Obsah fóra www.hojko.com
Game-Points
Hľadať  •  FAQ  •  IP  •  CS  •  Zoznam užívateľov  •  Karma  •  Závisláci  •  Registrácia
 Prihlásiť sa pre kontrolu súkromných správ  •  Prihlásenie

WIFI Router Well PTI-845G - nebere meno a heslo
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete  
 Moje príspevky :: Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Autor Správa
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Pohlavie: Pohlavie:Muž
Stav: Odhlásený
Založený: 20.08.2006

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 19:28    Predmet: WIFI Router Well PTI-845G - nebere meno a heslo Odpovedať s citátom  

Serus Smile , nedavno som si kupil tento router pretoze chcem zdielat DSL - ko s dalsim pc v byte (kedze kablami nieje mozne realizovat prepojenie), bol som nuteny siahnut po wifi.

Ale mam problem sa vobec pripojit na internet, kabelas je pozapajana spravne, led diody na Routri tak isto zobrazuju stav "READY" (ledky svietia) power W-lan, prepojenie s PC a ledka ADSL svieti,cize vsetko by malo byt ok, lenze po vytvoreni siete vo VISTE (tj ... vybraty bordband, IP a DNS nastavene na automatic, zadanie prihlasovacich T-comackych udajov, vsetko ok)
zadam prihlasit a vobec nepripoji, vytaca ale bud vobec nepripoji a zrusi vytacanie, alebo vyhodi chybu typu myslim 845 alebo tak nejak s podtytulkom ze meno alebo heslo je nespravne, co je absolutna pakovina, pretoze odpojim router nahodim shitny microcom modem T-compotu zadam PRESNE TIE ISTE PRIHLASOVACIE UDAJE a vsetko facha, jednoducho nechapem kde je problem treba nejaky specialny postup pri vytvarani spojenia vo viste ? alebo co Sad

PS: router je resetovany (2x) na default
http://www.joyce.cz./stranka.php?kat=29
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
sundevil
VIP
VIP

Založený: 18.03.2005

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 19:33    Predmet: Odpovedať s citátom  

problem je v tom ze si zabudol na co sluzi router
ty uz nemusis na pocitaci nastavovat prihlasovanie + broadband siet > toto nastavenie musis spravit v rozhrani routera
ipcka sa ti teraz bude pridelovat na router nie na modem/pocitac ako doteraz
len si pekne prestuduj dokumentaciu Wink
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 12 Sep 2007, 19:59    Predmet: Odpovedať s citátom  

no velmy rad by som si prestudoval manual, ale nemam ho, na nete som nasiel nieco taketo, je to moj router -- http://www.cz.o2.com/public_cont/d5/e6/314264_184429_pti845_manual_cz.pdf

ale je tam iba ze mam ist na nejaku interbetovu adresu, alebo co to je a tam nakonfigurovat, ale ked sa tam nedostanem, tak asi tazko mozem daco nakonfigurovat

/// niesom si isty ale zrejme som zadaval zle prihlasovacie udaje na tej "stranke" zrejme to bolo co si spomynal interne rozhranie, musim overit, ale som v praci, takze najskor az v piatok ...

/// Inak sorry za Lamacinu, vtomto som poriadna lama, lol prihlasovacie udaje na router Laughing , dufam ze som nikomu nesposobil ujmu na zdravy, moj prvy router a aj manipulacia snim, tak sorac este raz Very Happy
Návrat hore
Kesoman
Medium Star
Medium Star

Založený: 26.06.2005

PríspevokZaslal: 13 Sep 2007, 8:34    Predmet: Odpovedať s citátom  

potrebujes sa pripojit cez hocjaky prehliadac na web rozhranie routera je tam nejaka defalutna ip ktoru zadas do prehliadaca byva vacsinou 192.168.1.1,192.168.2.1,10.0.0.1,10.0.0.2,... atd.
Tu mas link na manual kde sa urcite dozvies viac:http://www.wificentrum.cz/buxus/docs/download/manual_cz.pdf
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 13 Sep 2007, 17:53    Predmet: Odpovedať s citátom  

jjj, dakujem, presne tento manual som nasiel aj ja Smile ked dojdem z roboty (piatok) tak poskusam, dakujem zatial Very Happy

/// No konecne som sa dostal k pc, nahodim router a zadam teda meno a heslo na adrese http:\\10.0.0.138 ako uvadza navod, heslo by malo byt podla navodu admin, rovnako aj meno, ale neda sa prihlasit, vyhadzuje bad password / name (cize admin admin) zrejme niesu tovarne nastavenia, tak teraz som vkoncoch

- router je resetovany
PLS Crying or Very sad co stym ?
Návrat hore
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 11:20    Predmet: Odpovedať s citátom  

Very Happy no Takze som to spojazdnil
- bolo treba resetovat router pri pripojenom napajani
- potom zobralo to heslo
- ale zas nechcelo nadviazat spojenie po konfiguracii (prihlasovacie meni a heslo od providera)
- stiahnutie a upgrade firmwaru
- teraz neslo zas zadat konfiguracne heslo a meno
- najdem dalsi navod na nete, kde je ina adresa, konkretne nie 10.0.0.138 pri starom firmwari ale 10.0.0.2 a navyse ine prihlasovacie udaje Laughing
- konfiguracia prebehla uspesne dokonca aj wifi funguje cez 2 panelove steny s 2dB antenou Laughing

DAKUJEM VSETKYM za pomoc...
Návrat hore
Acryll
Medium Expert
Medium Expert

Založený: 17.07.2006

PríspevokZaslal: 15 Sep 2007, 12:24    Predmet: Odpovedať s citátom  

hmm...mozno sa vludila chybicka v manuali... skus:
username: admin alebo administrator, abo mozno root
pass: {ziadny}, alebo root/root

ale inak neviem, mozno mas nejaky upraveny firmware Very Happy
// kontaktuj svojho distributora Laughing
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
dusko66
Novice
Novice

Založený: 20.11.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 11:40    Predmet: OTAZKA Odpovedať s citátom  

mam problem s tym istym routrom WELL PTI-845G a to s WiFi. Router mi najde wifi a po dlhom pridelovani IP mi prideli nejaku s kt. mam obmedzene pripojenie a navyse co sa mi vobec nezda je ze mi ide LAN pritom som nenatavoval DNS server a na starom routry co som mal to bolo nevyhnutne, neviem ci to nerobi problemy aj tu, pretoze na LAN mi to DNS prideli ale na WiFi nie. Vie mi s tym niekto pomoct? DAKOVALA
Návrat hore
Don_Pipino
Medium Star
Medium Star

Založený: 28.03.2007

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 12:18    Predmet: Odpovedať s citátom  

Si si isy, ze ti na routri bezi DHCP?? bo ak ti automaticky prideli IPcku kablom (LAN), tak ti musi aj bedzratovo (wifi), ak su LAN a wifi v rovnakejj sieti. Popripade sa najprv zapoj kablom, Potom daj START, SPUSTIT, tam napis CDM, daj ENTER a tam napis ipconfig /all . Opis si IPcky a tie potom rucne nastav na wifi pripojenie. Ale kablom musis byt potom odpojeny, kde budes skusat to wifi.
Návrat hore
Zobraziť informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger
dusko66
Novice
Novice

Založený: 20.11.2006

PríspevokZaslal: 10 Jún 2008, 14:43    Predmet: Odpovedať s citátom  

cauko skusal som to tak spravit, ale nevim ci si myslel ze mam byt este na modeme alebo mozem byt na routry na kably, pretoze na tom mi ide internet, a sa mi zda ze aj auto DHCP tam mam nastavene a aj napriek tomu mi to necelo pridelit na wifi. to IPCONFIG mi vypise ak som na kably cez router:
'ipconfig' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file.
Návrat hore
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra www.hojko.com -> Internet a siete
Strana 1 z 1

Prejdi na: