Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

Wifi net
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
johny17
Medium Star
Medium Star

Stav: Odhlásený
Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: 25 Dec 2006, 10:48    Predmet: Wifi net Odpovedať s citátom  

kupil som si notebook a mam v nom wifi modem...prosim vas poradte mi ktory wifi net je rychly a najviac sa oplati...mohol by mat dosah aj v zahranici?diky za kazdu odpoved...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Syfon
Star
Star

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Založený: 26.02.2005

PríspevokZaslal: 30 Dec 2006, 19:52    Predmet: Odpovedať s citátom  

Taketo wifi zariadenie ma dosah v najlepsom do 400m takze to riesi obidve otazky
Návrat hore
LuKKaS
Light Star
Light Star

Založený: 09.10.2005

PríspevokZaslal: 30 Dec 2006, 21:19    Predmet: Odpovedať s citátom  

Takze takto v Nootbooku ked mas WIFI je to na nic aj ja mam v nootbooku wifi a dosah je 100metrov sam som to testoval Wink a poviem ti je to dost nanic Sad potom ked sa chces pripojit na net musis si najst niaky HotSpot ale tie su pomale maju obmedzenia je to len na take rychle pripojenie, V zahranici ? je to realne najme na letiskach atd. ale tiez je to obmedzene Wink
Návrat hore
johny17
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 31 Dec 2006, 9:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

a ten HotSpot to co je za net?mohol by si ho blizsie popisat?
Návrat hore
canopus
Guru
Guru

Založený: 07.11.2005

PríspevokZaslal: 31 Dec 2006, 12:51    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny17 napísal:
a ten HotSpot to co je za net?mohol by si ho blizsie popisat?
pouzi google
http://www.teleoff.gov.sk/sk/Internet/Zdarma/hotspot.html
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vladino001
Light Professional
Light Professional

Založený: 30.12.2006

PríspevokZaslal: 31 Dec 2006, 13:38    Predmet: Odpovedať s citátom  

no Wifi v NB sa ti hodí iba vtedy ak budeš mať niekde prístup a ten má málokto a je to ako tu už bolo spomenuté obmedzené. napr ja využijem wifi iba v škole a to som na výške. A rýchlosť je závislá podla prekážok ale ja som stým spokojný. V zahraničí to máš tak isto ako u nás buď najdeš nezabezpečenú sieť s netom alebo máš smolu. (mobilný internet v zahraničí by som odporučil) Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
johny17
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 13:41    Predmet: Odpovedať s citátom  

no ale tak stale ked dam to wi-fi pripojenie tak mi napise ze sa nasla bezdrotova siet s nazvom Amadeus....pise ze je vsetko pripojene rychlost pripojenia 54 Mb/s ....ale ked dam nejaku stranku tak nic...ako keby nebolo pripojenie ziadne...vysvetlite mi to
Návrat hore
roxan
Amateur
Amateur

Založený: 18.09.2005

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 14:50    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny17 napísal:
no ale tak stale ked dam to wi-fi pripojenie tak mi napise ze sa nasla bezdrotova siet s nazvom Amadeus....pise ze je vsetko pripojene rychlost pripojenia 54 Mb/s ....ale ked dam nejaku stranku tak nic...ako keby nebolo pripojenie ziadne...vysvetlite mi to

no to 54 MB/s to je len pripojenie do samotnej siete a nie do internetu ... a ked ti nic nenacita stranku tak skus pingnut nejaky server a zisti aka je odozva... ak pouzivas DHCP tak skontroluj ci ti priradilo aj dns server... a ak nepouzivas dhcp tak ci mas dobre nastavene dns a branu ... atd... to bude urcite chyba niekde v ip adresach ...
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
johny17
Medium Star
Medium Star

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 17:08    Predmet: Odpovedať s citátom  

tu ide o to ze ziadnu ip ani dns adresu nemam nastavenu...vsetko mam nastavene automaticky...da sa povedat ze je to internet na cierno lebo sa chcem len pripojit na nejaku siet...a ako dlho by trvalo to opingovanie?...diky a sorry ale ja som lamka v tomto
Návrat hore
mathev
Light Star
Light Star

Založený: 26.08.2006

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 18:39    Predmet: Odpovedať s citátom  

johny17 napísal:
tu ide o to ze ziadnu ip ani dns adresu nemam nastavenu...vsetko mam nastavene automaticky...da sa povedat ze je to internet na cierno lebo sa chcem len pripojit na nejaku siet...a ako dlho by trvalo to opingovanie?...diky a sorry ale ja som lamka v tomto

pokial si sa pripojil do nejakeho apcka este neznamena ze tam budes mat aj pristup na internet. moze to byt tvoj sused vo vchode ktory ma doma wifi AP a ma cez neho spojeny pocitac s notebookom cez wifi. pokial ti to nepriradilo samo ip adresu a dns servery zrejme budes musiet nejak zistit co je to za ap a koho to vlastne je...
dost casto sa stava ze ludia s wifi dsl routerami maju pozapinane radia a dns server a sikovnici si od nich dlhe roky tahaju internet a dotycny o tom nema ani sajnu...
najlepsie pokial ma majitel datovo obmedzeny internet Smile
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
roxan
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 04 Jan 2007, 18:58    Predmet: Odpovedať s citátom  

budes musiet odsnifovat ip adresy, branu a dns ... cez nejaky wifi sniffer... a odporucam aj winaircrak .. sikovna vecicka ... ale bohuzial ide len na niektore wifi adaptery...
Návrat hore
vladino001
Light Professional
Light Professional

Založený: 30.12.2006

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 0:31    Predmet: Odpovedať s citátom  

tak zoskenuj celú WIFI sieť na ktorú si sa prihlásil a skúšaj či tam nenajdeš gateway ak ano tak máš dosť velkú šancu sa dostať na net ale to iba v tom prípade že ten net je cez wifi ak je cez modem tak sa rozlúč s takými myšlienkami keď si sa tam rihlásil tak sa aspoň pozzri kde to vlastne si! napr niečo v PC musí mať Very Happy
Návrat hore
roxan
Amateur
Amateur

PríspevokZaslal: 05 Jan 2007, 3:28    Predmet: Odpovedať s citátom  

no tak momentalne som "hackol" ak sa to da povedat jednu wifi siet miestneho providera... kua lamerske zabezpecenie ... a este viac ako polovica ludi nema na ap nastavene heslo... no holt lamy... mam taky chut im tie hesla tam nastavit Wink) no ale nebude hovedo nie Smile)) mi staci ze ked mi vypadne moj net tak budem mat nahradu Wink
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: