boarderpp napísal:cez ftp-cko prenesiem aj viac a je zadarmo!!! a ty si kde?
Ja sidlim na host.sk.Vlastne index mam tam ale pre zrychlenie taham ostatne subory napr z wz.cz alebo ic.cz. Host.sk je dost pomaly preto tie subory na inom webe.
R3LL1k napísal:pripajam sa k tomu ze szm je shit, hned ma odradilo to ze nema podporu PHP a maly webpriestor, ja jednoznacne len http://www.ic.cz
ja som so szm zacinal... to som este nevedel robit v PHP... ja fim ze szm nema velky priestor ani php podporu ale ja to mam ako zbernicu suborov napr. pre kamosov, kamosky alebo si tam nahravam ulohy z pascalu potrebne do skoly... inak www.wz.cz je cool ale sere ma ta ceska pripona
boarderpp napísal:dik ale stranka bude na autobazar a znelo by to divne autodealer.ahoj.sk
Imho LoL,prečo nemôže byť autodealer.sk?Šak doména je skoro za facku,vid forpsi.sk.Na freehostigu to nikdy nebude dobré,pomalá rýchlosť,časté výpadky,málo miesta a tak ďalej.
Ja mam own.cz, podla mna najlepsi z cz a sk hostingov, je tam 200MB priestoru a nastastie ziadne obmedzenia na velkost suboru + databaza a php. Reklama je len na uvodnej stranke. Ale teraz sa tam docasne neda registrovat, neviem preco. Kazdopadne slape rychlo.
host.sk má veľké problémy s rýchlosťou. Mam...teda mal som tam stránku, ale...proste sa nedalo. Brutálne pomalé. Connect k DB je nenormalne preťažený... szm.sk - ponúkaju toho na free ozaj málo, ale podmienky a zákazy sú, ako keby to bola brutálne super vec (myslím free)
Ja sám hľadám niečo poriadne . Ale neviem. Prezeral som si už všetky ponuky...dookola a dookola. Všade malo miesta alebo reklama alebo nepodporujú db..
nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
maslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
Szm má len 10MB. Tiež by som potreboval nejaký dobrý freehosting. Aspoň aby mal tých 50MB. Na rýchlosti až tak nezáleží.
tiez ste postrehli, ze s ic.cz to ide dolu vodou? Bojim sa, ze skonci ako wz.cz, ktore je absolutne na *** ehm ehm. Je cim dalej tym popularnejsie, ale download odtial sa stale este da. Ale maju vysoku odozvu a to nie je dobre
maslo napísal:nechcem zakladat novu temu a preto sa spytam tu... prosim vas poradte mi nejaky freehosting (moze byt aj zahranicny) ktory by ponuklal aspon 50 MB a bol by dost rychly??? Chcem aby bol aspon taky rychly ako szm.sk (ten ma ale len 20 MB) a jednoznacne rychlejsi ako ic.cz
dik
Tak tu je jeden zahranicny free webhosting: http://www.hostrator.com
je to dost dobry webhosting...Mate tam priestor 10Gigabajtov...Oplati sa to kuknut