Wanted
Presne tak, vacsina ludi si to pozrie a podla mna to tiez bude prijemna oddychovka. Nikdy nie je na skodu pozriet si takyto film, len to chce dobru reziu a efektyades napísal:nemate na to velmi kladne nazory, ale podla mna to bude fasa film: po tazkom dni na odreagovanie, morgan freeman je dobry vzdy, angelina tam ukaze chrbat (aspon nieco) a sak zabavime sa, videl som aj vodny svet a to uz radsej toto
A k tomu zakriveniu: skor to bude fungovat na vzduchovke ako na pistoli. (mensia rychlost strely -> mensia sila potrebna na vychylenie z priameho smeru)
//aha, to je vlastne tiez pravda, no podla mna je to aj tak cele s tym zakrivenim blbost na taku kratku vzdialenost
-
Old Dirty Bastard
Guru
čo vam je*e?mi-chau napísal:Teda ten film som nevidel ale vysvetli mi tu niekto ako sa da zmenit trajektoria projektilu? Okrem tornada ci supermagnetu?
co ja viem... ked je tu o tom taka vazna debata.. vravim ze som to nevidel takze ani neviem o co tam slapeOld Dirty Bastard napísal:čo vam je*e?stači, ked ti poviem, že je to film?
vo filme je dosť nerealnych veci, ak si nespozoroval
alebo mysliš, že je to podla skutočnej udalosti? že pride manik a odstreli kridlo muche? ROFL
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pochybujem ze sa da nieco take ako zarotovat gulku z pistole.. je to film.. tak isto ako ustrelovat kridelka mucham.. 
asi tristvrte veci z toho traileru normalne neni mozna..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 20:00 )
tak konecne sa objavil film aj na nete.. uz som cakal na stuffies 2 dni.. odvtedy co vysiel ten rusky cam... moc sa na to tesim.. vecer si to kuknem
hodnotenia sa stale drzia vysoko... tak dufam, ze nebudem sklamany
asi tristvrte veci z toho traileru normalne neni mozna..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 20:00 )
tak konecne sa objavil film aj na nete.. uz som cakal na stuffies 2 dni.. odvtedy co vysiel ten rusky cam... moc sa na to tesim.. vecer si to kuknem
hodnotenia sa stale drzia vysoko... tak dufam, ze nebudem sklamany
-
seth82
Darca
http://www.moviemania.sk/1231-recenzia-wanted.html
moja recenzia...na zabavu velmi slusny film.
moja recenzia...na zabavu velmi slusny film.
-
Šu-Do
Redeemer
hmmm... akoze dobry film takto na vecer.. ale straaaasne fantazijny.. tolko veci tam bolo, ze az
.. SPOJLER
ale urobil som jednu chybu... a to tu, ze som si kukol blby CAM.. jednoznacne to je najlepsie v kine.. takyto typ filmu.. odporucam...
ja tomu davam 8/10
inak Angelina sa tam podla mna hodila... skor som mal pochybnosti o tom mladom hlavnom hercovi... ale tak nakoniec, ked sa uz vypracoval bol ok...napriklad hned na zaciatku ked sa nahanali v tom VIPERy.. a ten jeho foter mal zmrzlinovu dodavku ci co to.. zmrzlinova dodavka dala tomu Viperovi zabrat, co poviete ? hehe.. ten koniec... to on strielal z druheho mesta ci co ?nj.. to by sa urcite dalo urobit.. ale bolo to pekne urobene, ked sa ta gulka vracala spät
ale urobil som jednu chybu... a to tu, ze som si kukol blby CAM.. jednoznacne to je najlepsie v kine.. takyto typ filmu.. odporucam...
ja tomu davam 8/10
-
seth82
Darca
No vcera vysiel R5 od mVs tak som sa rozhodol ze to pozrem, uprimne skoda bandwithu, omg vacsi pankhart klon matrixu som nevidel keby bol aspon podareny . . .
, vykon Angeliny uplna nula bodov . . . zena ktora rozdava udery ako Mike Tyson s 50 kg zivej vahy