|
|
|
| Autor |
Správa |
Blackmoon69 Amateur

Stav:  Založený: 27.07.2005 Príspevky: 34
Zaslal: 17 Nov 2007, 1:00 Predmet: Web player |
|
|
Zdravim, mam mensi problem a to taky ze v MOZILLA pozeravaju moje mali bratranci rozpravky na nete kde iba kliknem a hned sa nacitalo video a pozerali, ale teraz ked na to kliknem tak nacitava a nenacita potom nic. Skusal som preinstalovat ADOBE flash a aj SHCKVAWE ale vazne neviem co s tym je...vie mi niekto pomoct??pouzivam mozillu a doteraz mi to slo a ako som nainstaloval VLC player tak odvtedy ani za boha...
ak sa s tym niekto stretol tak dakujem za pomoc |
|
| Návrat hore |
|
 |
tego2000 Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 08.08.2007 Príspevky: 424 Bydlisko: Trnava,svk Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 8:22 Predmet: |
|
|
odinstaluj vlc alebo skor preinstaluj,ak nepomoze tak pozri ci nemas nahodou nejaky spyware alebo nejaky virus  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Slayter Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 28.01.2006 Príspevky: 876 Bydlisko: Bratislava Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 9:30 Predmet: |
|
|
| Mas na mysli Windows media player? |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|