Obsah fóra www.hojko.com
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

WAP verzia hojko.com
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku 1, 2  Ďalšia 
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
Ing. FijoK
Medium Star
Medium Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Prihlásený
Založený: 14.07.2007

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 16:34    Predmet: WAP verzia hojko.com Odpovedať s citátom  

Ak to tu uz bolo riesene, tak sa ospravedlnujem.

Nerozmyslali ste nad WAP verziou tohto fora? Myslim, ze by to bola skvela alternativa pre vela ludi. Hlavne pre nas studentov, ktori sme vacsiu cast dna v skole a tak by sme mohli forum priebezne sledovat a aj prispievat, ved net v mobile ma dnes uz skoro kazdy.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
t0m4s3
Admin
Admin

Stav: Odhlásený
Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 16:55    Predmet: Odpovedať s citátom  

Nerozmyslali. Ako vravis net ma kazdy, takze nevidim problem si pozriet forum cez edge/gprs pripojenie.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
Ing. FijoK
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 17:02    Predmet: Odpovedať s citátom  

Vies co to da natiahnut toto forum cez GPRS/EDGE??? To je na serial... Este cez 3G sa to da, lenze ide o to, ze ked si mam kazdych 5 minut robit refresh na phpBB so 100 obrazkami (ano viem, daju sa vypnut) tak moj mobilny datovy balik je za pol dna v prdeli.

A dalej ide o to, ze zobrazovanie web verzie na displeji mobilu stoji za velke makovo-orechove nedejnajsie...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
hojko
Site Admin
Site Admin

Založený: 24.04.2004

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 17:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

Pouzivam Operu Mini na mobile, mam 10MB balik a zatial som nemal problem. Obrazky nacitavat predsa nepotrebujem, prispevky sa posielat daju, temy sa citat daju, tak kde je problem???
Návrat hore
uplink
Lama designer
Lama designer

Založený: 22.05.2005

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 17:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

hojko napísal:
Pouzivam Operu Mini na mobile, mam 10MB balik a zatial som nemal problem. Obrazky nacitavat predsa nepotrebujem, prispevky sa posielat daju, temy sa citat daju, tak kde je problem???
presne tak. Pouzivam vstavany browser N73ky a bez obrazkov to fici a'la wap. Tiez nevidim problem.
Návrat hore
t0m4s3
Admin
Admin

Založený: 14.06.2004

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 18:12    Predmet: Odpovedať s citátom  

Ing. FijoK napísal:
Vies co to da natiahnut toto forum cez GPRS/EDGE??? To je na serial... Este cez 3G sa to da, lenze ide o to, ze ked si mam kazdych 5 minut robit refresh na phpBB so 100 obrazkami (ano viem, daju sa vypnut) tak moj mobilny datovy balik je za pol dna v prdeli.

A dalej ide o to, ze zobrazovanie web verzie na displeji mobilu stoji za velke makovo-orechove nedejnajsie...
K prvej casti: Ano viem. k druhej casti: Nezda sa mi, ze by to Opera mini nezvladala v dost citatelnej a pozeratelnej podobe.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger MSN Messenger
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 21:07    Predmet: Odpovedať s citátom  

súhlasím s kolegami: na opere mini je to super čitatelné a prehladné a dnes ti už aj vstavené prehliadače na mobiloch pekne zobrazia html/php

a ak by to aj bol dobrý nápad, kto by preboha prerábal phpBB do wml? Vieš si predstaviť koľko roboty by s tým bolo?
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
"J"
Light Professional
Light Professional

Založený: 13.03.2007

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 21:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

http://www.mobileonlinestyle.com/
Návrat hore
audiotrack
Moderátor
Moderátor

Založený: 09.09.2005

PríspevokZaslal: 25 Mar 2008, 21:45    Predmet: Odpovedať s citátom  

v tom prípade som nič nepovedal Embarassed
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger
asontragy
Medium Star
Medium Star

Založený: 16.05.2007

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 1:01    Predmet: Odpovedať s citátom  

urcite s najnovsiou operou mini budes mat pocit ako by si fical ako "takmer na kompe"...wap sa podla mna uz neoplati riesit pokial nie si nadnarodna spolocnost ktora chce pokryt co najviac potencionalnych zakaznikov...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Soviet
Professional
Professional

Založený: 20.10.2006

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 14:32    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ja napríklad na mobile mám len internet a taktiež používam mini operu..Wap je už podľa mňa málo populárny a riešiť ho by bolo kus zbytočné Smile Ale tak čím dokonalejšie to tu bude tým lepšie Razz
Návrat hore
Ing. FijoK
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 16:36    Predmet: Odpovedať s citátom  

OK, beriem vase argumenty Smile Len tolko, ze ja OM nepouzivam (mam PDA, a tam sa o uspore dat hovorit neda), preto som navrhol tu WAP verziu. Ale ukamenovat ma hned nemusite.
Návrat hore
Kibo
Guru
Guru

Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 16:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

nemate na skole wifinu? a na pdacku? ja som vcera na zaklade tejto temy skusil na N E65ke ceknut hojko a islo to uplne krasne, pda tym padom pojde este lepsie si myslim
Návrat hore
Ing. FijoK
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 17:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

Na skole wifinu bohuzial nemam.

Ano, zobrazuje sa to vyborne, cez HSDPA to aj celkom fici, ale vravim, ak mam taketo forum na tom PDAcku refreshovat napr kazdych 10-15 minut, so svojimi 10 MB v OW mini sa mozem rychlo rozlucit. A 30 MB v klasiku by sa minulo tiez dost rychlo
Návrat hore
Kibo
Guru
Guru

Založený: 11.09.2005

PríspevokZaslal: 26 Mar 2008, 17:29    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak v tom pripade ano Sad
blba otazka, skusal si hladat wifinu v okoli?
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Pripomienky a návrhy Choď na stránku 1, 2  Ďalšia
Strana 1 z 2

Prejdi na: