Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Vzajomna tolerancia vo vztahu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
RoQa
King
King

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 16.03.2007

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 16:19    Predmet: mi-chau Odpovedať s citátom  

Ten tvoj problem mi nedal ani spat Sad ale konecne som nasiel riesenie Exclamation Exclamation Exclamation Exclamation Idea Nauc fajcit aj ju Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
bocian
Light Professional
Light Professional

Stav: Odhlásený
Založený: 02.11.2005

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 19:11    Predmet: Re: Vzajomna tolerancia vo vztahu Odpovedať s citátom  

mi-chau napísal:
Tak hojkaci, zrazu mam problem aj ja. Tak na uvod mam 19 ona 20 spolu 6mesiacov pozname sa 2 roky. Strasne neuveritelne morbidne jej vadi fakt ze fajcim. Stale mi to vycita, ked si idem zapalit zahra to tak aby som sa citil vinny ze fajcim. V jej blizkosti fajcim len velmi zriedka, brutalne som to obmedzil. Ked ju stretnem (pol hod. pred tym som fajcil) ona to zaciti a povie fuj smrdis. Obmedzit sa to da ale ked som s nou na dlhsie neda sa tomu vyhnut a casto je to pricinou nasich hadok. Ked jej vravim ze aspon to mi ma tolerovat a brat ma takeho, ona mi oponuje ze sa nedokazem ovladat na verejnosti a jej to netolerujem (bozkavanie a podobne). Hovori akoby som ju praskol do krikov. Koli tymto faktom sa stale hadame, ale koli nej neprestanem, ked prestat tak koli sebe a to neplanujem. A takisto nechcem aby nam to znicilo vztah. Som zufaly prosim poradte, co mam robit? uz ma nebavi sa stale hadat koli jednemu a tomu istemu, najhorsie je ze ju sialene milujem...
co by som dal za take dievca Smile konecne by som po dhlej dobe prestal fajcit Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
tusken
Light Expert
Light Expert

Založený: 26.02.2007

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 19:25    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ja mam zas taku skusenost ze moja byvala fajcila a mne to dost vadilo bola a asi este aj je velmi tuha fajciarka.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
JaJeNiektoIny
Medium Star
Medium Star

Založený: 18.03.2007

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 20:00    Predmet: Odpovedať s citátom  

A ja mam zas taku skusenost, ze moja priatelka fajcila, ale viac-menej som ju presvedcil aby prestala a dost to pomohlo nasmu vstahu Smile Teraz uz nefajci. Cigarety. Very Happy
Návrat hore
kafiatko
Light Star
Light Star

Pohlavie: Pohlavie:Žena
Založený: 28.10.2006

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 20:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

ja som tiež fajčila, a aj môj priateľ ale ten menej ..teda zriedka...
on prestal úplne a ja som ešte raz začas nejakú tú cigaretku stiahla... viem že sa mu to nepáčilo, a niekoľko krát mi povedal že som ho tým sklamala....
takže, nefajčím už to bude druhý mesiac... lebo nechcem opäť tak niekoho sklamať kôli cigaretám.... Crying or Very sad veľmi to bolelo, lebo som sklamala niekoho koho tak veľmi milujem
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
midnight_man
Guru wannabe
Guru wannabe

Založený: 22.09.2005

PríspevokZaslal: 19 Mar 2007, 21:06    Predmet: all Odpovedať s citátom  

K teme: Moj nazor na toleranciu je asi taky ze je to moc moc dolezita vec,,no ucinna iba vtedy ak je obojstranna,,ja si myslim ze viem byt velmi tolerantny...nerobim mi problem robit ustupky(vsetko ma svoj doraz samozrejme Wink ).. K fajceniu a k alkoholu no moj pohlad na to je asi taky ze by mi to vobec nevadilo....to ze niekdo fajci alebo pije(s mierou) a ked vie pit..tak ho predsa neprestanem lubit preto to je somarina podla mna!!! K tomu pitiu: Pokial dievca zacne robit hluposti na zabave tak to uz je ina vec... ale ked vie pit a s mierou tak nic proti
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
mi-chau
Addict
Addict

