pozri, teraz budem trochu svina Smile . Ked prestanes, pomozes hlavne sebe. A tak ked mas zrovna priatelku, ktoru velmi lubis, tak ju tak trosku "vyuzi" k tomuto cielu. Moze Ti to len a len pomoct. Ako sam pises, hladal si viac-menej motivaciu, tu ju mas, tak sa jej chyt. A opat trosku egoizmu na zaver, pomozes hlavne sebe Smile .

Tolko odomna, zelam Ti vela stastia a pevnej vole.
Návrat hore
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 18.02.2007

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

A ako inak by si chcel vyriesit tento problem? Ty nechces a ona ma chciet?
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ano som zaujaty voci vsetkym fajciarom lebo viem co to s nimi nakoniec spravi - polovicka rodiny mi skapala na rakovinu jeden clen rakovina pluc dalsia ma momentalne rakovinu prsnika , dalej cirhoza pecene nepocitam infarkty sposobene zvysenym cholesterolom ....co my na to povies ?
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

.I.LoVe.lOvE. napísal:
A ako inak by si chcel vyriesit tento problem? Ty nechces a ona ma chciet?
tato tema sa vola vzajomna tolerancia, ludia vy to beriete ako uplu samozrejmost, priatelka odo mna ce aby som prestal fajcit, ok zlato, uz nebudem!
P3Bo napísal:
Ano som zaujaty voci vsetkym fajciarom lebo viem co to s nimi nakoniec spravi - polovicka rodiny mi skapala na rakovinu jeden clen rakovina pluc dalsia ma momentalne rakovinu prsnika , dalej cirhoza pecene nepocitam infarkty sposobene zvysenym cholesterolom ....co my na to povies ?
ze by si vobec nemal pisat do tejto temy aj ked si mi pomohol... si zaujaty. Ta rodina ma mrzi Confused (nie je cirhoza sposobena chlastom?)
Návrat hore
P3Bo
King
King

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 22:37    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dobre neber si to zle lenze ja viem ako ty ludia nakoniec dopadnu a nechcem aby si tak dopadol aj ty. Jedine co treba stanovit si priority a myslim ze by si sa o prestanie fajcit mohol znova pokusit . (cirhoza je sposobena chlastom mas pravdu ale je to jednoducho nezdravy zivotny styl) Dohovoril som Smile
Návrat hore
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 27.08.2005

PríspevokZaslal: 18 Mar 2007, 23:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

P3Bo napísal:
Dobre neber si to zle lenze ja viem ako ty ludia nakoniec dopadnu a nechcem aby si tak dopadol aj ty. Jedine co treba stanovit si priority a myslim ze by si sa o prestanie fajcit mohol znova pokusit . (cirhoza je sposobena chlastom mas pravdu ale je to jednoducho nezdravy zivotny styl) Dohovoril som Smile
tak tak, aj tak ti začneme hovoriť frázy typu: A o keď ma zajtra zrazí auto.. Razz

Máš super situáciu- prestal by si fajčiť, zlepšil by si si vzťah.... Ušetril by si... Ja by som nerozmýšľal, a keď to spravíš chytro taxi to začne vážiť, že sa snažíš a pti tom by si to mohol len ešte viac obmedziť Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3  Ďalšia
Strana 2 z 3

Prejdi na: