Wifi Heslo
Wifi Heslo
Som pripojeny na jednu WIFI siet cez notebook v ktorom je nastavene automaticke pripojenie na tuto siet a tiez je v nom ulozene heslo na tu WIFI siet.
No a teraz mam novy notebook ktory chcem tiez pripojit na tu WIFI siet ale nepoznam heslo.
Da sa to heslo dako zistit s toho preho notebooku pripadne inak?
PS: ta wifi nie je moja
Dakujem.
No a teraz mam novy notebook ktory chcem tiez pripojit na tu WIFI siet ale nepoznam heslo.
Da sa to heslo dako zistit s toho preho notebooku pripadne inak?
PS: ta wifi nie je moja
Dakujem.
OMG viem ze to chcel!!!Gangy napísal:Jezisi co tu vypisujes bludy, on nechce crackovat wifinu chce len odhalit heslo ktore uz ma v pc ulozene.
Ja som mal na to soft "SnatchBoys Revelation", skus ci najdes, na XP fungoval vyborne a na viste som ho neskusal.
Mam kopec softov typu PaswordViewer atd.. a absolutne nic nefunguje!
A nemyslim si, ze to odhali WEPkluc, mozno nejake zahviezdickovane heslo. No ved nech skusi, ale pochybujem.
Ty si dement? On ma to zahviezdickovane heslo ked si pozrie nastavenia tej wifi siete, len to potrebuje. Nie crackovat wifinu... OMFG A ako som napisal revelation na XP fungoval bezchybne na akekolvek zahviezdickovane hesla.pacho666 napísal:OMG viem ze to chcel!!!len problem je, ze hocijaky soft to neodhali, Programy su uz proti tomu opravene...
Mam kopec softov typu PaswordViewer atd.. a absolutne nic nefunguje!
A nemyslim si, ze to odhali WEPkluc, mozno nejake zahviezdickovane heslo. No ved nech skusi, ale pochybujem.
Prestan zo seba robit debila a pisat dalsie kraviny pls.
Keby som vedel kde ho ma hladat napisem to sem hned a uz som pisal ze na viste som to neskusal.fevlad napísal:Ahoj kde nájdem ten program? Pomohlo to na Vistu?
Dakujem
Stiahni si Cain & Abel -> http://www.oxid.it/cain.html, viem ze mi vyexportoval vsetky WEP kluce ulozenych wifi sieti do nejakeho textaku. Nemam ho aktualne nainstalovany ale keby si nevedel kde tam najdes tuto moznost tak napis.
Som rad ze som pomohol.
Inak som ten soft aj nasiel, trocha som sa ale kopol v nazve. Ide o SnadBoy's Revelation a v linku je napisane ze podporuje vsetky win systemy.
Inak som ten soft aj nasiel, trocha som sa ale kopol v nazve. Ide o SnadBoy's Revelation a v linku je napisane ze podporuje vsetky win systemy.
Ty si akoze normlany? toto je forum, kde sa riesia problemy a nenadava sa dalsim userom. Chlapce sa spamataj. VEd som napisal, ze viem co potrebuje, ale niekedy nieje mozne ukazat heslo, ktore sa nachadza pod hviezdickami. TAk prestan tu na mna utocit hned nadavkami. Ja ti nadavam alebo co?Gangy napísal:Ty si dement? On ma to zahviezdickovane heslo ked si pozrie nastavenia tej wifi siete, len to potrebuje. Nie crackovat wifinu... OMFG A ako som napisal revelation na XP fungoval bezchybne na akekolvek zahviezdickovane hesla.
Prestan zo seba robit debila a pisat dalsie kraviny pls.
Keby som vedel kde ho ma hladat napisem to sem hned a uz som pisal ze na viste som to neskusal.
TAKTO SA PROBLEMY NERIESIA!
A ako uviedol miso03, tak to ide aj s programom CAin&Abel.
Ja som perfektne normalny ale nenormalne mi lezu na nervy ludia ako ty, ktori pisu do tem kde od nich ludia chcu serioznu pomoc, aj ked o tom vedia hovno. Od zaciatku mu pises o tom ze by mal crackovat siet
Tak sa konecne spamataj a prestan sa tu hrat na mudreho. Ja tiez nepisem do tem kde sa ludia pytaju na to ako si doma vyrobit trinitrotoulen lebo o tom viem hovno, vezmi si priklad a ked o niecom vies kkt tak sa k tomu nevyjadruj. Nechapem co z toho akoze mas, snazit sa vyzerat mudry? Lebo vyzeras ako debil. Alebo ti ide o to aby si mal nejake posty? Chod do volnej diskusie. Prestan tu ale mutit hlavy pic*vinami uzivatelom ktori si sem prisli po serioznu pomoc.
Co je absolutna pic*vina, kedze mu staci odhalit si ZAHVIEZDICKOVANE HESLO ktore ma ulozene v nastaveniach siete v pc. Tebe to ale stale nedochadzalo a znova si sa chcel zahrat ze ano ano ja viem, ale zas si napisal totalnu kok*tinupacho666 napísal:DA sa urcitym sposobom prist nato, ale je to nelegalne, resp hacknutie toho kluca.
A potrebujes nato urcity soft a hlavne podporovanu wifi kartu.
A o tom tu cely cas rozpravam, ja aj on, ze mu staci odhalit zahviezdickovane heslo, akurat ty sa tu hras na mudreho a vypisujes k*kotiny o lamani wep kluca.pacho666 napísal:A nemyslim si, ze to odhali WEPkluc, mozno nejake zahviezdickovane heslo. No ved nech skusi, ale pochybujem.
Tak sa konecne spamataj a prestan sa tu hrat na mudreho. Ja tiez nepisem do tem kde sa ludia pytaju na to ako si doma vyrobit trinitrotoulen lebo o tom viem hovno, vezmi si priklad a ked o niecom vies kkt tak sa k tomu nevyjadruj. Nechapem co z toho akoze mas, snazit sa vyzerat mudry? Lebo vyzeras ako debil. Alebo ti ide o to aby si mal nejake posty? Chod do volnej diskusie. Prestan tu ale mutit hlavy pic*vinami uzivatelom ktori si sem prisli po serioznu pomoc.