|
| Autor |
Správa |
Ing. FijoK Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.07.2007 Príspevky: 414 Bydlisko: Zvolen Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 16:34 Predmet: WAP verzia hojko.com |
|
|
Ak to tu uz bolo riesene, tak sa ospravedlnujem.
Nerozmyslali ste nad WAP verziou tohto fora? Myslim, ze by to bola skvela alternativa pre vela ludi. Hlavne pre nas studentov, ktori sme vacsiu cast dna v skole a tak by sme mohli forum priebezne sledovat a aj prispievat, ved net v mobile ma dnes uz skoro kazdy. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13492 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 16:55 Predmet: |
|
|
| Nerozmyslali. Ako vravis net ma kazdy, takze nevidim problem si pozriet forum cez edge/gprs pripojenie. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

|
Zaslal: 25 Mar 2008, 17:02 Predmet: |
|
|
Vies co to da natiahnut toto forum cez GPRS/EDGE??? To je na serial... Este cez 3G sa to da, lenze ide o to, ze ked si mam kazdych 5 minut robit refresh na phpBB so 100 obrazkami (ano viem, daju sa vypnut) tak moj mobilny datovy balik je za pol dna v prdeli.
A dalej ide o to, ze zobrazovanie web verzie na displeji mobilu stoji za velke makovo-orechove nedejnajsie... |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13076 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 17:07 Predmet: |
|
|
| Pouzivam Operu Mini na mobile, mam 10MB balik a zatial som nemal problem. Obrazky nacitavat predsa nepotrebujem, prispevky sa posielat daju, temy sa citat daju, tak kde je problem??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3713 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 17:34 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Pouzivam Operu Mini na mobile, mam 10MB balik a zatial som nemal problem. Obrazky nacitavat predsa nepotrebujem, prispevky sa posielat daju, temy sa citat daju, tak kde je problem??? |
presne tak. Pouzivam vstavany browser N73ky a bez obrazkov to fici a'la wap. Tiez nevidim problem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 13492 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 18:12 Predmet: |
|
|
| Ing. FijoK napísal: |
Vies co to da natiahnut toto forum cez GPRS/EDGE??? To je na serial... Este cez 3G sa to da, lenze ide o to, ze ked si mam kazdych 5 minut robit refresh na phpBB so 100 obrazkami (ano viem, daju sa vypnut) tak moj mobilny datovy balik je za pol dna v prdeli.
A dalej ide o to, ze zobrazovanie web verzie na displeji mobilu stoji za velke makovo-orechove nedejnajsie... |
K prvej casti: Ano viem. k druhej casti: Nezda sa mi, ze by to Opera mini nezvladala v dost citatelnej a pozeratelnej podobe. |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6456 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:07 Predmet: |
|
|
súhlasím s kolegami: na opere mini je to super čitatelné a prehladné a dnes ti už aj vstavené prehliadače na mobiloch pekne zobrazia html/php
a ak by to aj bol dobrý nápad, kto by preboha prerábal phpBB do wml? Vieš si predstaviť koľko roboty by s tým bolo? |
|
| Návrat hore |
|
 |
"J" Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.03.2007 Príspevky: 795 Bydlisko: format ce dvojbodka enter Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6456 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 25 Mar 2008, 21:45 Predmet: |
|
|
v tom prípade som nič nepovedal  |
|
| Návrat hore |
|
 |
asontragy Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.05.2007 Príspevky: 385 Bydlisko: Kind of ivs Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 1:01 Predmet: |
|
|
| urcite s najnovsiou operou mini budes mat pocit ako by si fical ako "takmer na kompe"...wap sa podla mna uz neoplati riesit pokial nie si nadnarodna spolocnost ktora chce pokryt co najviac potencionalnych zakaznikov... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Soviet Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 20.10.2006 Príspevky: 1510 Bydlisko: Moskwa Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 14:32 Predmet: |
|
|
no ja napríklad na mobile mám len internet a taktiež používam mini operu..Wap je už podľa mňa málo populárny a riešiť ho by bolo kus zbytočné Ale tak čím dokonalejšie to tu bude tým lepšie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 16:36 Predmet: |
|
|
OK, beriem vase argumenty Len tolko, ze ja OM nepouzivam (mam PDA, a tam sa o uspore dat hovorit neda), preto som navrhol tu WAP verziu. Ale ukamenovat ma hned nemusite. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
| nemate na skole wifinu? a na pdacku? ja som vcera na zaklade tejto temy skusil na N E65ke ceknut hojko a islo to uplne krasne, pda tym padom pojde este lepsie si myslim |
|
| Návrat hore |
|
 |
Ing. FijoK Medium Star

|
Zaslal: 26 Mar 2008, 17:28 Predmet: |
|
|
Na skole wifinu bohuzial nemam.
Ano, zobrazuje sa to vyborne, cez HSDPA to aj celkom fici, ale vravim, ak mam taketo forum na tom PDAcku refreshovat napr kazdych 10-15 minut, so svojimi 10 MB v OW mini sa mozem rychlo rozlucit. A 30 MB v klasiku by sa minulo tiez dost rychlo |
|
| Návrat hore |
|
 |
Kibo Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 11.09.2005 Príspevky: 2727 Bydlisko: Blava, ne? Karma: 
|
Zaslal: 26 Mar 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
tak v tom pripade ano
blba otazka, skusal si hladat wifinu v okoli? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|