|
| Autor |
Správa |
Joxxo Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 16.03.2007 Príspevky: 1427 Bydlisko: C:/Slovensko/Vychod/.../ Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 15:03 Predmet: |
|
|
| Gangy napísal: |
| Pridavam bod killeriqovi, dnes mi od neho prisiel set klavesnica + mys za fantasticku cenu, uplne novucicky, origos zabaleny a novy, perfektne funkcny (uprimne ma prekvapilo aka je ta klavesnica skvela, skoda len tych SK/CZ znakov) a zaslany za dohodnutu sumu. |
Mozem doporucit uplinka kupil som od neho nedavno N73 vsetko prislo rychlo zabalene ziadne nezrovnalosti ....  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chipp12 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.04.2007 Príspevky: 97 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 16 Máj 2008, 15:25 Predmet: |
|
|
Gangy kupil som od neho 12 cm fan ,dohodli sme sa cez SS fan dorazil za dohodnutu cenu ,funkcny a excelentne zabaleny  |
|
| Návrat hore |
|
 |
R1k1nko Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 31.12.2005 Príspevky: 2391 Bydlisko: Sladkovicovo-city- Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 9:55 Predmet: |
|
|
iceCream - kupujem od neho ACC na rapid prevodom na ucet uz asi 4x ,,, troj mesacny prvy raz mi dokonca chcel dat najpr ucet a peniaze este nemal taky to je clovek !!!!
ADOXtreme- kupil som od neho HDD ( jeden , dva ? ) dohodli sme sa a stretli a este som ako bonus dostal USB klucik ...
A tiez HEZO dosiel som knemu do izby dal mi do ruk monitor a do teraz ide a pozeram sa na neho ...
toto su páni obchodnici  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2355 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 17 Máj 2008, 13:18 Predmet: |
|
|
| sebci napísal: |
Takže moje transakcie tu.. :
Filipito Nakúpil som už spomínaný fan od neho nebol problem žiaden, dokonca som ostal prekvapený pretože namiesto guličkového ložiska som objavil fluidné vo vnutri čo za cenu 100,- je parada
Michal Zaťko predal som mu 5.1 sluchátka, rýchle jednanie obojstranná spokojnosť, posielané poštou (cena 680 korun myslim)
olusko osobný kontakt mnohokrat sním riešim veci kedže býva blízko mňa (koruny v trosku vyšších čiastkach nespočítatelné )
Gangy stači ti?
Osobne by som bol rád zaradený do listiny čakatelov nakolko som už bol spomenutý filipitom... ak teda možem poprosiť o to |
| Gangy napísal: |
| Mimochodom do temy piste len predavajucich, nie kupujucich. |
Btw oluska som nepridal lebo si o nom v podstate nenapisal absolutne nic. |
|
| Návrat hore |
|
 |
pato83 Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.11.2005 Príspevky: 2806
Zaslal: 17 Máj 2008, 15:14 Predmet: |
|
|
Pridavam sem uzivatela Stomko. Uz cca polroka ho zneuzivam na kupu uctu na rapid. Problem nikdy nebol, okamzite som mal ucet. Platil som vzdy vopred, to je ale logicke, inak by som to nerobil ani ja. No co slubil, aj splnil.
p.s.: Sem tam mu prihodte k standardnej taxe aj na nejake to pivecko , patri sa to.
Edit: Zabudol som na Uplinka. Tak s nim bol uplne v poriadku obchod. Vsetko splnil, co slubil. Komponenty prisli, vybavil vsetko hned ako sa dalo. Plus poskytol aj support Vsetko dodnes skvelo slape. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hakker Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 27.11.2007 Príspevky: 143 Bydlisko: NR kraj Karma: 
|
Zaslal: 21 Máj 2008, 20:58 Predmet: |
|
|
| Cavte ja sem pridavam uzivatela gangy bral som od neho myslim chladice na ram a este nejaky chladic..ani netusim aky...ale v poho sme sa dohodli...takze davam mu + |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 2355 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 21 Máj 2008, 22:23 Predmet: |
|
|
Tak si teda gratulujem  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 2002 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 23 Máj 2008, 14:12 Predmet: |
|
|
urcite odporucam aj D34Dlife dnes mi od neho prisla grafika nerozbalena uplne nova ale nemal som ju cas vyskusat.
Dohodli sme sa na cene cez ICQ tak poslal mi ju a hned som ju mal doma urcite ho odporucam |
|
| Návrat hore |
|
 |
PeterCA Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.11.2005 Príspevky: 366 Bydlisko: za počítačom Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 16:50 Predmet: |
|
|
GOLDman5 (sice tu dlho nebol ale nakontaktoval sa on na mna)
kupil som od neho ucet na RS(polrocny za super cenu)... z neznameho dovodu mi ten ucet blokli... pouzival som ho mesiac... a zrusili ho.. UPLNE... teraz mi stale dava nejaky ucet... som velmi spokojny
nemal by chybat medzi doveryhodnymi ludmi
( ten ucet som mal na 1/2 s kamosom takze tam dajte odrazu 2 hlasy )
//mensi edit: iba chcem dodat, ze som mu poslal prachy vecer na ucet a rano o pol 7 som mal uz prihlasovacie meno a heslo  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Máj 2008, 17:13 Predmet: |
|
|
| Ziadne dva hlasy nebudu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
NumBer_One Medium Star

Stav:  Založený: 02.10.2005 Príspevky: 393 Bydlisko: trvalé Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 17:29 Predmet: |
|
|
martin6337 kupil som od neho HDD, ako sme sa dohodli, všetko prebehlo bez problémov..berte si príklad  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy Guru wannabe

|
Zaslal: 27 Máj 2008, 17:47 Predmet: |
|
|
| Gratulujem uzivatelovi martin6337, stava sa tretim clenom whitelistu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
GgDag Light Professional

Stav:  Založený: 22.06.2005 Príspevky: 898 Bydlisko: Italy Karma: 
|
Zaslal: 27 Máj 2008, 21:21 Predmet: |
|
|
Pufo Callo
Kupeny RS ucet. Komunikacia na 1. Ryxlost na 1. Spokojnost na 1. Ucet sam este aktivoval.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
luto Expert

Stav:  Založený: 10.09.2005 Príspevky: 169 Bydlisko: Vrutky Karma: 
|
Zaslal: 28 Máj 2008, 16:52 Predmet: |
|
|
Jadnoznacne pochvala pre iceCream. Kupa uctov Rapid 1x3-mas. a asi 2x6-mes. Jednanie velmi rychle, spolahlive a bez akychkolvek problemov.  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Light Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 728 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 30 Máj 2008, 17:13 Predmet: |
|
|
Ares - kupil som od neho externy disk za solidnu cenu , zasielke nic nechybalo , musim odporucit  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|
 |
|