|
| Autor |
Správa |
Hulkm Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.11.2007 Príspevky: 759 Bydlisko: .:ZC&BB:. Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 8:40 Predmet: |
|
|
tie haluze su tam aj preto lebo to je podla celkom vydarenej komixovej mini seria, asi to malo 5 zositov....tak uz len preto si to pozriem a este urcite koli Angeline  |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 9:46 Predmet: |
|
|
| ades napísal: |
| nemate na to velmi kladne nazory, ale podla mna to bude fasa film: po tazkom dni na odreagovanie, morgan freeman je dobry vzdy, angelina tam ukaze chrbat (aspon nieco) a sak zabavime sa, videl som aj vodny svet a to uz radsej toto |
Presne tak, vacsina ludi si to pozrie a podla mna to tiez bude prijemna oddychovka. Nikdy nie je na skodu pozriet si takyto film, len to chce dobru reziu a efekty
A k tomu zakriveniu: skor to bude fungovat na vzduchovke ako na pistoli. (mensia rychlost strely -> mensia sila potrebna na vychylenie z priameho smeru)
//aha, to je vlastne tiez pravda, no podla mna je to aj tak cele s tym zakrivenim blbost na taku kratku vzdialenost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 11:20 Predmet: |
|
|
| GothaR napísal: |
| A k tomu zakriveniu: skor to bude fungovat na vzduchovke ako na pistoli. (mensia rychlost strely -> mensia sila potrebna na vychylenie z priameho smeru) |
ja som myslel ze to nebude fungovat kvoli dlhej hlavni, kde dostava brok rotaciou stabilitu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 18 Jún 2008, 11:32 Predmet: |
|
|
okrem toho chcem vidiet ako mavas vzduchovkou len tak ako s pistolou...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 12:16 Predmet: |
|
|
| Teda ten film som nevidel ale vysvetli mi tu niekto ako sa da zmenit trajektoria projektilu? Okrem tornada ci supermagnetu? |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2006 Príspevky: 1681 Bydlisko: Galanta vs. LF MU Brno Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 14:12 Predmet: |
|
|
| Maki napísal: |
okrem toho chcem vidiet ako mavas vzduchovkou len tak ako s pistolou...  |
nevidim v tom ziadny problem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Old Dirty Bastard Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.07.2006 Príspevky: 642 Bydlisko: Nablízku... Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 15:44 Predmet: |
|
|
| mi-chau napísal: |
| Teda ten film som nevidel ale vysvetli mi tu niekto ako sa da zmenit trajektoria projektilu? Okrem tornada ci supermagnetu? |
čo vam je*e? stači, ked ti poviem, že je to film? vo filme je dosť nerealnych veci, ak si nespozoroval alebo mysliš, že je to podla skutočnej udalosti? že pride manik a odstreli kridlo muche? ROFL  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mi-chau Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.01.2007 Príspevky: 2792 Bydlisko: Omicron Persei Eight Karma: 
|
Zaslal: 18 Jún 2008, 15:59 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
čo vam je*e? stači, ked ti poviem, že je to film? vo filme je dosť nerealnych veci, ak si nespozoroval alebo mysliš, že je to podla skutočnej udalosti? že pride manik a odstreli kridlo muche? ROFL  |
co ja viem... ked je tu o tom taka vazna debata.. vravim ze som to nevidel takze ani neviem o co tam slape |
|
| Návrat hore |
|
 |
ades King

|
Zaslal: 18 Jún 2008, 17:47 Predmet: |
|
|
| Old Dirty Bastard napísal: |
ty si este nikdy neodstrelil muche kridlo? pche...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 29 Jún 2008, 20:00 Predmet: |
|
|
pochybujem ze sa da nieco take ako zarotovat gulku z pistole.. je to film.. tak isto ako ustrelovat kridelka mucham..
asi tristvrte veci z toho traileru normalne neni mozna..
//autoeditácia príspevku ( 29 Jun 2008, 20:00 )
tak konecne sa objavil film aj na nete.. uz som cakal na stuffies 2 dni.. odvtedy co vysiel ten rusky cam... moc sa na to tesim.. vecer si to kuknem
hodnotenia sa stale drzia vysoko... tak dufam, ze nebudem sklamany  |
|
| Návrat hore |
|
 |
seth82 Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.12.2004 Príspevky: 1238 Bydlisko: Computer...define dancing Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
Šu-Do VIP

Stav:  Založený: 26.07.2006 Príspevky: 8423 Bydlisko: Australia <-!PB!-> Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 1:46 Predmet: |
|
|
hmmm... akoze dobry film takto na vecer.. ale straaaasne fantazijny.. tolko veci tam bolo, ze az .. SPOJLER
| Citácia: |
napriklad hned na zaciatku ked sa nahanali v tom VIPERy.. a ten jeho foter mal zmrzlinovu dodavku ci co to.. zmrzlinova dodavka dala tomu Viperovi zabrat, co poviete ? hehe.. ten koniec... to on strielal z druheho mesta ci co ? nj.. to by sa urcite dalo urobit.. ale bolo to pekne urobene, ked sa ta gulka vracala spät |
inak Angelina sa tam podla mna hodila... skor som mal pochybnosti o tom mladom hlavnom hercovi... ale tak nakoniec, ked sa uz vypracoval bol ok...
ale urobil som jednu chybu... a to tu, ze som si kukol blby CAM.. jednoznacne to je najlepsie v kine.. takyto typ filmu.. odporucam...
ja tomu davam 8/10 |
|
| Návrat hore |
|
 |
makoss Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 48 Bydlisko: mám Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 10:32 Predmet: |
|
|
no tak vcera som bol na tomto filme a podla mna bol uplne super dokonaly uzasny mam rad taketo filmy a toto bol jeden z najlepsich filmov za posledny rok fakt odporucam videt odzaciatku dokonca som nevedel co sa stane dalej.. Fakt dobry film podla mna davam mu 10*/10  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Maki Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.11.2005 Príspevky: 2241
Zaslal: 30 Jún 2008, 12:20 Predmet: |
|
|
vcera som na tom bol, smial som sa ako kon, najma na tom jeho behu cez tovaren - strasne mi to pripomina Equilibrium.... ale tak oddychovka pekna... tak 7/10, kvoli Angeline 8  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Momo46 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.11.2006 Príspevky: 679 Bydlisko: Tu to nikoho nezaujíma :D Karma: 
|
Zaslal: 30 Jún 2008, 13:54 Predmet: |
|
|
Neviete kedy vyde v normalne kvalite ?
/Sry to som zabudel ano myslim DVD rip |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|