|
|
|
| Autor |
Správa |
pershing King

Pohlavie:  Stav:  Založený: 23.12.2006 Príspevky: 1882 Bydlisko: Vraňare Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 21:28 Predmet: |
|
|
ad SDIO, je nieco ako podpora kart s inymi funkciami, cize urcenymi nielen na pamet, su aj SD GPSka pokial dobre viem, a plno inych debilin,...aj revizory v ke maju tu citacku, len sa mi zda ze to uz je CF, ale je to v podstate to iste
ps: http://en.wikipedia.org/wiki/SDIO
Secure Digital Input Output, that's all folks
a preco by to nemalo fungovat a nebyt mozne ? Si myslite ze na mobiletechu oje*** len tak alebo co? Aj ked musim potvrdit ze som bol dost prekvapeny ked som videl mini-SD wifi  |
|
| Návrat hore |
|
 |
Shark NX Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 05.01.2007 Príspevky: 2008 Bydlisko: PL-WAW<-->SK-BTS Karma: 
|
Zaslal: 20 Máj 2008, 23:54 Predmet: |
|
|
| Pershing preto lebo ziaden mobil ktory nema Windows Mobile nema podporu SDIO |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

|
Zaslal: 21 Máj 2008, 0:03 Predmet: |
|
|
no sak jasne, ale narazal som nato ze oni si myslia ze vseobecne to nepojde (asi som to zle pochopil ) |
|
| Návrat hore |
|
 |
DarK_AngeL Amateur

Stav:  Založený: 22.01.2008 Príspevky: 19
Zaslal: 21 Máj 2008, 12:33 Predmet: |
|
|
| na pameteovej karte cize na pametovom moduly aby bolo wifi??? tto je dobra bluda ved wifi musis mat zabudovany prijmac..a nie ho mat na karte ....antenky su uz len na zosilovanie...... |
|
| Návrat hore |
|
 |
ob3l1x Moderátor

Pohlavie:  Stav:  Založený: 03.10.2004 Príspevky: 3797 Bydlisko: New Zeland Karma: 
|
Zaslal: 21 Máj 2008, 12:51 Predmet: |
|
|
vy ste to nepochopili ... je to len pre zariadenia s podporou SDIO ... je to nieco podobne ako ked mate notebook ktory nema WIFI a vy si kupite kartu PCMCIA vlozite do NB (nainstalujete potrebny driver) a ficite na WIFI ...
tak isto to funguje na mobiloch ktore maju podporu SDIO (zariadenia s WM) a funguje to podobne ...
snad ste uz pochopili ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
pershing King

|
Zaslal: 21 Máj 2008, 13:42 Predmet: |
|
|
| DarK_AngeL napísal: |
| na pameteovej karte cize na pametovom moduly aby bolo wifi??? tto je dobra bluda ved wifi musis mat zabudovany prijmac..a nie ho mat na karte ....antenky su uz len na zosilovanie...... |
ty si blby? uplne total? v tej karte je primac, ktory komunikuje cez rozhranie SDio... |
|
| Návrat hore |
|
 |
spacesko Medium Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 09.05.2008 Príspevky: 103
Zaslal: 21 Máj 2008, 14:33 Predmet: |
|
|
Ja som si myslel ze to vseobecnme nepojde. Ale to len preto ze som nevedel co je SDIO. Uz vim a zas som o nieco mudrejsi. Ale tym ze ci som blby ste ma o tom nepresvedcili.
Ok vim ako to je. Mozne to je. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|