|
| Autor |
Správa |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2006, 18:18 Predmet: wave, midi, mp3, bmp, jpeg, gif... |
|
|
| Kto mi objasní blyžšie princíp kódovania zvuku v súboroch typu wave, midi a mp3 a tak isto princíp kompresie obrázku pri použití grafických formátov? potrebujem to k mature |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.09.2005 Príspevky: 6743 Bydlisko: Prievidza Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2006, 19:00 Predmet: |
|
|
to tu fakt nikto nevie? |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 16 Mar 2006, 19:12 Predmet: |
|
|
no a?? to akoze tu musi stale sa najst niekto, kto za teba vyriesi problem?? trosku sebecke od teba, ne??
skusal si googlom?? wikipedia?? kompresiu obrazkov urcite najdes. a midi je notovy zapis...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 16 Mar 2006, 19:16 Predmet: |
|
|
| trizzo napísal: |
no a?? to akoze tu musi stale sa najst niekto, kto za teba vyriesi problem?? trosku sebecke od teba, ne??
skusal si googlom?? wikipedia?? kompresiu obrazkov urcite najdes. a midi je notovy zapis...... |
veď práve že som hladal, ale to len samé odborné.. ja potrebujem ničo poloate vysvetlené..čo je podstatou. len stručne |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 16 Mar 2006, 19:22 Predmet: |
|
|
| audiotrack napísal: |
| veď práve že som hladal, ale to len samé odborné.. ja potrebujem ničo poloate vysvetlené..čo je podstatou. len stručne |
a podla teba sa da polopatisticky vysvetlit ako je komprimovany binarny stream do mp3?? alebo graficke data do jpeg kompresie?? sa zobud moj, to ti len tak lahko nikto nevysvetli.... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 16 Mar 2006, 19:34 Predmet: |
|
|
šak stačí tak že: mp3 vynecháva zvuky ktoré nepočuť
jpg nahrádza podobné farby jednou farbou
(či nie? vravím že to neviem tak aspoň približne o čo tam ide.) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Snowmannn VIP

Stav:  Založený: 19.12.2004 Príspevky: 314 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2006, 20:04 Predmet: |
|
|
šak stačí tak že: mp3 vynecháva zvuky ktoré nepočuť
jpg nahrádza podobné farby jednou farbou
(či nie? vravím že to neviem tak aspoň približne o čo tam ide.) |
mal si davat pozor na hodine |
|
| Návrat hore |
|
 |
Robbie42 Star

Stav:  Založený: 17.12.2005 Príspevky: 518
Zaslal: 16 Mar 2006, 20:31 Predmet: |
|
|
Milý audiotrack nič proti tebe, ale keby niekto iný zakladá také témy ako ty (nedá mi nespomenúť na "kde ukladá San Andres profily) tak ho vo velkom odpíšeš aká je lama, takže by neuškodilo trocha sebakritiky...
To len tak na okraj... |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 16 Mar 2006, 21:01 Predmet: |
|
|
| ja som sebakritický. priznávam si že som lama. veď neviem ani takéto základy. ale sa to chcem naučiť, tak mi pomôžte, nie? no to s tými profilmy, no hehe.. ja nehrávam hry, raz začas som si chcel zahrať a ma nenapadlo že by to tam mohlo byť. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mambo55 Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.01.2006 Príspevky: 552 Bydlisko: Hellview Karma: 
|
Zaslal: 16 Mar 2006, 22:17 Predmet: Re: wave, midi, mp3, bmp, jpeg, gif... |
|
|
| Kto mi objasní blyžšie princíp kódovania zvuku v súboroch typu wave, midi a mp3 a tak isto princíp kompresie obrázku pri použití grafických formátov? potrebujem to k mature |
raz tu bol jeden chlapik meno asi sigot a tem nieco vysvetloval ohladom kompresie... ale neviem presne co to bolo... |
|
| Návrat hore |
|
 |
sigot Light Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 07.09.2005 Príspevky: 65
Zaslal: 24 Okt 2006, 14:42 Predmet: Caw misko |
|
|
tak este raz mi objasni to akej miery tomu rozumies a akoze k mature, ked ty mozes mat v blizkosti asi tak len skusku  |
|
| Návrat hore |
|
 |
audiotrack Moderátor

|
Zaslal: 24 Okt 2006, 22:49 Predmet: Re: Caw misko |
|
|
| sigot napísal: |
tak este raz mi objasni to akej miery tomu rozumies a akoze k mature, ked ty mozes mat v blizkosti asi tak len skusku  |
1) pozri si dátum založenia témy
2) už tomu rozumiem |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|