|
|
|
| Autor |
Správa |
webmasterr Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 370 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 16 Júl 2008, 21:41 Predmet: wifi na notebooku |
|
|
hojte mam takyto problem,
doteraz islo vsetko ok....ale cca odvcera mi zacal blbnut na notebooku net, na net sa pripajam cez wifi na router (inak mam tcom turbo2), a pc mam napojene cez kabel
problem je v tom, ze na wifi ma v poho pripoji signal ma 90-95%(router mam cca 2-3m od notebooku) avsak zozaciatku cca tak 1-2 minuty ide internet vpohode..no potom prestane ist....pritom signal je stale dobry a na wifi som pripojeny....ked nejde net nejde mi ani napr. pingnut router (ani nejaky web...)
no a potom po nejakej chvili...niekolko minut..internet zase nabehne, zase na chvilu a po chvilke opat nejde...
na PC, ktory je napojeny cez kabel ide stale vsetko ok
neviete cim by to mohlo byt? |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 0:06 Predmet: |
|
|
| Hmm, zaujimavy problem. Skusal si resetnut nastavenie routra a nastavit to opat, pripadne aspon restart??? Nejake zmeny na notebooku, ktore by to mohli sposobit (napriklad Windows Update, instalovanie antiviru/firewallu...)??? |
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Medium Star

Pohlavie:  Stav:  Založený: 15.09.2006 Príspevky: 370 Bydlisko: Virtual World Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 11:37 Predmet: |
|
|
| restart routra som skusal, winupdate mam povoleny a je mozne ze sa nieco nove nainstalovalo, inak win firewall mam vypnuty, a antivirak stale ten isty(avast) |
|
| Návrat hore |
|
 |
hojko Site Admin

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.04.2004 Príspevky: 14265 Bydlisko: Európa Karma: 
|
Zaslal: 17 Júl 2008, 19:11 Predmet: |
|
|
| Pred par dnami som zachytil spravu, ze jedna z poslednych zaplat na Windows sposobuje uzivatelom problemy. Neviem co to bola za zaplata, ani co sposobuje, ale vecer by som to skusil pohladat o co presne islo. |
|
| Návrat hore |
|
 |
webmasterr Medium Star

|
Zaslal: 17 Júl 2008, 22:33 Predmet: |
|
|
dikyy moc, za navedenie k riesieniu
nasiel som, ze posledny update KB951748 sposobuje viacerym ludom problemy s internetom... tak som ho odinstaloval a vyzera ze uz je vsetko OK...
K+  |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|