webhosting fórum

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Bobr
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Kolko

Príspevok od používateľa Bobr »

Zdravim vas nevite kolko trva zaregistrovanie a spustenie domeny s koncovkou eu, po jej zaplateni? Pretoze vcera som jednu objednal a zaplatil a este stale ju nemam spustenu :( registrator bol websupport.sk aj s webhostingovou sluzbou, dik za info :evil:
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu. :)
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

bloodko napísal:Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu. :)
No ved ale potvrdenie o zaplateni mi uz prislo len domena stale nejde, divne nie? :twisted: uz to ide je to vsetko ok ;)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

to aj dns serverom trochu trva, kym zacnu registrovat tvoju domenu... u mna to trvalo dva dni aj s prevodom penazi (slovenske banky... :roll: )
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Aj mne ivan galik smrdi.Stacilo 10 sekund googlovania : http://www.php-fusion.sk/forum/viewthre ... #post_5783
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

Bol som u nich necely rok a stacilo mi. :D To iste gigaserver. :(
adamfabry
Novice
Novice

Re: nasiel som nove

Príspevok od používateľa adamfabry »

hezo napísal:1 post a hned takýto? tu niečo smrdí :P
to snad nie :D :D :D no ja mam www.websolution.sk webhosting a som velmi spokojny. odporucam aj pre cms aj pre normalne html stranky ktore ako sa dozvedam este vela ludi robi vo front page :D ale tak ja pouzivam drupal a som velmi spokojny aj s hostingom. potom vyberajte variantu linux :) :oops:
Prílohy
Banner spolocnosti pre inspiraciu :-D
Banner spolocnosti pre inspiraciu :-D
Napísať odpoveď