|
| Autor |
Správa |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 15189 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 2:43 Predmet: |
|
|
| Falcoxxx: Ten clanok je dost lol, dokopy ziadna informacna hodnota a naviac sa mozem na tom len zasmiat, najma na vete kde pise, ze uzivatel stiahne vec z netu, preda CD/DVD a mydli si ruky, pretoze je warezak, dokonca som sa dozvedel, ze takyto uzivatel je na Warfore zmazany. LOL, len by ma zaujima, podla coho Brady vie, koho zmazat a koho nie. Zase tie jeho klasicke dristy, totalne o hovne!!! Este by ma zaujimalo kolko zaplatil za zverejnenie toho clanku, ktory beriem skor ako reklamu na forum. Preco si nevybrali niekoho kto ma k warezu aspon na kilometer blizko, ale vybrali si niekoho, kto nainstaloval phpBB forum a o wareze neviem ani makke f??? Z akeho je to casopisu (nazov + cislo vydania)??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
To[m]aS Light Star

Stav:  Založený: 20.11.2004 Príspevky: 263 Bydlisko: BB Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 10:53 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| Z akeho je to casopisu (nazov + cislo vydania)??? |
Computer, tohtomesacne vydanie  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Sheep Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.02.2005 Príspevky: 4544
Zaslal: 18 Feb 2006, 11:25 Predmet: |
|
|
porovnaval kradnutie hmotnych veci so softwarom co je uplne ina zalezitost  |
|
| Návrat hore |
|
 |
jumper Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2005 Príspevky: 1109 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 12:00 Predmet: |
|
|
| trapny clanok od trapneho cloveka |
|
| Návrat hore |
|
 |
Falcoxxx Light Professional

Stav:  Založený: 11.01.2006 Príspevky: 774 Bydlisko: Žilina SK Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 12:06 Predmet: |
|
|
Mne sa skor pacila ta veta kde porovnaval studenta a firmu. Ja pouzivam k vzdelaniu asi najdrahsi soft 154 566,-KC + 143 347 ,-KC studentska verzia stoji 90E za jednu. Tak keby som sa chcel ucit je to dost drahe. Preto s nim suhlasim ze pre studentov je warez jedine riesenie. Su aj freeware ale nie v tom obore a specializacii ako potrebujem tak co mam potom robit???  |
|
| Návrat hore |
|
 |
@ndrejko Medium Star

Stav:  Založený: 07.01.2006 Príspevky: 314
Zaslal: 18 Feb 2006, 15:15 Predmet: |
|
|
radek hulan je jeden velky stoporeny kkt ktori ma v hlave nasrane. poznam ho s pctuningu. ked zhadzoval mladych ludi (teenagerov) že su to sracky, nerozmyšlaju atd. baže henten nahoneny kkt nech sa už konečne uvedomi |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1314 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 17:21 Predmet: |
|
|
Chcel by som len dodat ze keby kazdy nestahowal warez...tak by urcite ceny originalov boli omnoho nizsie.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Linkman Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.07.2004 Príspevky: 2522 Bydlisko: Slovensko Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Feb 2006, 23:23 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Chcel by som len dodat ze keby kazdy nestahowal warez...tak by urcite ceny originalov boli omnoho nizsie.  |
No tak to si na omyle kamo a ako si k tomu prisiel???
Linkman: Celkom dobre len som to cele necital lebo nemam tolko casu ale je to fakt dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2006 Príspevky: 1314 Bydlisko: Petržálka Karma: 
|
Zaslal: 18 Feb 2006, 23:36 Predmet: |
|
|
Falcoxxx, no lebo citam a sledujem televiziu.A aj o tomto som cosi videl a predstav si ze oni do tej ceny zaratavuju aj usly zisk z warezu...  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 18 Feb 2006, 23:48 Predmet: |
|
|
| Martin44 napísal: |
Falcoxxx, no lebo citam a sledujem televiziu.A aj o tomto som cosi videl a predstav si ze oni do tej ceny zaratavuju aj usly zisk z warezu...  |
Aha tak ked tvoje skusenosti a mienka pochadza z televizie a novin niet sa comu divit!!!!!
Myslis ze keby si vsetci kupili original ze by cena bola ina??? Asi nie MALA KOPA PYTA VIAC iba taky ako ty to nechape ale nic v zlom
Mozno by sa cena trochu upravila ale urcite nie vyrazne
Mas este nejake nevyvratitelne argumenty??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Martin44 Professional

|
Zaslal: 18 Feb 2006, 23:51 Predmet: |
|
|
| Falcoxxx napísal: |
Aha tak ked tvoje skusenosti a mienka pochadza z televizie a novin niet sa comu divit!!!!!
Myslis ze keby si vsetci kupili original ze by cena bola ina??? Asi nie MALA KOPA PYTA VIAC iby taky ako ty to nechape ale nic v zlom
Mozno by sa cena trochu upravila ale urcite nie vyrazne
Mas este nejake nevyvratitelne argumenty??? |
Nemyslim, ja to viem
Myslim, vacsina tychto prispevkov vznika na zaklade novin a televizie pripade internetu..tak neviem v com je problem.
A ja som to nehovoril ako argument ale ako fakt.
NEpodporujem tymto ten clanok, len som chcel zviditelnit aj tento dovod vysokych cien original software.
dajme tomu original by nestal 1000 ale 800 a to je podla mna znacny rozdiel.[20percent]  |
|
| Návrat hore |
|
 |

|
Zaslal: 19 Feb 2006, 0:00 Predmet: |
|
|
Znacny ako zancny povedzem ze by to bolo tych 20%
Myslis ze je to zaujimave??? Ked si kupis app za 10 000% alebo za 8000%?? Rozdiel je ale pre nase penazenky je to aj tak vela. Preto nezastavam warez ale ked student chce pracovat na pc a nie iba hrat solitaire alebo miny tak potrebuje soft.
Uznavam ked niekto vyvinie app tak je to drina. Chce za to zaplatit ale nech mysli aj na to ze nie vsetci si mozu dovolit jeho produkt. A vacsina sa s nim iba uci robit takze pomocou neho nezaraba. Zaraba na tom firma ktora ho potom ako odbornika na produkt zamesna a tym ziska dalsie zakupenie licencii takze podla mna by mali prehodnotit firmy vyvyjajuce softy svoju poitiku.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
gwixt Addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.09.2005 Príspevky: 3648 Bydlisko: Trash-Can Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2006, 10:23 Predmet: |
|
|
| Retsko napísal: |
| Nie je to tak, proste nema kazdy 20 litrov na Photoshop, pricom je velmi prakticky a aj tak po 3-4 rokoch by si musel stejne kupovat dalsi aby si nezaostal za opicami... To iste plati aj o inych programoch... |
a myslis ze kazdy kto ma photoshop ho aj potrebuje??? potrebujem zmensit obrazok ... pouzijem photoshop .. potrebujem zmenit format ... pouzijem photoshop ... existuje kopec alternativ ktore su free a o tom to je |
|
| Návrat hore |
|
 |
p4ra Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 13.12.2005 Príspevky: 6654 Bydlisko: V tvojej hlave. Karma: 
|
Zaslal: 20 Feb 2006, 10:38 Predmet: |
|
|
| Mozno to napisal moc blbo, ale hlbsi zmysel to ma, ked sa clovek zamysli. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |