|
|
|
| Autor |
Správa |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:08 Predmet: Vzajomna tolerancia vo vztahu |
|
|
| Tak hojkaci, zrazu mam problem aj ja. Tak na uvod mam 19 ona 20 spolu 6mesiacov pozname sa 2 roky. Strasne neuveritelne morbidne jej vadi fakt ze fajcim. Stale mi to vycita, ked si idem zapalit zahra to tak aby som sa citil vinny ze fajcim. V jej blizkosti fajcim len velmi zriedka, brutalne som to obmedzil. Ked ju stretnem (pol hod. pred tym som fajcil) ona to zaciti a povie fuj smrdis. Obmedzit sa to da ale ked som s nou na dlhsie neda sa tomu vyhnut a casto je to pricinou nasich hadok. Ked jej vravim ze aspon to mi ma tolerovat a brat ma takeho, ona mi oponuje ze sa nedokazem ovladat na verejnosti a jej to netolerujem (bozkavanie a podobne). Hovori akoby som ju praskol do krikov. Koli tymto faktom sa stale hadame, ale koli nej neprestanem, ked prestat tak koli sebe a to neplanujem. A takisto nechcem aby nam to znicilo vztah. Som zufaly prosim poradte, co mam robit? uz ma nebavi sa stale hadat koli jednemu a tomu istemu, najhorsie je ze ju sialene milujem... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:13 Predmet: |
|
|
No dalsi z fajciarov.... pocuj tak ti to poviem ...viem ze je to tazke prestat fajcit ale jednoducho mam taky dojem ze ju milujes viac nez cigarety . Druha vec je ze tych dvovov je viac... tak aby to medzi vami nevychladlo uplne tam netreba tak dlho cakat mali by ste sa v prvom rade pokojne porozpravat. Kde by ste si to vydiskutovali a proste by si jej nejak slubil ze prestanes iba ze to je strastne tazke a musi to pochopit ...popripade by ta mohla nejako motivovat . Takze by si mal zakrocit asi rychlo lebo mam taky dojem ze ked sa tie problemy nakopia tak pride koniec a potom takom dlhom vztahu by to bola skoda. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 3000 Bydlisko: Why so serious? Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:19 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| No dalsi z fajciarov.... |
no ono my sa nehadame talianskym stylom lietajucich tanierov, my si to vydiskutujeme normalne, akurat je problem v tom ze nechcem prestat fajcit. Po dvoch mesiacoch nefajcenia mi doslo ze to proste nechcem. Nas vztah nie je zas az tak v koncoch akurat sa viac skriepime a to len koli fajceniu a to mi vadi, citit sa vinny ked si zapalim... |
|
| Návrat hore |
|
 |
P3Bo King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.08.2006 Príspevky: 1661 Bydlisko: Svidník Ghetto Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:21 Predmet: |
|
|
Ked sam nechces prestat tak neprestanes, na to ti ja radu nedam (mozno daku silnu vonavku ale ani ta nezabera lebo fajciari fakt smrdia otrasne a keby si prestal fajcit tak to zistis ) , jednoducho si sam uvedom co chces. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:30 Predmet: |
|
|
| Ja praveze nechcem radu ako prestat lebo ja neprestanem, cem aby to tolerovala. |
|
| Návrat hore |
|
 |
krupica_dnb Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.08.2005 Príspevky: 1039 Bydlisko: ZV Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:35 Predmet: |
|
|
| P3Bo napísal: |
| ju milujes viac nez cigarety |
Prečo si ako ženy v tejto otázke? Chceš mu dávať na výber??
Skús nájsť niečo ty na nej čo ti vadí a prípadne jej to (zo srandy, nesmie sa ti to vymknúť kontrole) spomeň, čo ti na nej vadí aj keď to bez problémov toleruješ... A skúste si to porovnať...
No neviem, ale žena je jediná "vec" (sorry, neviem nájsť ten správny výraz) kvôli som bol ochotný prestať fajčiť.... No potom prišla ďalšia "vec" a zas som začal....
