|
|
|
| Autor |
Správa |
w@ter Light Expert

Stav:  Založený: 03.05.2005 Príspevky: 39
Zaslal: 14 Sep 2005, 1:13 Predmet: WiFi problem |
|
|
tak tymto vas ziadam o help. mam doma debianika ktory sluzi ako router a maskuje par kompov. bezi na nom jedna realteka a jedna wifina - marvelka cez ndiswraper. fsetko slape az na to ze po istom case sa odpoji od APcka. nemozete mi helpnut v com je problem ?
T H X |
|
| Návrat hore |
|
 |
deblasco Guru

Pohlavie:  Stav:  Založený: 17.05.2005 Príspevky: 2719
Zaslal: 15 Sep 2005, 14:20 Predmet: Re: WiFi problem |
|
|
| w@ter napísal: |
tak tymto vas ziadam o help. mam doma debianika ktory sluzi ako router a maskuje par kompov. bezi na nom jedna realteka a jedna wifina - marvelka cez ndiswraper. fsetko slape az na to ze po istom case sa odpoji od APcka. nemozete mi helpnut v com je problem ?
T H X |
hm, ja som toto raz okabatil pravidelnym restartom o 23:59 v noci
nexcelo sami hladat ze v com je problem...  |
|
| Návrat hore |
|
 |
w@ter Light Expert

Stav:  Založený: 03.05.2005 Príspevky: 39
Zaslal: 15 Sep 2005, 15:18 Predmet: heh |
|
|
| no len u mna by ten stroj mal slapat co najdlhsie bez restartu. restart je v mojom pripade neprijatelne riesenie. prave pisem skriptik ktory sa vzdy pripoji po 5 min na AP ci je alebo nie je pripojeny. len sa mi to zda ako krajne riesenie a xcel by som vediet v com to je ze sa sem tam odpoji aj ked power mode je off. |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|