WIFI KILLER
radost mam s tych ktori prekrucaju moznu pravdu pre svoje nejasne uspokojenie, ale vlastne ani nevedia posudit naozaj ako to je, a aj ked by si to nastudovali aky vplyv toto ziarenie na cloveka ma neuverili by tomu.Syndrom starych ludi.
Chodte si precitat nieco o 2.4GHz potom piste, inak si tu neliecte komplexy /niektori/ debilnymi nazormi. Na zaciatku som tu pisal o tieneni v tom nikto nevie pomoct, takze svoje prispevky si splachnite do hajzla.Tymto koncim temu. Ibaze by nejaky idiot este mal pripomienky.
Chodte si precitat nieco o 2.4GHz potom piste, inak si tu neliecte komplexy /niektori/ debilnymi nazormi. Na zaciatku som tu pisal o tieneni v tom nikto nevie pomoct, takze svoje prispevky si splachnite do hajzla.Tymto koncim temu. Ibaze by nejaky idiot este mal pripomienky.
Johnsklo pocuj patris k jehovistom?
Minule ked som sedel v plnom kupecku a vytiahol si notebook ze nejak zabijem nudu, tak 2 zeny v strednych rokoch (jehovistky) na to poznamenali: ,, Dufam ze to nemyslite vazne. Zadna strana NB vysiela vlny ktore sposobuju rakoviny a nadory takze si to nezelame... " Ked sa vam nepaci tam su dvere! Odvetil som. A bol pokoj.
Johnsklo takze aj ty si supesne absolvoval brainwashing?
Minule ked som sedel v plnom kupecku a vytiahol si notebook ze nejak zabijem nudu, tak 2 zeny v strednych rokoch (jehovistky) na to poznamenali: ,, Dufam ze to nemyslite vazne. Zadna strana NB vysiela vlny ktore sposobuju rakoviny a nadory takze si to nezelame... " Ked sa vam nepaci tam su dvere! Odvetil som. A bol pokoj.
Johnsklo takze aj ty si supesne absolvoval brainwashing?
Ja vysokofrekvencnu techniku studujem nepretrzite uz 2 roky a nic z toho o com tu ty pises nie je vedecky potvrdene. Tie clanky mozu byt snad iba na nejakych pochybnych weboch.Johnsklo napísal:radost mam s tych ktori prekrucaju moznu pravdu pre svoje nejasne uspokojenie, ale vlastne ani nevedia posudit naozaj ako to je, a aj ked by si to nastudovali aky vplyv toto ziarenie na cloveka ma neuverili by tomu.Syndrom starych ludi.
-
addictor
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Neviem ci si autor temy vymysla, alebo si sam vykonspiroval problem, ale to je irelevantne... otazka znela, ci sa da nejak odtienit wifi signal... Ano da sa... udajne existuje specialny nater, ktorym signal neprejde... no neviem na akom principe to funguje... tu mas nejake link:
http://www.itnews.sk/buxus_dev/generate ... e_id=47842
Pre ostatnych: vascina veci, co ste tu popisali je OT, ak neviete pomoct, tak tu jednoducho nepiste a neutahujte si zbytocne z ludi...
Pre ostatnych: vascina veci, co ste tu popisali je OT, ak neviete pomoct, tak tu jednoducho nepiste a neutahujte si zbytocne z ludi...
Ja som mu o tieneni pisal uz na prvej stranke. Uplne postaci, ak stenu/podlahu odkial prichadza signal pokryje vodicom, napriklad spominanym alobalom a signal cez to neprejde. Je to fyzikalne dokazany fakt.addictor napísal:Neviem ci si autor temy vymysla, alebo si sam vykonspiroval problem, ale to je irelevantne... otazka znela, ci sa da nejak odtienit wifi signal... Ano da sa... udajne existuje specialny nater, ktorym signal neprejde... no neviem na akom principe to funguje... tu mas nejake link:
x
Isiel som dnes po ulici a nahodou som sa pozrel na jedneho primitva a povedal ze co kukas ko*ot. Toto sa mi nestalo
. Citil som s neho cele jeho myslenie, a citim aj co tu pisete. Tri skupiny primitivi teoretici a tretia ti co sa chytaju na nejake riesenie, jedna odpoved. Existuje tienenie ale je to med, nie alobal. Financa nakladnost je vysoka, ale riesenie je.Samozrejme ze to zdravotne skodi, to len ko*ot z ulice a niektori tu poprete. Pride WiMax svistvo sa teste.
Re: x
V akom svete zijes alebo ficis na niecom bielom?! Este napis ze vies citat myslienky alebo menit zmyslanie... mas odo mna odmenu K-Johnsklo napísal:Isiel som dnes po ulici a nahodou som sa pozrel na jedneho primitva a povedal ze co kukas kok****. Toto sa mi nestalo. Citil som s neho cele jeho myslenie, a citim aj co tu pisete. Tri skupiny primitivi teoretici a tretia ti co sa chytaju na nejake riesenie, jedna odpoved. Existuje tienenie ale je to med, nie alobal. Financa nakladnost je vysoka, ale riesenie je.Samozrejme ze to zdravotne skodi, to len kok**** z ulice a niektori tu poprete. Pride WiMax svistvo sa teste.
Skus sa inspirovat niecim podobnym. A podla mna je jedno aky vodivy material pozujes. A dufam ze si nemyslel med ako sladku pochutinu.
Re: x
Ano, je uplne jedno aky material, len je hlavne aby bol vodivy.pHysIQ napísal:V akom svete zijes alebo ficis na niecom bielom?! Este napis ze vies citat myslienky alebo menit zmyslanie... mas odo mna odmenu K-.
Skus sa inspirovat niecim podobnym. A podla mna je jedno aky vodivy material pozujes. A dufam ze si nemyslel med ako sladku pochutinu.
Moze to byt aj sietka, ale velkost medzier musi byt velakrat mensia ako polovica vlnovej dlzky signalu, ktory chceme tienit, cize pri wifi by to mohlo byt cca 0,5 cm alebo menej.
-
addictor
Medium Star
skus si to vziat z praktickeho hladicka.... co je pre teba prijatelnejsie... vymalovat cely byt, alebo po stenach a podlahe ponatahovat alobal popripade siet a potom to zaktyvat sadracom alebo niecom podobnym...GothaR napísal:Ja som mu o tieneni pisal uz na prvej stranke. Uplne postaci, ak stenu/podlahu odkial prichadza signal pokryje vodicom, napriklad spominanym alobalom a signal cez to neprejde. Je to fyzikalne dokazany fakt.
-
vendo
Guru