No neviem, ak by som ju mal naozaj rád tak by som sa to snažil ešte viac obmedziť v jej prítomnosti... Ako dlho býva najdlhšia doba čo "musíš" vydržať bez cigy?? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:39 Predmet: |
|
|
| krupica_dnb napísal: |
| No neviem, ale žena je jediná "vec" (sorry, neviem nájsť ten správny výraz) kvôli som bol ochotný prestať fajčiť.... No potom prišla ďalšia "vec" a zas som začal.... |
a prave toho sa bojim, naco sa teda trapit ked to raz moze prist a ja opat zacnem, ked prestat tak naveky a koli sebe
| krupica_dnb napísal: |
| No neviem, ak by som ju mal naozaj rád tak by som sa to snažil ešte viac obmedziť v jej prítomnosti... Ako dlho býva najdlhšia doba čo "musíš" vydržať bez cigy?? |
take bezne rande cca 3hodky vydrzim bez a niekedy dam uprostred jednu (nehovorim ze je to lahke, zvlast ked sme v meste v spolocnosti, clovek ma vacsiu chut ako ked doma kysne), ale niekedy sme spolu cely den, niekedy vikend a to uz sa fakt neda, tak fajcim cca kazdu hodku |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2007 Príspevky: 190
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:40 Predmet: |
|
|
Ja som mala zatial tu smolu, ze som chodila iba s fajciarmi... Dost ma to stvalo, snazila som sa ich od toho odhovorit, ale pokial to clovek sam nechce, tak sa to nezmeni. Treba si stanovit nejake priority, ci je to pre teba tak dolezite a tak  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:41 Predmet: |
|
|
| .I.LoVe.lOvE. napísal: |
Ja som mala zatial tu smolu, ze som chodila iba s fajciarmi... Dost ma to stvalo, snazila som sa ich od toho odhovorit, ale pokial to clovek sam nechce, tak sa to nezmeni. Treba si stanovit nejake priority, ci je to pre teba tak dolezite a tak  |
takze mam na vyber fajcit alebo zit so zenou kt. ma moze obmedzovat?
//nazor zeny : bud - alebo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1647 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:41 Predmet: Cigarety |
|
|
Ja musim priznat ze to az tak nepoznam lebo ja nemozem pochopit ako niekto nemoze prestat fajcit.Ja si zapalim s kamosmi a ked niesu kamosi tak mi to ani nejak nechyba. , al eteraz k tvojmu problemu , ja si myslim ze ak ta ma aj ona tak rada ako ty ju tak ti to bude tolerovat ale ty by si sa mal snazit prestat . Tu vidim jednoznacne vajomnu toleranciu -Moj nazor |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Zaslal: 18 Mar 2007, 21:45 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
takze mam na vyber fajcit alebo zit so zenou kt. ma moze obmedzovat?
//nazor zeny : bud - alebo  |
Nie, nemyslela som to tak... Mna nemrzelo to, ze smrdi alebo neviem co, nad to sa dokazem povzniest, kedze aj ked idem v piatok vecer von s priatelmi, vacsina z nich fajci. Ide mi skor o zdravie, kedze moj dedko umrel na rakovinu pluc tak ma to dost boli... Smiech predlzuje zivot a cigarety ho skracuju a podla mna je smiech krajsi a prijemnejsi A nik nema pravo ta obmedzovat, si sam svojim majetkom a mas pravo robit so sebou co chces... Bud jej na tebe strasne zalezi, alebo neznasa pach cigariet.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:45 Predmet: Re: Cigarety |
|
|
| Joxxo napísal: |
Ja musim priznat ze to az tak nepoznam lebo ja nemozem pochopit ako niekto nemoze prestat fajcit. |
nerozoberajme tu problematiku zavislosti na cigaretach a pokial ide o to obmedzenie tak uz viac ani nemozem to by som prestal. Vies co je pre tuheho fajciara tri hodiny v meste nefajcit? Obmedzil som to ako bolo v mojich silach ale vysledky sa nedostavili a vycitavo sa pozera ked si dam aj tu jednu pri nej...
| .I.LoVe.lOvE. napísal: |
Bud jej na tebe strasne zalezi, alebo neznasa pach cigariet.  |
to veru neviem co viac ale som si isty ze oboje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
RoQa King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1647 Bydlisko: Bývalý Joxxo Karma: 
|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:51 Predmet: Re: Cigarety |
|
|
| mi-chau napísal: |
| to veru neviem co viac ale som si isty ze oboje. |
tak tu nevidim ine riesenie ako sadnut si nato porozpravat sa a najst nejake spolocne vychodisko.Totiz v takom pripade ak s tym nechces prestat je tazke ti poradit .  |
|
| Návrat hore |
|
 |
.I.LoVe.lOvE. Expert

Zaslal: 18 Mar 2007, 21:52 Predmet: |
|
|
JJ treba sa porozpravat, inak sa to vyriesit neda... Bud zvitazi laska, alebo to ostatne... Good luck  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Addict

|
Zaslal: 18 Mar 2007, 21:54 Predmet: |
|
|
| Zhovarali a riesili sme to velakrat, ale vzdy to konci tym ze povie: "Ale ked mne to tak strasne vadi/smrdi" |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|