|
|
|
| Autor |
Správa |
jin Guru of LVP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 25.06.2005 Príspevky: 3562 Bydlisko: EXIT-CG Karma: 
|
Zaslal: 05 Aug 2006, 10:48 Predmet: |
|
|
Ten clovek je totalny zadubenec!! Ja len dufam ze si pride precitat tuto diskusiu  |
|
| Návrat hore |
|
 |
nadl Light Star

Stav:  Založený: 06.09.2005 Príspevky: 279
Zaslal: 07 Aug 2006, 11:32 Predmet: Warez?! |
|
|
| havarka napísal: |
tento dotycny je ..... o tom sa nema cenu bavit, ani som to necital, a viem co to bude za clanok...  |
Ja som si článok prečítal, sú dva druhy ludí ty ktorý chodia na stránky WAREZ a priznajú to a ty druhý taktiež chodia nastránky WAREZ a nepriznajú to. No však zaujal ma tam príspevok že vysokoškolaci chodia kradnuť z WAREZU soft a že sú vraj psychopati, Z takouto teoriou nesúhlasim, zabudol ten kto napísal ten článok,že vysoškolák má doleko do vrecka po peniaze. Nuž ale čo zabudol VOL že TEĽATOM bol.
http://radekhulan.cz/item/warez-je-nemoc-psychopatu |
|
| Návrat hore |
|
 |
XilleR Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.07.2005 Príspevky: 1123
Zaslal: 07 Aug 2006, 13:11 Predmet: |
|
|
hmm stahujem warez a niekedy aj to co nepotrebujem (ale urcite to bude niekto potrebovat) ..sice v poslednom case mam dost problemy s miestom na disku, tak uz si naozaj vyberam ...no urcite NIESOM KOMUNISTA  |
|
| Návrat hore |
|
 |
enema Light Expert

Stav:  Založený: 01.07.2006 Príspevky: 76 Bydlisko: PP Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 15:06 Predmet: |
|
|
podla mna je on tazky psychos.
po precitani nazvu clanku som cakal nejake sracky ale ten komunizmus je fakt odveci.podla mna ma tazke komplexy z obdobia komunizmu.
strasny curak jednoducho.
nech si vylesti penis zo zlata. |
|
| Návrat hore |
|
 |
ace41 Amateur

Stav:  Založený: 31.07.2006 Príspevky: 31
Zaslal: 07 Aug 2006, 17:58 Predmet: |
|
|
| To je ale pako, ale aspon som sa zasmial. Treba to brat s nadhľadom, veď ako sa hovorí. "Aj pre takých slnko svieti." |
|
| Návrat hore |
|
 |
tomexx King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 06.11.2004 Príspevky: 1705 Bydlisko: BB/BA Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 22:22 Predmet: |
|
|
Tomu chlapikovi nedosla jedna podstatna vec, a to ta, ze ak by to aj bolo tak ze "socky" tahaju napr. tie warez programy a nepouzivaju ich, tak tym softverovym spolocnostiam to moze byt uplne jedno..
Avsak spolocnosti musia tolerovat warez a to z 1 zakladneho dovodu. Mladi ludia ktori softver tahaju, sa ho snazia naucit ovladat. Tahaju ho preto, lebo si ho nemozu dovolit. Avsak pre firmy je toto tiche tolerovanie "investicia" do buducnosti, pretoze ked sa studak nauci s programom a zamestna sa v nejakej spolocnosti, ta spolocnost bude nutena zakupit origo licencie a prave vtedy sa im tomnohonasobne vrati.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2557 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 07 Aug 2006, 23:03 Predmet: |
|
|
| Myslim ze len psychopat dokaze napisat takyto clanok. |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1766 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2006, 19:23 Predmet: |
|
|
... Ten clovek je odkial ??? ... Ved ten musel aspon tri ploty preliezt aby sa dostal von ...
.. uvediem priklad : podla tohto vazeneho pana ( isto ma najmenej tri vyskoe skoly, ciste trestne zaznamy, na dialnici jazdi 129 km/h, kazdu nedelu chodi do kostola, atd. ) je 99% studentov strednych a vysokych skol technickeho zamerania, len poondiatymi teenagermi ktori nemaju co robit a preto kradnu AutoCady a podobny soft ?? Ked je taky inteligent nech ide teda sponzorovat moje studium ... tak ISTO daju moji rodicia za programy ktore potrebujem na pripravu do skoly ( autocad, office a este zo dva elektrikarske programy ) odhadujem cca 70 tisic ??? ....
.. ten chlapec asi nosi fakt ruzove brejle ... lebo to neni mozne aby bol svet taky idealny ako si on predstavuje ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
nordkapp_pb King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.04.2006 Príspevky: 1766 Bydlisko: -) Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2006, 19:29 Predmet: |
|
|
| canopus napísal: |
deticky na tomto sa iba zasmejme urcite kradne aj on ako straka
HESLO znie:neukradnes nemas |
... clovek ktory nekradne si nedovoli kupi originalky AutoCadu ci co to spominal ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
krija Guru of Politics

Pohlavie:  Stav:  Založený: 29.01.2006 Príspevky: 3961 Bydlisko: my heaven is your hell Karma: 
|
Zaslal: 08 Aug 2006, 22:57 Predmet: |
|
|
| neviem kto bol autorom toho čo sem napíšem, ale mal jednu dobrú myšlienku. ak sa na war forach neobjavuje váš software, hry etc tak to o niečom hovorí. ten soft vtedy nie je dobrý a ľudia, ak ho nemajú ani záujem "ukradnúť" tak ho určite nekúpia. ja osobne sťahujem len to čo potrebujem, a k hulanovi, je to magor. |
|
| Návrat hore |
|
 |
safan Star

Stav:  Založený: 25.04.2006 Príspevky: 680 Bydlisko: doma Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 21:23 Predmet: |
|
|
| no a toto bolo co za typka?si chce dokazovat,ze ked on ma 1500 lova na novu hru tak ja som chudak,ze si ju stiahnem???a potom som aj ked chcem nejaky film vidiet skor ako pride do slovenskych kin???to je co za kkta??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
Explo!D Medium Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.05.2006 Príspevky: 1104 Bydlisko: vsade kde je utulne Karma: 
|
Zaslal: 23 Nov 2006, 22:45 Predmet: |
|
|
Hulan? skapem jak takito clanok moze niekto napisat a este ho aj mysliet vazne?edit HULLAAAAN vas vidi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|