Založený: 14.01.2007

PríspevokZaslal: 20 Mar 2007, 8:14    Predmet: Odpovedať s citátom  

Dakujem za rady ktore ste mi dali, na zaver by som cel povedat ze pokracujem v nefajceni, ten tyzden ci par dni co som opat zacal vlastne ani ratat nebudem, budem to brat ako "temnu minulost". Pomohol mi Vigorov názor a nejdem sa dalej usilovat koli nej ale pre vsetky tie dobre veci ktore tu boli ked som nefajcil (az na to priberanie ) Confused a ze tym zlepsim nas vztah beriem ako take male nenapadne plus. Verim ze mi to vyjde.

//tymto by bolo dobre locknut bo uz to tu je co prispevok to OT
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
triple
King
King

Založený: 15.02.2007

PríspevokZaslal: 20 Mar 2007, 10:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

jo kámo to je svätá právda..
ked prestať tak len kôli sebe a nie kôli druhému.. a myslím si že vzťah je o dvoch ludoch a nie len o jednom.. takže ked ty jej toleruješ nejaké chyby tak aj ona by mala tolerovať tie tvoje..
a sorry že ti to poviem takto hnusne ak s tým neprestane tak................ jo ľahko sa píse.. ja viem som vpodstate v podobnej situácii a rozum hovorí jedno ale srdce opak takže je to na tebe kámo.. good luck
Ale zase sme ludia a máme dar reči tak sa stačí normálne poroprávať ale podotýkam normálne to je že jeden rozpráva a durhý počúva a zárvon vníma a uvedomuje si čo hovrí a potom zas naopak a spraviť nejaký kompromis.... o tom je vzťah podla mna jeden rešpektuje druhého ale aj ten druhý rešpektu toho prvého..... a to je základ každého vzťahu
Návrat hore
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional

Založený: 04.10.2006

PríspevokZaslal: 20 Mar 2007, 11:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi-chau ja neviem, ale bolo by to také strašne ak by si prestal fajčiť?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Playboy
Expert
Expert

Založený: 10.08.2005

PríspevokZaslal: 20 Mar 2007, 12:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

Clovece mozno Ta ma fakt rada a chce Ti len dobreee. Skoda, ze Ty prestat nechces, skodis sam sebe...
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 20 Mar 2007, 12:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Te-wei napísal:
mi-chau ja neviem, ale bolo by to také strašne ak by si prestal fajčiť?
Te-wei ja neviem ale bolo by fakt take strasne ak by si precital moj posledny prispevok? Wink
Playboy napísal:
Clovece mozno Ta ma fakt rada a chce Ti len dobreee. Skoda, ze Ty prestat nechces, skodis sam sebe...
podobne ako Te-wei Confused citaj Idea
Návrat hore
triple
King
King

PríspevokZaslal: 22 Mar 2007, 9:27    Predmet: Odpovedať s citátom  

no čo mi-chau ako ti to ide s nefajčením?
Návrat hore
mi-chau
Addict
Addict

PríspevokZaslal: 22 Mar 2007, 10:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

fajn lezim doma s anginou takze na cigi ani velmi nemyslim, skor ma trapi ze bud tyzden maturujem a to neviem ako zvladnem Confused
Návrat hore
triple
King
King

PríspevokZaslal: 22 Mar 2007, 10:30    Predmet: Odpovedať s citátom  

mi-chau napísal:
fajn lezim doma s anginou takze na cigi ani velmi nemyslim, skor ma trapi ze bud tyzden maturujem a to neviem ako zvladnem Confused
maturi sú v phode.. ja som sa na ne učil len dva týžden som šiel ku starkej do bohom zabudnutej dediny kde sa nič nedá robiť tak mi neostávalo nič iné ako učiť sa u nudy hh.. a zmákol som t wphode
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Láska, vzťahy, priateľstvo Choď na stránku Predchádzajúca  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: