|
|
|
| Autor |
Správa |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1953 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:02 Predmet: WhiteList - dôveryhodní užívatelia |
|
|
Kedze blacklist tu uz mame a myslim si ze nielen ja, ale aj ostatni sa casto zdrahaju obchodovat s neznamym uzivatelom ci niekym kto tu ma 3 prispevky, zalozil som tuto temu. Aj ludia co sa tu regli striktne kvoli bazaru mozu byt spolahlivy a aj ludia co tu uz maju par stoviek prispevkov mozu byt podvodnici. Takze ako si predstavuje ze to tu bude fungovat - kazdy sem moze dobrovolne napisat s kym a aky obchod uzavrel a ako s nim bol spokojny (nominovat mozte len predavajucich, nie kupujucich). To znamena ze ak traja uzivatelia do tejto temy napisu pozitivnu reakciu na rovnakeho predajcu, ten bude zaradeny do whitelistu (v tomto prvom prispevku). Samozrejme nestaci napisat "kupil som od neho sluchatka a vsetko ok", taketo prispevky budu ignorovane. Najlepsie bude uviest kazdy detail, co znamena ako bol tovar zabaleny (ak spravite fotku bude to super), v akom bol stave a ci zodpovedal opisu predavajuceho, za aky cas prisiel, ci bola podla vas cena primerana pripadne dalsie pozitiva/negativa obchodu ktore vas napadnu. Dufam ze sa to tu uchyti a tak budu mat uzivatelia vacsi prehlad o tom od koho mozu kludne nakupovat a na koho si dat pozor.
Kazdy hodnotny post odmenim k+.
Po tom co bude uzivatel zaradeny do Whitelistu, bude si moct do kazdej temy v bazary na uplny spodok umiestnit tento napis:
| Kód: |
| :!: [b][color=olive]Užívatelia tohto fóra ma ako dôveryhodného predajcu zaradili do WhiteListu, čo to znamená si môžeš prečítať [url=http://www.hojko.com/whitelist-doveryhodni-uzivatelia-t94212.html]>>tu<<[/url].[/color][/b] :!: |
Pisat reakcie na predajcu mozte aj ak uz vo whiteliste zaradeny je, pomoze to pripadnym kupcom ktori sa o nom budu chciet dozvediet viac.
Uzivatelia cakajuci na zaradenie:
Smejo 2/3
Whisper 2/3
Ujo Marky 1/3
martin6337 2/3
ADOXtreme 4/3
iceCream 5/3
Gangy 2/3
Hannibal 1/3
Amateur 2/3
Nordscan 1/3
GgDag 1/3
killeriq 2/3
Holdo 1/3
ywi 1/3
Pedro109 1/3
vilko 1/3
xbarney 1/3
malyivko 2/3
The Devil 1/3
kolac 1/3
Filipito 1/3
Nordscan 1/3
Pedro109 1/3
Uplink 1/3
Hezo 1/3
Stomko 1/3
Vo Whiteliste sa nachádzajú nasledujúci užívatelia:
(po kliknutí na nick v zátvorke sa ti zobrazí hodnotiaci príspevok od daného užívateľa)
iceCream (2Pacaveli,chipp12, LubosZ, m1s0, R1k1nko)
ADOXtreme (Hojko, Gangy, chlapec10, R1k1nko) |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 558 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:15 Predmet: |
|
|
- heh vcelu dobry napad tato sekcia ... takze zacnem, kupoval som viac veci ale spomeniem si mometalne na 2 mena na zaciatok potom editnem ...
Smejo - par mesiacov dozadu ... kupil som od neho cca 8 USB klucov(sa mi zda ze 2GB) po 200SK si to uz velmi nepametam ale viem ze som bol velmi spokojny zriesili sme osobku v KE ... pokecali kazdy si zobral svoje a isiel po svojom ... kluce sluzia celej mojej rodine a zatial bez problemov (len moj som odtoto)
whisper - par tyzdnov dozadu 1GB DDRAM 400Mhz cena 700SK .. ako vela som neusetril ale aspon daco , prisla postou v obalke a este v elektromagnetickom obale , sice postarke kym to nasla tak jej to trvalo lebo za 700sk necakala obalku ale v pohode ramke sa nic nestalo a v pohode zatial slape ...
- tych veci co som tu nakupil by sa naslo viac ale uz si ani velmi nepametam od koho co som bral ....
EDIT
- takze co sa tyka komunikacie tak to bolo s oboma v pohodicke ziadne triky ziadne keci co by si protirecili , smejo sa kvoli mne do mesta dostavil ... este aj zavolal ... takze v pohode ... z whisperom to bola cista pracicka ... dohodli sme sa sa na cene poslal som postu a doslo to v pohode ... sice trosku to odialoval s poslanim z nejakych zdravotnych dovod ale nebolo to zas nejak dlho .... |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 18.11.2004 Príspevky: 1953 Bydlisko: Žiaľ nad Hrobom Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:18 Predmet: |
|
|
Ok dakujem za prvy post, takto nejak som si to predstavoval ale mozte aj obsirnejsie, tzn. ako sa vam s predavajucim komunikovalo, ci bol promptny a ustretovy etc...
//Diky este raz  |
|
| Návrat hore |
|
 |
2Pacaveli Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.06.2006 Príspevky: 2883 Bydlisko: DeathRow Records Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:29 Predmet: |
|
|
ja som od smeja kupoval davnejsie fon, osobka v KE, predal mi ho niekedy k veceru, slapal v pohode, bol novy... ziaden problem nebol, zavolal mi, ze ma ten fon vybraty z t-mobile, ci si mozem dojst po nho, povedal som, ze mozem, dosiel som, predal fon, dal som mu peniaze a kazdy si siel svojou cestou
+ odporucam z mojej skusenosti iceCream-a, kupoval som od neho viac krat rapid ucet, v pohodke jednanie, ziadne problemy, ani nic podobne...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
guess.whoo Light Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 30.01.2008 Príspevky: 236 Bydlisko: Lučenec Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:31 Predmet: |
|
|
ok..super napad takze:
Ujo Marky - od neho som kupoval PDA Qtek 9090. Poslal mi ho postou v origi krabici za 3500,-, posotu to prislo normalne a vsetko bolo v poriadku aj co sa tyka jednania takze mozem len odporucit.
To iste sa týka aj uzivatela martin6337, od ktoreho som predcasom kupoval zdroj Mercury. Prisiel mi tiez postou pekne zabaleny so vsetkym co mi popisal. |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 13074 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:32 Predmet: |
|
|
| HW od ADOXtreme, ziadny problem, velka spokojnost. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:36 Predmet: |
|
|
Vidis na Ada som zabudol. Kupoval som od neho HDD, ale nechcel som postou. Mal som akurat prijimacky v BA, tak som mu napisal nech mi napise sms. Zavolal som mu ked mi sms prisla, prisiel po mna na aute ked som mu opisal kde som, dal mi takmer novy hdd, pokecali sme a hodil ma na stanicu. Kedze som to bral osobne tak promptnost zalezala na mne a balit nebolo treba nic Vyborny obchod.
Opakujem pre buducich prispievatelov, poprosim nech sa rozpisu. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Lord ANAKIN Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.07.2007 Príspevky: 558 Bydlisko: ::: Poprad ::: Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:39 Predmet: |
|
|
hojko , gangy to chcel asi pordrobnejsie ... lebo nieco ma na zaciatku napisane ako by to nechcel ...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:41 Predmet: |
|
|
Ado je znama "firma" takze v pohode  |
|
| Návrat hore |
|
 |
chipp12 Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.04.2007 Príspevky: 81 Bydlisko: Hlohovec Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:51 Predmet: |
|
|
iceCream - kupoval som od neho uz 2 RS ucty a jeden som predlzoval a miximalna spokojnost z mojej strany.Jeho ceny su myslim primerane a obchod prebiehal tak,ze mi poslal cez SS c.uctu, odoslal som peniaze a v den ked mu prisli,poslal mi cez SS (pri dalsom obchode komunikacie prebiehala uz na ICQ) prihlasovacie udaje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Filipito Professional

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.06.2007 Príspevky: 1400 Bydlisko: Humenné Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:51 Predmet: |
|
|
u mna
Gangy - kupil som od neho fan rychle jednanie na cene sme sa dohodli, hned mi prisiel
Hannibal-kupil som od neho tlaciaren, rychle jednanie,hned som ju mal doma
Sebci - predal som mu 12 cm fan zalman vsetko v pohode koruny dosli skoro nepisal zeby s tym mal neake problemy
Amateur - kupoval som od neho neony, najskor mi vsetko okolo nich povysvetloval a potom poslal dorucenie trvalo trocha dlhsie
//ok gangy mas to tu |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 14:53 Predmet: |
|
|
Filipito tvoj prispevok bude ignorovany kym ho neupravis do takej podoby aku som opisal v prvom prispevku.
Mimochodom do temy piste len predavajucich, nie kupujucich. |
|
| Návrat hore |
|
 |
Gangy King

|
Zaslal: 09 Máj 2008, 15:12 Predmet: |
|
|
| Tato tema nieje urcena na diskusiu. V pripade nejakych pripomienok to rieste cez ss alebo icq. |
|
| Návrat hore |
|
 |
minob Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 12.08.2005 Príspevky: 330 Bydlisko: Tangiers Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 15:18 Predmet: |
|
|
nordscan
- z mojej strany maximalna spokojnost. Bral som od neho rapidshare ucet, a aj zlatky na travian, nebol ziaden problem, vacsinou vybavene este v ten den, maximalne do 24hod, ked mu prisli peniaze na ucet. Velmi mi s tym pomohol, dakujem. |
|
| Návrat hore |
|
 |
zachariasko Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 21.03.2007 Príspevky: 395 Bydlisko: Martin Karma: 
|
Zaslal: 09 Máj 2008, 16:09 Predmet: |
|
|
GgDag // za tento obchod s mp3 playerom
.. rychle jednanie, ochota a perfektne zabalena zasielka; vsetko prebehlo podla dohody  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|