|
| Autor |
Správa |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1647 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 16:19 Predmet: mi-chau |
|
|
Ten tvoj problem mi nedal ani spat ale konecne som nasiel riesenie Nauc fajcit aj ju  |
|
| Návrat hore |
|
 |
bocian Light Professional

Stav:  Založený: 02.11.2005 Príspevky: 710 Bydlisko: hospúdka zarohem :) Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 19:11 Predmet: Re: Vzajomna tolerancia vo vztahu |
|
|
| mi-chau napísal: |
| Tak hojkaci, zrazu mam problem aj ja. Tak na uvod mam 19 ona 20 spolu 6mesiacov pozname sa 2 roky. Strasne neuveritelne morbidne jej vadi fakt ze fajcim. Stale mi to vycita, ked si idem zapalit zahra to tak aby som sa citil vinny ze fajcim. V jej blizkosti fajcim len velmi zriedka, brutalne som to obmedzil. Ked ju stretnem (pol hod. pred tym som fajcil) ona to zaciti a povie fuj smrdis. Obmedzit sa to da ale ked som s nou na dlhsie neda sa tomu vyhnut a casto je to pricinou nasich hadok. Ked jej vravim ze aspon to mi ma tolerovat a brat ma takeho, ona mi oponuje ze sa nedokazem ovladat na verejnosti a jej to netolerujem (bozkavanie a podobne). Hovori akoby som ju praskol do krikov. Koli tymto faktom sa stale hadame, ale koli nej neprestanem, ked prestat tak koli sebe a to neplanujem. A takisto nechcem aby nam to znicilo vztah. Som zufaly prosim poradte, co mam robit? uz ma nebavi sa stale hadat koli jednemu a tomu istemu, najhorsie je ze ju sialene milujem... |
co by som dal za take dievca konecne by som po dhlej dobe prestal fajcit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
tusken Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.02.2007 Príspevky: 78 Bydlisko: Hušče Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 19:25 Predmet: |
|
|
| Ja mam zas taku skusenost ze moja byvala fajcila a mne to dost vadilo bola a asi este aj je velmi tuha fajciarka. |
|
| Návrat hore |
|
 |
JaJeNiektoIny Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.03.2007 Príspevky: 325 Bydlisko: Slovakia, RS Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 20:00 Predmet: |
|
|
A ja mam zas taku skusenost, ze moja priatelka fajcila, ale viac-menej som ju presvedcil aby prestala a dost to pomohlo nasmu vstahu Teraz uz nefajci. Cigarety.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kafiatko Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.10.2006 Príspevky: 294 Bydlisko: Papiernička.... Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 20:32 Predmet: |
|
|
ja som tiež fajčila, a aj môj priateľ ale ten menej ..teda zriedka...
on prestal úplne a ja som ešte raz začas nejakú tú cigaretku stiahla... viem že sa mu to nepáčilo, a niekoľko krát mi povedal že som ho tým sklamala....
takže, nefajčím už to bude druhý mesiac... lebo nechcem opäť tak niekoho sklamať kôli cigaretám.... veľmi to bolelo, lebo som sklamala niekoho koho tak veľmi milujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
midnight_man Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.09.2005 Príspevky: 2370 Bydlisko: Somewhere Between Beats Karma: 
|
Zaslal: 19 Mar 2007, 21:06 Predmet: all |
|
|
K teme: Moj nazor na toleranciu je asi taky ze je to moc moc dolezita vec,,no ucinna iba vtedy ak je obojstranna,,ja si myslim ze viem byt velmi tolerantny...nerobim mi problem robit ustupky(vsetko ma svoj doraz samozrejme ).. K fajceniu a k alkoholu no moj pohlad na to je asi taky ze by mi to vobec nevadilo....to ze niekdo fajci alebo pije(s mierou) a ked vie pit..tak ho predsa neprestanem lubit preto to je somarina podla mna!!! K tomu pitiu: Pokial dievca zacne robit hluposti na zabave tak to uz je ina vec... ale ked vie pit a s mierou tak nic proti |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 8:14 Predmet: |
|
|
Dakujem za rady ktore ste mi dali, na zaver by som cel povedat ze pokracujem v nefajceni, ten tyzden ci par dni co som opat zacal vlastne ani ratat nebudem, budem to brat ako "temnu minulost". Pomohol mi Vigorov názor a nejdem sa dalej usilovat koli nej ale pre vsetky tie dobre veci ktore tu boli ked som nefajcil (az na to priberanie ) a ze tym zlepsim nas vztah beriem ako take male nenapadne plus. Verim ze mi to vyjde.
//tymto by bolo dobre locknut bo uz to tu je co prispevok to OT |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1691 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 10:32 Predmet: |
|
|
jo kámo to je svätá právda..
ked prestať tak len kôli sebe a nie kôli druhému.. a myslím si že vzťah je o dvoch ludoch a nie len o jednom.. takže ked ty jej toleruješ nejaké chyby tak aj ona by mala tolerovať tie tvoje..
a sorry že ti to poviem takto hnusne ak s tým neprestane tak................ jo ľahko sa píse.. ja viem som vpodstate v podobnej situácii a rozum hovorí jedno ale srdce opak takže je to na tebe kámo.. good luck
Ale zase sme ludia a máme dar reči tak sa stačí normálne poroprávať ale podotýkam normálne to je že jeden rozpráva a durhý počúva a zárvon vníma a uvedomuje si čo hovrí a potom zas naopak a spraviť nejaký kompromis.... o tom je vzťah podla mna jeden rešpektuje druhého ale aj ten druhý rešpektu toho prvého..... a to je základ každého vzťahu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Te-wei Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 04.10.2006 Príspevky: 1080 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 11:52 Predmet: |
|
|
| mi-chau ja neviem, ale bolo by to také strašne ak by si prestal fajčiť? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Playboy Expert

Stav:  Založený: 10.08.2005 Príspevky: 199
Zaslal: 20 Mar 2007, 12:31 Predmet: |
|
|
| Clovece mozno Ta ma fakt rada a chce Ti len dobreee. Skoda, ze Ty prestat nechces, skodis sam sebe... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 20 Mar 2007, 12:55 Predmet: |
|
|
| Te-wei napísal: |
| mi-chau ja neviem, ale bolo by to také strašne ak by si prestal fajčiť? |
Te-wei ja neviem ale bolo by fakt take strasne ak by si precital moj posledny prispevok?
| Playboy napísal: |
| Clovece mozno Ta ma fakt rada a chce Ti len dobreee. Skoda, ze Ty prestat nechces, skodis sam sebe... |
podobne ako Te-wei citaj  |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2007 Príspevky: 1691 Bydlisko: Fuckyng LC Karma: 
|
Zaslal: 22 Mar 2007, 9:27 Predmet: |
|
|
| no čo mi-chau ako ti to ide s nefajčením? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 22 Mar 2007, 10:18 Predmet: |
|
|
fajn lezim doma s anginou takze na cigi ani velmi nemyslim, skor ma trapi ze bud tyzden maturujem a to neviem ako zvladnem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
triple King

|
Zaslal: 22 Mar 2007, 10:30 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
fajn lezim doma s anginou takze na cigi ani velmi nemyslim, skor ma trapi ze bud tyzden maturujem a to neviem ako zvladnem  |
maturi sú v phode.. ja som sa na ne učil len dva týžden som šiel ku starkej do bohom zabudnutej dediny kde sa nič nedá robiť tak mi neostávalo nič iné ako učiť sa u nudy hh.. a zmákol som t wphode |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|