|
| Autor |
Správa |
allias Star

Stav:  Založený: 06.05.2005 Príspevky: 556
Zaslal: 25 Feb 2006, 8:13 Predmet: |
|
|
SW firmy napr. Autodesk su pekny zlodeji. Vlastnim Autocad 200,ale nemozem ho upgradovat na 2006, lebo to firma nedovoluje a mal by som si kupit novu verziu za viac ako 30K. Podobne to bolo nedavno aj s upgrade Office97 an Office2003. Teraz to uz zmenili.
Este ma zaujim co ma na compe nainstalovane pisatel toho clanku. Inak dole ma perfektnu volbu.
"Pacil sa Vam ten clanok?" Ano.
Volba NIE neexizstuje. |
|
| Návrat hore |
|
 |
BlackDog Novice

Stav:  Založený: 26.06.2005 Príspevky: 8
Zaslal: 03 Mar 2006, 0:05 Predmet: |
|
|
tak ten clovek je uplny je*o!
-15 rokov robi software??? to akoze programuje zvieratka pre tamagotchi??
-Nepochopil jednu zasadnu vec, ktoru uz pochopili najvyspelejsie softwarove firmy-Ak sa ma kradnudnut software tak nech je to ten nas!-.
Ich netrapi ze nejaky malyzmrd ma na compe nainstalovany soft za 2mil.
Ich zaujimaju firmy! a tie sa daju predsa vcelku dobre kontrolovat.
Warez zakladna sluzi ako jedno obrovske skoliace stredisko!
BTW: keby sa nekradlo tak dnes nieje ani windofs(Microsoft zacinal tak ze kradol op.soft od Apple) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Retne King

Stav:  Založený: 01.08.2004 Príspevky: 1820 Bydlisko: Fr:Toulouse, Sk:Cassovia Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:13 Predmet: |
|
|
| dair napísal: |
nazdar psychopati jasne je to pravda a na tom komancizme som sa fakt zasmial ale asi sa priklanam k nedavnemu clanku ako vlastne (ilegalne) sirenie softwaru vlastne pomaha trhu.....  |
Ako to moze pomahat, kde je ten clanok...???
A k teme, je to blud naco niekto v cz a swk pise, o tom... kazdy vieme ze kebyze vsetko co mame v compe je z obchodu, tak nemame co papat.... Nechapem ako niekto moze napisat nieco take pre nase bohate narody! Akonahle ked som precital prvu vetu mal som dost, existuje clovek, ktory si vzdy vsetko updajtuje? stahuje lepsie a lepsie programi? nemyslim!!! |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:15 Predmet: |
|
|
deticky na tomto sa iba zasmejme urcite kradne aj on ako straka
HESLO znie:neukradnes nemas |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:36 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
deticky na tomto sa iba zasmejme urcite kradne aj on ako straka
HESLO znie:neukradnes nemas |
on nekradne, on ma prachov dost. A to ze vy(my) ich nemate vas neospravedlnuje ze kradnete. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

Stav:  Založený: 07.11.2005 Príspevky: 2949 Bydlisko: Lewice Krcma Orinoco :-) Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:45 Predmet: |
|
|
| t0m4s3 napísal: |
| on nekradne, on ma prachov dost. A to ze vy(my) ich nemate vas neospravedlnuje ze kradnete. |
ja mam programy free a trial to co mas pre swoju potrebu nie je kradez iba ak to dalej siris jednu kopiu mozes mat |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.06.2004 Príspevky: 14097 Bydlisko: Martin SR, Brno CZE Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 1:53 Predmet: |
|
|
| ja mam programy free a trial to co mas pre swoju potrebu nie je kradez iba ak to dalej siris jednu kopiu mozes mat |
ano mozes mat kopiu svojho vlastneho CD/DVD/programu, ktory si si zakupil. A take ze mas iba free a trial vrav vies komu, stavim sa ze napr. operacny system mas cracknuty  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 03 Mar 2006, 2:14 Predmet: |
|
|
ano mozes mat kopiu svojho vlastneho CD/DVD/programu, ktory si si zakupil. A take ze mas iba free a trial vrav vies komu, stavim sa ze napr. operacny system mas cracknuty  |
wrawiet to mozem tebe lebo mam origos werziu ked som nedawno kupowal comp a to som sa normalne cudowal ked mi ho dali,si sa zmylil,newadi,wsetky programy co mam su free a trial a to nie je protizakonne ci ano?
a tych kopii mozes mat aj wiac |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 2:40 Predmet: |
|
|
| To, ze si si kupil PC a dostal si k tomu Win, tak to nie je zadarmo, ale urcite si si zan zaplatil OEM cenu. Taktiez si myslim, ze tam mas aspon nieco nelegalne. |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1486 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 03 Mar 2006, 7:35 Predmet: |
|
|
| To je čistý lolo,určite je to nejaký boháč čo nevie čo z peniazmi. |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 03 Mar 2006, 8:52 Predmet: |
|
|
| hojko napísal: |
| To, ze si si kupil PC a dostal si k tomu Win, tak to nie je zadarmo, ale urcite si si zan zaplatil OEM cenu. Taktiez si myslim, ze tam mas aspon nieco nelegalne. |
preco ma presviedcas ze som zaplatil,ked ti vravim ze nie tak nie ste ako maly xlapci,nieco ako pozornost fiirmy (ta moze trknut ze tam mozem mat aj znameho no nie?)
a si predstaw ze tam nemam nic nelegalne,mysliet mozes skutocnost je ina  |
|
| Návrat hore |
|
 |
t0m4s3 Admin

|
Zaslal: 03 Mar 2006, 13:26 Predmet: |
|
|
preco ma presviecas ze som zaplatil,ked ti vravim ze nie tak nie ste ako maly xlapci,nieco ako poornost fiirmy (ta moze trknut ze tam mozem mat aj znameho noe nie?)
a si predstaw ze tam nemam nic nelegalne,mysliet mozes skutocnost je ina  |
a tipujem ze ked sa hravas tak vsetko na originalkach  |
|
| Návrat hore |
|
 |
canopus Guru

|
Zaslal: 03 Mar 2006, 14:01 Predmet: |
|
|
a tipujem ze ked sa hravas tak vsetko na originalkach  |
zle tipujes lebo ja sa nehrawam nemam nato cas a ked musim tak u frajerky a to nie je moj pocitac
a wyprosujem si aby ma niekto obwinowal ze kradnem,ze t0m4s3? |
|
| Návrat hore |
|
 |
GothaR Hardcore addict

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.02.2005 Príspevky: 5848 Bydlisko: watch?v=lk4zKXS_mIs Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2006, 8:33 Predmet: |
|
|
Kym som sa stahovaniu a uploadovaniu warezu venoval aktivnejsie, tak sa mi ten clanok zdal ako blbost...teraz ked uz na warez fora chodim len ked naozaj nieco potrebujem a nikde inde som to nenasiel, tak mi to zacina pripadat, ze warezaci su uz uplne posadnuti crackmi a uploadovanim vsetkeho mozneho z disku. Najviac ma rozosmieva ked uploaduju freeware Tiez je zaujimave, ze niektori ludia preferuju cracknuty nod32 bez updateov ako by mali raz za mesiac jednoducho preinstalovat trial.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord_3D Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2005 Príspevky: 2941 Bydlisko: Koho že to ?! Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2006, 10:36 Predmet: |
|
|
chlapik sa asi takýmto spôsobom chce pochváliť že on má prachov dosť tak si môže kupiť všetky hry, a software a nemusi ich kradnuť. Tak napisal tento članok aby sa len a len POCHVÁLIL...
| Citácia: |
| Osobně používám legálně koupený Adobe Photoshop 7 |
| Citácia: |
| osobně mám všech svých 20 her koupených |
Nech ide do riti, ja si software sám a poctivo "ukradnem" ( ) a j pokiaľ to nikomu nepredávam a je to na moje vlastné účely, tak potom mozem v noci spať kľudne
AMEN |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|