bobormako napísal:Ok, ale však keď má AP pracovnú teplotu od 0-45 stupnov tak to nebudem pchat von ked u nas je aj -20....
nerozumiem ako myslíš dať to na vnútornú stranu strechy
Investovať chcem do toho nejako rozumne nie že to bude 8000 len u mňa...
tak teda ak ma taku pracovnú teplotu tak ho von nedavaj abo vyber daco druhe no a na vnutornu stranu strechy t..j. z vnútra ale tak aby ti stacil kabel co je k antene + dlzka reedukcie aby sa nemusel davat dalsi kabel.
jakub199 napísal:tak teda ak ma taku pracovnú teplotu tak ho von nedavaj abo vyber daco druhe no a na vnutornu stranu strechy t..j. z vnútra ale tak aby ti stacil kabel co je k antene + dlzka reedukcie aby sa nemusel davat dalsi kabel.
bobormako napísal:ad-hoc funguje tak že to ide z 1 pc do 2 pc do 3 pc do 4 pc nie ?
A keď bude jeden neprístupný nepojde sieť ...
mno ad-hoc funguje nieco ako "mesh" (alebo ako sa to pise), skratka PCcka sa vidia medzi sebou. Ked jeden vypadne, nic sa nedeje siet frci dalej bez zmeny. Pri infrastrukture je to tak, ze ked vypadne centralny AP tak je siet v prdeli...
pri takejto siete as nemusis bat ze ti vypadne hlavny AP a ciela siet ide prec pretoze sa to da najneskor do toho 1-2 tyzdnov opat rozbehat problem by bol keby ze je vas tam 100 a nebodaj mate internet