Ubisoft na konci svojej press konferencie predstavil cyberpunkový sandboxový titul Watch Dogs. Vyzerá, že v tejto oblasti sa nám blíska na dobré časy, prichádza ako RPG od CD Projektu tak aj tento titul viac vhodný pre akčnejších hráčov. Titul totiž nasáva atmosféru Blade Runnera, pridáva otvorenosť z GTA a dopĺňa to Deus Ex prvkami.
čo si o tom myslíte? podľa mňa to vyzerá fantasticky
Až ma mrazilo keď som to kukal online v noci AC3 bola pecka ale toto je jednoznačne zatiaľ to najlepšie z tohtoročného E3 ... neviem sa dočkať keď bude viac info..
btw nechcem trepnúť blbosť ale nemohol to byt Unreal Engine 4 ?
No asi najlepsia hra co bola ukazana na E3, mala aj najvacsi potlesk, vyzera to paradne, ked to vyjde na sucasne konzoly tak to budu musiet dost osekat, a dufam, ze to bude aj na PC a skor ako v 2015.
Animacie a vsetko okolo toho mi prisiel ako engine z Assassins Creed. Inac Ubisoft uz potvrdil ze demo na E3 bezalo na pocitaci, takze uz vieme preco to vyzeralo tak dobre.
Vyzera to skvelo, prvky gta, syndicate a maxa payne v jednej hre, osobne sa na tuto hru tesim uplne najviac, verim ze to nedoseru. Neviete kedy sa daju ocakavat dake predbezne info?
roly napísal:Až ma mrazilo keď som to kukal online v noci AC3 bola pecka ale toto je jednoznačne zatiaľ to najlepšie z tohtoročného E3 ... neviem sa dočkať keď bude viac info..
btw nechcem trepnúť blbosť ale nemohol to byt Unreal Engine 4 ?
je to pecka uz teraz sa toho neviem dockat. Ale asi nahodou neviete kde stiahnem demo? Zato len demo lebo by som chcel vediet, ci to moja masina rozbehne a ked hej aspon zostanem v klude