|
|
|
| Autor |
Správa |
.:M4jco:. Expert

Pohlavie:  Stav:  Založený: 01.05.2007 Príspevky: 178 Bydlisko: Krakenfniare Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:04 Predmet: WiFi problém, išiel by vyriešiť? |
|
|
V prvom rade, sorry za názov tématu, neviem ako som ho mal nazvať. No k problému. Ešte uvediem že v tejto problematike mám velmi malé skúsenosti, tak prosím klud
Chcel by som si zakúpiť nejaký wifi adapter aby som si mohol v posteli surfovať na nete cez PSPčko. Avšak tu prochádzam k problému. Net mám od T-comu a ako viete, je to riešene tak, že jeden kábel ide do pevnej linky, druhý lan kabel ide do routeru a tretí kabel ide do USB slotu. Model routeru je Glitel GT-318RI.
A chcel by som to spraviť tak, že proste si kúpim WiFi adapter alebo niečo na ten spôsob, a proste ked si zapnem internet cez router, tak zároveň sa bude internet vysielať aj cez WiFi.
Pokial nejaký taký "WiFi adapter" poznáte, tak hodte link.
Dúfam že ma rozumiete. Pokial chcete niečo vysvetliť, tak napíšte. Ťažko sa to vysvetluje  |
|
| Návrat hore |
|
 |
kukiak Guru wannabe

Pohlavie:  Stav:  Založený: 24.05.2005 Príspevky: 2302 Bydlisko: 965 01 Karma: 
|
Zaslal: 15 Máj 2008, 21:53 Predmet: |
|
|
| Tvoj router, nepodporuje Wifi... musis si zakupit taky, ktory to podporuje a je zarovej aj adsl modemom.. |
|
| Návrat hore |
|
 |
STomko Star

Stav:  Založený: 28.02.2007 Príspevky: 536
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|