|
|
|
| Autor |
Správa |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 706 Bydlisko: www.lea-v.eu Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2006, 15:11 Predmet: Web + foto |
|
|
Caute chcel by som sa spytat v com by ste robili stranku ktora bude obsahovat nejake foto (ktore by mali byt dost velke) a pod fotkou by bol napisany aj daky text???
Ja som rozmyslal ze by som pouzil nejaky template aby to aj dobre vyzeralo a v menu by sa vyberalo napriklad ze prvy tyzden a to by obsahovalo rovno napriklad dve velke fotky + komentare ale neviem ci to nebude moc pomale...
Pripadne by som to mohol robit cez nejaky photo album aj ked tym si nie som isty na tie komentare...
Please poradte  |
|
| Návrat hore |
|
 |
shogun Light Expert

Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 58 Bydlisko: localhost Karma: 
|
Zaslal: 30 Jan 2006, 18:07 Predmet: |
|
|
moc pomale, moc rychle, to zalezi ale vzdy ide najst akuratny pomer rozlisenia a kompresie. treba zvazit akych ludia budu navstevovat trvoju stranku, ak tam bude zamerane hlavne na grafika resp. fotoalbum hocco celkovo pod 500KB by som nepovazoval za problem. Aj na 512 linke je to nacuitane pod 10 sekund co je vcelku slucny cas. Problemom by potom skor mohla byt rychlost servera ak ta stranka bude na nejakom freehostingu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
piton Medium Professional

Stav:  Založený: 02.08.2005 Príspevky: 1116 Bydlisko: Hnojisko(J9) Karma: 
|
Zaslal: 31 Jan 2006, 15:37 Predmet: |
|
|
| shogun napísal: |
moc pomale, moc rychle, to zalezi ale vzdy ide najst akuratny pomer rozlisenia a kompresie. treba zvazit akych ludia budu navstevovat trvoju stranku, ak tam bude zamerane hlavne na grafika resp. fotoalbum hocco celkovo pod 500KB by som nepovazoval za problem. Aj na 512 linke je to nacuitane pod 10 sekund co je vcelku slucny cas. Problemom by potom skor mohla byt rychlost servera ak ta stranka bude na nejakom freehostingu. |
Ved on sa nepytal na rozlisenie obrazkov ale na program, v ktorom to ma urobit a keby si chcel robit template tak by som ti odporucal Xara Webstyle 4 i ked neviem ci sa tam da urobit aj fotogaleria. |
|
| Návrat hore |
|
 |
trizzo VIP

Pohlavie:  Stav:  Založený: 26.09.2004 Príspevky: 2752
Zaslal: 31 Jan 2006, 15:47 Predmet: |
|
|
| acdsee a mas fotogaleriu behom 5 minut urobenu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
uplink Lama designer

Pohlavie:  Stav:  Založený: 22.05.2005 Príspevky: 3736 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 31 Jan 2006, 16:43 Predmet: |
|
|
| Adobe photoshopa Ti priamo vygeneruje flash/html galeriu, vypada profesionalne a ma zoptimalizovany kod. Nemozem viac ako dporucit. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Bobr Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 02.03.2005 Príspevky: 706 Bydlisko: www.lea-v.eu Karma: 
|
Zaslal: 31 Jan 2006, 19:18 Predmet: Ok dik |
|
|
A este by som rad vedel ako sa pouzivaju templaty tak aby som nemusel kazdu stranku vytvarat osobitne ale aby sa mi to zobrazovalo pod tym templatom nieco ako frame a otvaranie v tom velkom frame, dufam ze som to dobre napisal, len tam vlastne ziadne frame nexcem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|