|
|
|
| Autor |
Správa |
dair Guru wannabe

Stav:  Založený: 17.01.2006 Príspevky: 2059 Bydlisko: down under Karma: 
|
Zaslal: 29 Apr 2008, 4:56 Predmet: wifi router vs printer connection |
|
|
snazim sa rozbehat tlaciaren cez wifi router (ASUS WL600g)
status tlaciarni je online takze router ju registruje, avsak zviditelnit ju nejak v pocitaci napojenom na siet alebo prepojit aby bolo mozne tlacit dokumenty zatial bezvysledne...
any help?  |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Stav:  Založený: 20.06.2005 Príspevky: 1813
Zaslal: 29 Apr 2008, 7:49 Predmet: |
|
|
Mno to nie je len tak
Ak je tlaciaren online, tak ju mozes namountovat.
- pridat tlaciaren
- lokalna tlaciaren /odskrtni plug and play, nech to nezdrzuje/
- vytvorit novy port /dole, mam angl. windows, takze tipujem preklad/
- standartny TCP/IP
- nasledne napises IP adresu, ktoru ma router
- nasledne vyberies Vlastny /Custom/
- nastavis to na LPR a mozes aj dat nazov napr. LPRSERVER, to sa tusim pouziva u ASUSov
- vyberies ovladac tlaciarne aku mas /pripadne stiahni z netu ovladac, rozbal a nastav mu tam cestu/
Nejako takto by to malo byt .. skoro som sa uklikal k smrti, bo z hlavy tie tabulky tak dobre nepoznam  |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Apr 2008, 9:49 Predmet: |
|
|
kamo, tak K+ za excelentnu snahu rozbehal som to skvele
btw printer co mam ma aj skenner (je to HP Deskjet F380 ALL-IN-ONE)
a nejako na to notas nereaguje. Skusal som ist rovnako ako s pridanim tlaciarne, tak aj s pridanim skenneru ale vo vybrani HP zariadenia su tam len zopar driverov na photoaparaty, tak som chcel vyhladat moj driver co mam ulozeny na HDD ale nechce mi ho zobrazit pretoze nie je presne takej pripony ako by mal byt.
Skusim pohladat CD s drivermi ak sa podari a skusim to zopakovat tak uvidime... |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Zaslal: 29 Apr 2008, 11:31 Predmet: |
|
|
Hehe, v pohode, ja rad. Raz za cas ma chyti, ze davam na fore rady aj o PC, nie furt len o autach
To s tym skenerom cez ten router -> no neviem, ci to bude fungovat. pozri specifikacie routru, ale obavam sa ... |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Apr 2008, 14:13 Predmet: |
|
|
| mishenko napísal: |
Hehe, v pohode, ja rad. Raz za cas ma chyti, ze davam na fore rady aj o PC, nie furt len o autach
To s tym skenerom cez ten router -> no neviem, ci to bude fungovat. pozri specifikacie routru, ale obavam sa ... |
je to az taky rozdiel medzi skenerom a printerom? |
|
| Návrat hore |
|
 |
mishenko King

Zaslal: 29 Apr 2008, 14:45 Predmet: |
|
|
| Technicky je to diametralne rozlisne zariadenie a ASUS 600g ma podla specifikacii na webe klasicky printserver bez rozsirenejsich moznosti +/- moze vytvorit z pripojeneho USB mass storage zariadenia FTPcko. |
|
| Návrat hore |
|
 |
dair Guru wannabe

|
Zaslal: 29 Apr 2008, 16:11 Predmet: |
|
|
nj, kazdopadne dakujem
 |
|
| Návrat hore |
|
 |
|
|  |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre Nemôžete pripájať súbory do tohto fóra Môžete sťahovať súbory v tomto fóre
|