Zdravim vas nevite kolko trva zaregistrovanie a spustenie domeny s koncovkou eu, po jej zaplateni? Pretoze vcera som jednu objednal a zaplatil a este stale ju nemam spustenu registrator bol websupport.sk aj s webhostingovou sluzbou, dik za info
Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu.
bloodko napísal:Myslim, ze behom par minut od pripisania penazi na ich ucet. Ale bankam na slovensku trva strasne dlho, takze aj s tym ratat treba.
Ja som si kupoval eu domenu na forpsi a platil som priamo kreditkou (cize prachy mali hned) a ja som mal do 5 minut domenu.
No ved ale potvrdenie o zaplateni mi uz prislo len domena stale nejde, divne nie? uz to ide je to vsetko ok
to snad nie no ja mam www.websolution.sk webhosting a som velmi spokojny. odporucam aj pre cms aj pre normalne html stranky ktore ako sa dozvedam este vela ludi robi vo front page ale tak ja pouzivam drupal a som velmi spokojny aj s hostingom. potom vyberajte variantu linux