|
| Autor |
Správa |
pe3x VIP

Stav:  Založený: 21.11.2004 Príspevky: 1120 Bydlisko: pe3x.sk & lamky.net Karma: 
|
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 919 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 13 Feb 2006, 21:13 Predmet: |
|
|
chcel SLOVENSKY HOSTING - a nie CESKY |
|
| Návrat hore |
|
 |
R3LL1k Amateur

Stav:  Založený: 24.01.2006 Príspevky: 12 Bydlisko: Levice, SVK Karma: 
|
Zaslal: 14 Feb 2006, 8:57 Predmet: |
|
|
| pripajam sa k tomu ze szm je shit, hned ma odradilo to ze nema podporu PHP a maly webpriestor, ja jednoznacne len http://www.ic.cz |
|
| Návrat hore |
|
 |
Dawn Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.12.2005 Príspevky: 331 Bydlisko: home sweet home Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 21:10 Predmet: |
|
|
| boarderpp napísal: |
| cez ftp-cko prenesiem aj viac a je zadarmo!!! a ty si kde? |
Ja sidlim na host.sk.Vlastne index mam tam ale pre zrychlenie taham ostatne subory napr z wz.cz alebo ic.cz. Host.sk je dost pomaly preto tie subory na inom webe.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
neppo Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.06.2005 Príspevky: 650 Bydlisko: www.kzsk.sk Karma: 
|
Zaslal: 06 Mar 2006, 21:40 Predmet: |
|
|
| R3LL1k napísal: |
| pripajam sa k tomu ze szm je shit, hned ma odradilo to ze nema podporu PHP a maly webpriestor, ja jednoznacne len http://www.ic.cz |
ja som so szm zacinal... to som este nevedel robit v PHP... ja fim ze szm nema velky priestor ani php podporu ale ja to mam ako zbernicu suborov napr. pre kamosov, kamosky alebo si tam nahravam ulohy z pascalu potrebne do skoly... inak www.wz.cz je cool ale sere ma ta ceska pripona  |
|
| Návrat hore |
|
 |
warezman Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.02.2006 Príspevky: 1449 Bydlisko: Pozdravujem K- onanistov Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 7:46 Predmet: Re: Webhosting zdarma |
|
|
| boarderpp napísal: |
dik ale stranka bude na autobazar a znelo by to divne autodealer.ahoj.sk  |
Imho LoL,prečo nemôže byť autodealer.sk?Šak doména je skoro za facku,vid forpsi.sk.Na freehostigu to nikdy nebude dobré,pomalá rýchlosť,časté výpadky,málo miesta a tak ďalej. |
|
| Návrat hore |
|
 |
mspeedo Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.02.2005 Príspevky: 790 Bydlisko: Nitra Karma: 
|
Zaslal: 07 Mar 2006, 8:18 Predmet: |
|
|
| Ja mam own.cz, podla mna najlepsi z cz a sk hostingov, je tam 200MB priestoru a nastastie ziadne obmedzenia na velkost suboru + databaza a php. Reklama je len na uvodnej stranke. Ale teraz sa tam docasne neda registrovat, neviem preco. Kazdopadne slape rychlo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Majky Light Expert

Stav:  Založený: 08.03.2006 Príspevky: 60 Bydlisko: Snina Karma: 
|
Zaslal: 10 Mar 2006, 21:04 Predmet: |
|
|
host.sk má veľké problémy s rýchlosťou. Mam...teda mal som tam stránku, ale...proste sa nedalo. Brutálne pomalé. Connect k DB je nenormalne preťažený...
szm.sk - ponúkaju toho na free ozaj málo, ale podmienky a zákazy sú, ako keby to bola brutálne super vec (myslím free)
Ja sám hľadám niečo poriadne . Ale neviem. Prezeral som si už všetky ponuky...dookola a dookola. Všade malo miesta alebo reklama alebo nepodporujú db.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zupanok Medium Star

Stav:  Založený: 19.12.2005 Príspevky: 310 Bydlisko: MT Karma: 
|
Zaslal: 11 Mar 2006, 11:44 Predmet: |
|
|
| skúšal si už freeserver.sk? nie je to však celkom zdarma, info na uvedenej stránke |
|
| Návrat hore |
|
 |
maslo Guru wannabe

Stav:  Založený: 04.09.2005 Príspevky: 2106
Zaslal: 25 Jún 2006, 11:18 Predmet: |
|
|
nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik |
|
| Návrat hore |
|
 |
The Devil Medium Professional

Stav:  Založený: 10.10.2005 Príspevky: 1217 Bydlisko: Košice city Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 19:15 Predmet: |
|
|
| maslo napísal: |
nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik |
Szm má len 10MB. Tiež by som potreboval nejaký dobrý freehosting. Aspoň aby mal tých 50MB. Na rýchlosti až tak nezáleží.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mikkimikki Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 14.12.2005 Príspevky: 919 Bydlisko: BA / ZV Karma: 
|
Zaslal: 26 Jún 2006, 19:27 Predmet: |
|
|
| teraz si uz mozes dat aj ic.cz ... je tam uz aj slovenska pripona - .yw.sk |
|
| Návrat hore |
|
 |
Mek King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.03.2005 Príspevky: 1768 Bydlisko: Trenčín Aglomeration :)) Karma: 
|
Zaslal: 27 Jún 2006, 14:45 Predmet: |
|
|
tiez ste postrehli, ze s ic.cz to ide dolu vodou? Bojim sa, ze skonci ako wz.cz, ktore je absolutne na *** ehm ehm. Je cim dalej tym popularnejsie, ale download odtial sa stale este da. Ale maju vysoku odozvu a to nie je dobre  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|